Top Local Places

Gubbspel Galore

Ingemansland, Gothenburg, Sweden
Non-profit organization
advertisement

Description

ad

Sista helgen i Augusti kör vi Gubbspel Galore fem! Årets tema är "Skägg".

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Snabba ryck är vår grej ibland. Så, detta är vad som gäller! Datum: 26-27 augusti Plats: Redbergsskolan, Göteborg Pris: 100:- för studenter/pensionärer/arbetslösa, 200:- normalinträde, Gratis för kvinnor Lördagen (26.e): Öppnar 0900 för spelarna, kör till 2200 Söndagen (27.e): Öppna 0900 för arrangörerna, kör till 2200 Vill ni arrangera något? Säg till här under. Kom ihåg: Fokus på specialspel och dioraman! Vi ska komma på nån smidig lösning som gör att vi slipper minimal administration med pengar och hela den biten, så det återkommer vi med.

facebook.com

Äntligen, ja ÄNTLIGEN, är det dags för Galore! En fullständig orgie i figurspelande med fokus på dioraman och specialspel. För deltagare som inte vill arrangera så är det endast lördagen som gäller. Priserna är som följer: Bidragstagare av nån form (studen, pensionär, arbetslös osv) 100:- Arbetsför 200:- Kvinnor (även de som identifierar sig som sådana) Gratis Portarna öppnas kl 0900 på lördagen. Det kommer finnas en minimalistisk kiosk med kaffe, dryck och fika. Vi stänger lördagens spelande kl 22.00 Varmt välkommen!

facebook.com

Eftersom så många blev glada över att det blir ett Galore 2017 så tänkte vi göra några ledsna. Så här är det planerat. På lördagen: Spel för deltagare På söndagen: Spel för arrangörerna, dvs de som byggt och slitit får spela varandras spel.

facebook.com

Blir det ett Galore 2017? Ja.

facebook.com

Vi har väldigt trista nyheter. Det blir inget Galore 2016. Familj, flytt, förpliktelser och lokal har satt alldeles för många käppar i hjulet för samtliga i arrangörsgruppen. Vi pratar om att försöka få till något mindre i mellandagarna, och kommer posta information om det så fort som möjligt. Till alla er som likt oss såg fram emot detta - vi beklagar.

facebook.com

Recommended Before and After transformation