Top Local Places

Brf Insteget

Tellusborgsvägen 90-92, Hägersten, Sweden
Organization

Description

ad

Brf Insteget är en bostadsrättsförening som ligger på Tellusborgsvägen 90-92 i Telefonplan Hägersten.
Du når styrelsen på brfinsteget@gmail.com BRF Insteget ligger i det populära området kring Telefonplan med närhet till kommunikationer och centrala stockholm.

Föreningen äger fastigheten Tvålflingan 11 i Hägersten, som består av ett flerbostadshus med adress Tellusborgsvägen 90-92. Föreningen omfattar 255 bostadslägenheter, 3 lokaler samt 10 bokaler, fördelat på 190 1:or 64 2:or och en 3:a.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Stämmor | Insteget

Hoppas ni alla haft en fin sommar 💚 Vi i styrelsen önskar er en underbar stundande höst och för den som är nyfiken på årsstämman finner du protokollet på vår hemsida. Vidare finns massor av matnyttig info om vad som gäller för miljörummet osv (t ex får grovsopor ej slängas i förrådsgångar eller utanför hissen, inte heller i miljörummet💪). http://www.insteget.se/om-foreningen/stammor/

facebook.com

Glad påsk! Ha en riktigt trevlig påsk allesammans, önskar vi i Styrelsen!

Glad påsk! Ha en riktigt trevlig påsk allesammans, önskar vi i Styrelsen!
facebook.com

Hej grannar! Nu är det dags att skicka in era motioner inför vår årliga föreningsstämma. Vi behöver få in era motioner senast den 30 april. Mer information finns på info-tavlorna i samtliga av våra hissar. Vi ser fram emot att höra era förslag. Hälsningar Styrelsen

Hej grannar!

Nu är det dags att skicka in era motioner inför vår årliga föreningsstämma. Vi behöver få in era motioner senast den 30 april.

Mer information finns på info-tavlorna i samtliga av våra hissar. Vi ser fram emot att höra era förslag.

Hälsningar Styrelsen
facebook.com

Hej grannar! Gå gärna med i vår Facebook-grupp för Boende på Brf Insteget. Du kan använda gruppen för att till exempel Köpa, sälja, byta eller skänka saker du inte längre behöver. Få och ge renoverings- eller inredningstips, eller tips om saker som händer i området. Hitta en gym-, jogging- eller promenadkompis. Eller så behöver du kanske en hjälpande hand med att bära upp den nya soffan, sätta upp en hylla, fixa din trasiga dator, laga punktering på din cykel eller vattna dina blommor när du är på semester. Förhoppningsvis kan någon vänlig granne stå till tjänst med detta. Likaså finns möjligheter att dela tankar om vårt boende. Kanske du har ett problem med din lägenhet och vill dela de tankarna med dina medboenden. Gruppen heter "Boende på Brf Insteget", och du hittar den genom att söka på det namnet i sökfältet på Facebook-sidan. Detta är en sluten grupp som accepterar alla som bor i vår förening. Hoppas vi ses i gruppen, ha en trevlig söndag! (Foto från Unsplash - av Kev Costello)

Hej grannar!

Gå gärna med i vår Facebook-grupp för Boende på Brf Insteget. Du kan använda gruppen för att till exempel Köpa, sälja, byta eller skänka saker du inte längre behöver. Få och ge renoverings- eller inredningstips, eller tips om saker som händer i området. Hitta en gym-, jogging- eller promenadkompis. 

Eller så behöver du kanske en hjälpande hand med att bära upp den nya soffan, sätta upp en hylla, fixa din trasiga dator, laga punktering på din cykel eller vattna dina blommor när du är på semester. Förhoppningsvis kan någon vänlig granne stå till tjänst med detta.

Likaså finns möjligheter att dela tankar om vårt boende. Kanske du har ett problem med din lägenhet och vill dela de tankarna med dina medboenden.

Gruppen heter "Boende på Brf Insteget", och du hittar den genom att söka på det namnet i sökfältet på Facebook-sidan. Detta är en sluten grupp som accepterar alla som bor i vår förening.

Hoppas vi ses i gruppen, ha en trevlig söndag!

