Top Local Places

Verandauteserveringar AB

Niörtsvägen 28 C, Hägersten, Sweden
Company

Description

ad

VerandaUteserveringar säljer serveringslösningar och möbler för ute-, restaurang inne-, konferens- & SPA-miljöer. VerandaUteserveringar säljer serveringslösningar och möbler för ute-, restaurang inne-, konferens- & SPA-miljöer.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Nu har vi några modeller av vattentäta Heliosa värmare till riktigt bra höstpriser. Klicka nedan för mer information och priser...

facebook.com

Timeline Photos

Veranda söker innesäljare med administrativa uppgifter. http://verandauteserveringar.se/veranda-uteserveringar-expanderar-och-nyanstaller/ Om jobbet Innesäljare med administrativa uppgifter. Detta är en blandad tjänst och du blir spindeln i nätet med fokus på försäljning men har också kontakt med våra leverantörer och samarbetspartners. Meriterande med erfarenhet från möbelbranschen. Du är serviceminded och gillar möte med människor. Du ska ha ordning och reda omkring dig och vara noggrann då det är en komplex kedja av händelser från försäljning till slutleverans. God engelska i tal och skrift är ett måste då kontakter med många av våra leverantörer sker på engelska samt i grunden bra svenska i tal och skrift. B-körkort och god datavana är ett krav och erfarenhet med hemsidor är meriterande. Tjänsten är heltid tillsvidare och tillträde snarast eller enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta; Bertil Dufbäck på mobil: 0767 – 68 08 70 eller Torbjörn Carlsson mobil: 0767 – 68 08 70. Ansökningar eller frågor tas gärna emot på mail: info@verandauteserveringar.se. Sista ansökningsdag 2016-02-15. Välkommen till Veranda Uteserveringar där vi är proffs på lönsamma restaurangmiljöer! Om företaget Veranda Uteserveringar säljer i huvudsak möbler, inramningar och utrustning för uteserveringar och har breddat utbudet med restaurang-, konferens – och SPA-möbler som en naturlig del i utvecklingen. Vi arbetar med allt från helhetsprojekt till mindre kompletteringar och vi säljer i hela landet. Vårt kontor och Showroom ligger lättillgängligt vid Midsommarkransen nära tunnelbanan. Vi är inne i en kraftig expansion och har nu behov av att utöka sälj och administration.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Verandauteserveringar AB