Top Local Places

Aurora Omsorg

Rörläggarvägen 23, Stockholm, Sweden
Public Service
advertisement

Description

ad

Aurora Omsorg är ett privat företag och arbetar med hemtjänst och annan social omsorg. Vi arbetar i Bromma och har särskild kompetens för demens. Aurora Omsorg är ett privat företag och arbetar med hemtjänst och annan social omsorg. Vi arbetar i Bromma och har särskild kompetens för demens.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Just nu söker vi vikarier till sommaren. Du kan söka för första eller andra perioden. Du kan också söka för hela sommaren. Arbetet är sedvanliga hemtjänstuppgifter. Du kan söka för dagtid, kvällstid eller natt. Våra tjänster behövs dygnets alla timmar, sju dagar i veckan. Sänd din ansökan till info@auroraomsorg.se

facebook.com

Nu börjar våra nya lokaler i Abrahamsberg bli inflyttningsklara. Vi utökar våra grupper för att underlätta för personalen och minska trängseln. Vi utökar med nya fräscha lokaler för att lättare komma till våra kunder. Det är bra för både kunder och personal.

facebook.com

facebook.com

Grattis Aurora Omsorg! Som idag fyller 4 år. Hurra hurra HURRA 🎉🎊🎂

facebook.com

Hurra Hurra! Nu har Socialstyrelsens kundundersökning 2017 kommit ut. Därför firar vi på Aurora Omsorg att vi ännu en gång nått vårt mål. Bäst i Bromma!

facebook.com

En present som Tack från en anhörig till Aurora Omsorg. För vår omtänksamhet samt vänliga och varma omsorg som vi erbjudit dennes anhörig.

facebook.com

Vi på Aurora Omsorg, önskar er alla en Glad Påsk! 🐥

facebook.com

I Expressen idag! Aurora Omsorg rankas högst i Bromma! 😀👍

facebook.com

Aurora Omsorg hjälper våra äldre dygnet runt! Från att tidigare haft en underleverantör under nätterna så har vi nu egen nattpersonal för att ge våra kunder absoluta trygghet. Kul tycker vi!

facebook.com

Timeline Photos

Är DU pusselbiten som saknas i VÅR FAMILJ? Just nu söker vi en ny trevlig, kvinnlig kollega för arbete på fast schema tisdag och onsdag, KVÄLLSPASS i Bromma. Välkommen att kontakta oss på info@auroraomsorg.se eller ring vår verksamhetschef Harrieth Ringström på 0760-344577 Hoppas vi ses!

Timeline Photos
facebook.com