Top Local Places

Backa kyrka

Backa kyrkogata, Gothenburg, Sweden
Church/religious organization

Description

ad

Välkommen till Backa kyrka! Det här är en sida för dig som är intresserad av det som sker vid altaret på bilden och allt annat i Backa kyrka och församlingshem. Klicka på Kalender för gudstjänster och annat i hela Backa församling. Backa församling Svenska kyrkan i Göteborg Svenska kyrkan i Backa.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Välkomna till musikgudstjänst den 25 september!

Timeline Photos
facebook.com

Hej alla vänner i Backa kyrka! Jag har nu tjänstgjort här i 14 år. För ett tag sedan blev jag dock erbjuden en tjänst i Sankt Pauli församling som passar mig väldigt bra. Eftersom imorgon, 4 sept, är den sista dagen jag kommer till Backa kyrka som anställd präst, vill jag passa på och säga "Hej då" till er alla här på Facebook. Jag vill tacka för alla förböner, all vänskap och allt gott samarbete under åren. Det är inte utan ett visst vemod som jag lämnar min tjänst här. Ni har betytt mycket för mig, både personligt och i arbetet i Guds rike! Vi ses säkert igen. (Kanske vid avtackning som sker i måssan 2/10.) Backa församling finns självklart kvar i mitt hjärta, ingen nämnd och ingen glömd. Allt gott till er, alla goa vänner! / Björn, präst i Backa kyrka en dag till.

facebook.com

Kom och var med! Vi sammanlyser till Festhögmässa i Backa kyrka på söndag kl 11. Efteråt har vi förstärkt kyrkfika i förs.hemmet. Anmäl dig till fikat på 031-731 62 50 senast imorgon onsdag 31/8. Nästa vecka startar de flesta mötesplatserna för barn, unga och vuxna. Kolla på hemsidan! Varmt välkomna hit!

facebook.com

På söndag ber vi om Guds välsignelse vid skolstarten. Vi har tagit idén från Finska kyrkan. Alla som börjar sin termin oavsett utbildning eller ålder är välkomna fram till altaret för en särskild förbön. Välkommen till mässan kl 11!

facebook.com

Lediga tjänster

Titta hit - är du vår nästa medarbetare? Vi söker efter nya kollegor för den diakonala verksamheten, till gudstjänst verksamheten och i den pedagogiska verksamheten. Välkommen med din ansökan innan den 16 september!

facebook.com

Timeline Photos

Höstens alla grupper drar snart igång - och en helt ny en! Välkommen till ungdomskören, för dig från 12 år!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vad gör du i höst? Det kommer nämligen att finnas en körskola - perfekt för dig som vill känna på och öva på att sjunga i kör. Sedan har vi flera körer för vuxna om man känner för att ha en regelbunden kör att sjunga i. Varmt välkommen! Läs mer: svenskakyrkan.se/backa

Timeline Photos
facebook.com

Nu ska telefonerna funka som vanligt.

facebook.com

Backa kyrka

Om man har sommarlov och vill hitta på nåt.

facebook.com

På tisdag 21 juni är det Sommarkul i Backa församlingshem. En rolig stationsvandring för alla åldrar. Start kl 10.30-12. I mål bjuder vi på sommarfika! Varmt välkomna! Läs mer på vår hemsida https://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=1468485

facebook.com

Timeline Photos

Välkommen! Här kan du läsa om alla sommarens aktiviteter och mötesplatser som församlingen erbjuder. Hoppas vi alla får en härlig och solig sommar!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Då var entrén till församlingshemmet färdig och visst blev det fint!? Förskolan har fått en stenlagd entré till en av sina uteplatser och entrén till huset är nu mera jämn. Välkomna!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Backa kyrka