Top Local Places

Anne Blom Städ & Service AB

Västberga Allé 36a, Hägersten, Sweden
Cleaning Service

Description

ad

Anne Blom Städ & Service - städföretaget i Stockholm som har blicken för det där lilla extra ANNE BLOM STÄD & SERVICE AB I STOCKHOLM tar alltid ansvar för den städning vi levererar till våra kunder, för våra medarbetare och för miljön. Anne Bloms ambition är alltid att utföra våra städuppdrag på bästa sätt enligt den beställning vi är överens om. Om något trots allt visar sig vara otillräckligt utfört, rättar vi omgående till detta.

ALLA VÅRA ANNE BLOM ÄR STOLTA ÖVER FÖRTROENDET att få vårda och skapa trivsel på din arbetsplats eller i ditt hem. Vi är kvinnor i ett traditionellt kvinnoyrke och vi har blicken för det där lilla extra. Här finns också några Arne Blom som tar hand om sånt som kräver karlakraft på ett städföretag i Stockholm.

KVALITET ÄR ATT ALLTID STRÄVA EFTER HUNDRA PROCENT NÖJDA KUNDER. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra uppdragsgivare och skapa en trivsamt nära relation uppnår vi genom noggrannhet, ärlighet, sunt förnuft och personligt ansvar hos alla våra Anne och Arne Blom i det dagliga arbetet med att städa.

MILJÖASPEKTEN HAR ALLTID VARIT EN SJÄLVKLARHET för oss i hur vi tänker och arbetar. Vi väljer med stor noggrannhet ut de bästa miljövänliga produkterna från våra olika leverantörer. Det ligger i högsta grad i vårt intresse att göra vad vi kan för att våra barn och barnbarn ska få leva vidare i en så bra miljö som möjligt.


VI PRIORITERAR SÅ LÅNGT DET ÄR MÖJLIGT att vara flexibla och vara ett städföretag som ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer. Men den struktur och personalstyrka vi har, vågar vi lova att allt kommer att ordna sig.

Anne Blom - med blicken för det där lilla extra.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vi på Anne Blom önskar er alla en fridfull och vilsam Jul samt ett Gott Nytt År. Vi hoppas att 2018 blir ett fantastiskt år för er alla!

facebook.com

"Stiftelsen FTS Säkra Varje Unge är en icke-vinstdrivande organisation med syftet att förhindra sexuella övergrepp på barn och gromning genom förebyggande arbete och gratis utbildningar för alla vuxna, barn och ungdomar i hela Sverige. Stiftelsen är politiskt och religiöst obunden och utgår från FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen." Våra barn är det viktigaste vi har, därför har vi på Anne Blom valt att stödja Säkra Varje Unge. Besök dem och läs mer på www.sakravarjeunge.se.

facebook.com

Nu är sommaren över och det är dags att återgå till den härliga vardagen! Kanske är det dags att byta jobb till ett fysiskt hantverk med stor frihet under ansvar? Vi på Anne Blom söker nu personal med omedelbar verkan. Hos oss jobbar alla två och två i patrullbil, har kollektivavtal med full försäkring och är heltidsanställda. Vill du veta mer och ansöka? Då kan du besöka vår hemsida: https://www.anneblom.se/om-oss/vill-du-bli-en-anne-blom eller gå till vår annons på Arbetsförmedlingens platsbank: https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/21824141. Vi har alltid behov av drivna och positiva personer med blicken för det lilla extra!

facebook.com

Hemsidan är nu igång igen, men ni kan få ett felmeddelande om att den inte är säker. Vi har ett tillfälligt problem med vårt SSL-certifikat, sidan är säker och felmeddelandet kommer snart försvinna.

facebook.com

Vi har för närvarande problem med vår hemsida, vi jobbar på att få igång den så snart som möjligt.

facebook.com

Nu hägrar semstern för många med allt vad det innebär. Kanske utlandsresor, ut på landet och framförallt sommarlov för barnen? Många väljer att hoppa över ett eller fler städtillfällen när de är bortresta, då städbehovet är minimalt. Vi vill förstås gärna få reda på detta så tidigt som möjligt så att vi kan lägga sommarschemat, så maila gärna oss så fort ni kan! Vi på Anne Blom önskar alla våra kunder en fantastisk sommar!

facebook.com

Glad påsk önskar vi på Anne Blom Städ & Service!

facebook.com

Fredag den 31:a mars har vi tema vårfint på fredagskampanjen! Linoljesåpan är miljövänlig, effektiv och biologiskt nedbrytbar. Den är så pass effektiv och skonsam att vi själva använder den i vårt dagliga städarbete. https://www.anneblom.se/nyheter/142-fredagskampanj-v%C3%A5rfint

facebook.com

I Västberga industriområde ligger en liten fin butik med mycket bra saker, det bästa av det bästa helt enkelt. Här hittar du Ernst, Meraki, Grunne, Spiegelau, Affari, Trademark och Alg-Börje. Bland annat. Varje fredag väljer vi något nytt och spännande som veckans reavara :)

facebook.com

Fredagskampanj på våra produkter från Ernst! Fredag den 24:e mars är ni välkomna till Inspirationsbutiken på Västberga Allé 36A, då har vi nämligen fredagskampanj i butiken! Alla får handla våra vackra och praktiska produkter designade av Ernst Kirchsteiger till 25% rabatt på ordinarie pris. Ni har väl inte missat att våra hemstädskunder samt alla anställda på kontor där vi utför kontorsstädning alltid har 20% rabatt på allt i butiken? https://www.anneblom.se/nyheter/140-fredagskampanj-ernst

facebook.com

facebook.com

Anne Blom och Inspirationsbutiken önskar alla våra kunder en härlig alla hjärtans dag! Vi vill även passa på att tala om att vi har tagit in exklusiva vin- och ölglas samt karaffer från Spiegelau som vi just nu säljer till kampanjpris. Med rabatten på 20% till alla våra fasta städkunder så blir det sannolikt en omöjlig uppgift att hitta dessa glas till ett billigare pris. T.ex. får våra städkunder köpa ett 4 pack Authentis rödvinsglas på 48 cl för 255 kr, 24 kronor under billigaste priset på Prisjakt. Välkomna till oss på Västberga Allé 36A! https://www.anneblom.se/nyheter/138-alla-hj%C3%A4rtans-dag

facebook.com

Quiz

NEAR Anne Blom Städ & Service AB