Top Local Places

Fbg Event

, Falkenberg, Sweden
Event

Description

ad

Allt från egna arrangemang till mindre privata- till större företagsevent.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

INFORMATION Information för spelningen med Takida och Stiftelsen i Arena Vesterhavet den 4/2. Start: Det står 19:00 på biljetterna och övrig info men då det kommer mycket folk så kommer vi att påbörja insläppet redan 18:30. Kom i tid för att undvika kö så att ni missar något av banden som ni vill se. Första band på scen är All Is Left, som går på scen 19:30. Efter detta så går Stiftelsen (med reservation för ändring) på cirka 20:20. Efter dem så spelar Ryan Star, och som avslutning går Takida på. Så det är viktigt att tänka på att det inte är 2 supportband innan huvudbanden, utan det är ett supportband och sedan en mellanakt mellan huvudbanden. I vår servering kommer vi till stor del att köra kontantfritt, så det som gäller är mestadels kortbetalning. Däremot är vi tacksamma om ni har med er mindre valörer om ni vill handa i vårt café eller hänga in i garderoben (avgift 20:-, jämna pengar uppskattas), vilket sköts av den ideella musikföreningen HMH, de tar även Swish. OBS! Spelningen är slutsåld så man kommer inte att kunna köpa sig in direkt i dörren. PS. Tryckfelsnisse var framme i FalkenbergsPosten, spelningen är naturligtvis i Arena Vesterhavet.

Timeline Photos
facebook.com

Viktigt information om åldersgränsen den 4/2 2017 då Takida & Stiftelsen spelar i Arena Vesterhavet. Åldersgränsen är 18 år, men i målsmans sällskap så kan man gå från 13 år. OBS! Alla måste ha biljett. För övrig info besök www.fbgevent.se

facebook.com

Stiftelsen

Stiftelsen
facebook.com

tAKiDA

facebook.com

Takida & Stiftelsen

TAKIDA OCH STIFTELSEN ÅKER PÅ GEMENSAM ARNEATURNÉ För första gången kommer sångaren Robert Petterssons båda band att stå på samma scen. Ta den unika chansen och upplev Takida och Stiftelsens alla hits under en fullspäckad kväll tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star. Stiftelsen är i höst aktuella med den nya singeln ”Darling”, hämtad från kommande albumet. Det har gått fyra år sedan bandet, som startades av Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson, släppte debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. Sedan dess har de passerat gränsen för tiofaldig platina för singeln, streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album. Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” och i våras släppte Takida, ett av Sveriges mest streamade band, sitt nya album ”A Perfect World”. Albumet innehåller platina-certifierade singeln och stora radiofavoriten ”Better”. Det nya soundet är skapat i samarbete med den Amerikanske artisten och producenten Ryan Star, som under sommaren 2015 flög till Sverige för att hjälpa till i arbetet med den nya plattan. Ett band formades artisterna emellan som skulle ligga till grund för 2016-års största rockalbum. Den meriterade artisten från Brooklyn, New York är känd för sin karakteristiska röst och passionerade live-framträdanden. Han har uppträtt tillsammans med bl.a. Imagine Dragons, Maroon 5 och Bon Jovi och kommer tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left att vara förband under turnén.

Takida & Stiftelsen
facebook.com

Fbg Event's cover photo

Fbg Event's cover photo
facebook.com

Fbg Event

Fbg Event
facebook.com

Quiz

NEAR Fbg Event