(Foto från Unsplash - av Kev Costello)
facebook.com

Under hösten 2018 gjorde vi en cykelrensning och har fortfarande cyklar kvar som inte hämtats av sina ägare. Cyklar som ingen gör anspråk på kommer att slängas. Om du saknar din cykel kontakta styrelsen på ​brfinsteget@gmail.com​ ​senast den 31 januari, 2019​.

Under hösten 2018 gjorde vi en cykelrensning och har fortfarande cyklar kvar som inte hämtats av sina ägare. Cyklar som ingen gör anspråk på kommer att slängas. Om du saknar din cykel kontakta styrelsen på ​brfinsteget@gmail.com​ ​senast den 31 januari, 2019​.
facebook.com

Ha en riktig God Jul och ett Gott Nytt År alla grannar! Önskar Styrelsen i Brf Insteget ⛄️

Ha en riktig God Jul och ett Gott Nytt År alla grannar! Önskar Styrelsen i Brf Insteget ⛄️
facebook.com

Du glömmer väl inte att kandidera till styrelsen? Deadline 30 april. Att sitta i styrelsen i vår förening är roligt, givande och viktigt. Vi söker alla typer av personer, erfarenheter och kompetenser. Som styrelsemedlem tar du del av och beslutar kring: - planeringar runt reparationer och investeringar - säkerhet och trygga gemensamma utrymmen - planerandet för parkeringar, andrahandsuthyrningar och städning - ansvarstagande för hur medlemmarnas avgifter används Innan årsstämman kommer valberedningen att samla in intresseanmälan via mail eller telefon, vi ber om din anmälan senast 30 april. Intervjuer kommer ske vid behov. Mail: valberedningen.brfinsteget@gmail.com

Du glömmer väl inte att kandidera till styrelsen?
Deadline 30 april.

Att sitta i styrelsen i vår förening är roligt, givande och viktigt. Vi söker alla typer av personer, erfarenheter och kompetenser.

Som styrelsemedlem tar du del av och beslutar kring:
- planeringar runt reparationer och investeringar 
- säkerhet och trygga gemensamma utrymmen 
- planerandet för parkeringar, andrahandsuthyrningar och städning 
- ansvarstagande för hur medlemmarnas avgifter används

Innan årsstämman kommer valberedningen att samla in intresseanmälan via mail eller telefon, vi ber om din anmälan senast 30 april. Intervjuer kommer ske vid behov.

Mail: valberedningen.brfinsteget@gmail.com
facebook.com

En liten påminnelse: Kom ihåg att ställa era dörrar i serviceläge när ni går hemifrån eftersom Bravida behöver byta tilluftsdon i samtliga lägenheter.

facebook.com

Under kvällen har vi delat ut ett första informationsblad i samtliga brevlådor. Det kom tyvärr med ett par felaktiga siffror, som vi har korrigerat på vår hemsida: http://www.insteget.se/errata-informationsblad-1-2018/ Vi ber om ursäkt och hoppas att ni har överseende. Trevlig kväll! /Vi i Styrelsen

facebook.com

Julen närmar sig och vi i Styrelsen vill passa på att önska alla våra medlemmar en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!

facebook.com

Hej grannar! Den 5 december, kl. 18.00-20.00 bjuder vi i styrelsen på glögg i port 90 och 92 och finns tillgängliga för att svara på frågor om ert boende och vad som är på gång i bostadsrättsföreningen.

facebook.com

Under dagen har vi rensat så mkt vi kunde i soprummet. Det finns fortfarande begränsat med utrymme kvar så använd gärna (om möjligt) soprummet sparsamt under helgen. Vi hoppas kunna komma i kontakt med sopbolagen på måndag för att lösa problemet. PS, vi noterade att mkt glas, kartong och även kläder hade slängts i sopinkasten, dessa ska slängas vid en återvinning. Mvh styrelsen

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Cutest seasons greetings from @victorharju 😍

Cutest seasons greetings from @victorharju 😍
@, instagram.com

Knäck.

Knäck.
@, instagram.com

Mornings with the FT #snapregram

Mornings with the FT #snapregram
@, instagram.com

😱😱😱

😱😱😱
@, instagram.com

Quiz

NEAR Brf Insteget