Top Local Places

Shoppingevent

Västberga alle 60, Hägersten, Sweden
Shopping Service

Description

ad

ShoppingEvent Producerar upplevelser för köpcentrum och gallerior runt om i Skandinavien. Med dekor, artister, smakupplevelser, synintryck och känslospel. Vi producerar events och upplevelser för Gallerior och köpcentrum runt om i skandinavien. Sedan 1996 har vi levererat 1000- tals events till många av Sveriges köpcentrum, gallerior & stadskärnor. Noggranhet, och träffsäkerhet är grunden i alla våra event. ShoppingEvent är en pålitlig partner oavsett om man vill göra ett litet event eller vill ha hjälp att koncepta hela årets event. Läs mer om oss på vår hemsida www.shoppingevent.se

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Nu är Halloween över för i år - här några bilder från eventet i Globen Shopping som vi gjorde igår 🎃😈.

facebook.com

Idag är vi i Globen shopping och kör show. Halloween är här! 🎃👻☠️

facebook.com

Imorgon torsdag 5 oktober är det äntligen dags för en härlig Tjejkväll i Hansa City, Kalmar. Det blir bubbel, tävlingar, erbjudanden, sång, musik och mycket, mycket mer... Vi har smygstartat förvandlingen på den lyckliga vinnaren i makeover-tävlingen och kan intyga att den kommer bli helt fantastisk så missa inte resultatet imorgon kväll! Vi ses där, kl 17.00 drar vi igång.

facebook.com

För er som är i Sundsvall - missa inte Tjejkvällen i In: gallerian ikväll. Kl 16-21 händer det massor av skojiga saker, män är naturligtvis också välkomna! Vi ses där!

facebook.com

Nu har portarna öppnat och vi är i full gång i Hötorgshallen - kom förbi och få matinspiration och smakupplevelser i massor. Stockholm Food Week pågår onsdag-lördag och hela programmet hittar du här http://www.hotorgshallen.se/stockholm-food-week/. Varmt välkomna!

facebook.com

Missa inte Västermalmstorsdag idag i Västermalmsgallerian - alla ni som är i närheten och har barn som känner sig lite extra kreativa och målningssugna. Konstsalong för barnen idag kl 15.00-18.00, varmt välkomna!

facebook.com

Ni har väl inte glömt....nu är det knappt två veckor kvar tills dörrarna öppnas för Stockholm Food Week i Hötorgshallen. Se hela programmet här http://www.hotorgshallen.se/stockholm-food-week/. Vi ses väl där?

facebook.com

Missa inte Alexandra Zazzi under Stockholm Food Week i Hötorgshallen - lördag den 23 september finns hon på plats med inspiration, tips och massor av goda smakupplevelser! http://www.hotorgshallen.se/stockholm-food-week/save-date-stockholm-food-week-hotorgshallen-20-23-september/

facebook.com

Save the date: 20-23 september, Stockholm Food Week i Hötorgshallen. För alla er som älskar mat - precis som vi....mer info kommer!

facebook.com

Igår var det Västermalmstorsdag i Västermalmsgallerian - massor av inspiration inför skolstarten och med besök av Rektor Långdahl som fick alla att sträcka på sig lite extra!

facebook.com

Missa inte höstens matigaste vecka. Det tänker inte vi göra!!

facebook.com

facebook.com

Quiz

NEAR Shoppingevent