Top Local Places

Qwirhaukens Kennel - Vorsteh & Corgi

Qwirhaukens Kennel Sörnoret 50, Åsele, Sweden
Kennel
advertisement

Description

ad

Kennel med Strävhårig Vorsteh och  Welsh Corgi Cardigan  Kennel med uppfödning av stående fågelhund Strävhårig Vorsteh och vallhundsrasen Welsh Corgi Cardigan.
Mer information och kontaktuppgifter finns på våran blogg; www.qwirhauken.se

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Omplacering! Unghundstik från i-kullen söker ny (j)ägare. Kontakta Max på tel. 094143010 för mer information.

facebook.com

Helmer är till salu. Han säljs till en utställnings, aktiv och kärleksfull människa. Är HD röntgad och kommer att vara ögonlyst vid försäljning. För ytterligare information ring mig, Lillvor 0941-43010, 070-6894323.

facebook.com

Januari kullen 2år idag. Grattis!

facebook.com

Låång resultatlös resa till Finland. Wilma var måttligt intresserad av dom stiliga hanhundarna i vårt östra grannland. Av den tilltänkta parningen blev det nada. Även vid försök med en tänkbar hanhund i Sverige under julhelgen, visade Wilma tydligt att hon, trots positivt blodprov, inte var riktigt mottaglig. Bara att ta ett omtag och blicka framåt mot nästa chans närmare sommaren.

facebook.com

Årets kortaste dag, läge att blicka framåt mot ljusare tider och tillönska alla qwirhaukare och hundvänner runt om i världen en riktigt.....

facebook.com

Monokroma dagar och väntans tider. Knappt skjutljus vare sig med gevär eller kamera den här gråtonade årstiden och vi går bara och väntar på att den här fröken ska börja löpa. Vi räknar med att Wilma kommer att paras nu i december med en finsk hane, vi har två heta kandidater österut som vi tror kommer att matcha Wilma bra. Båda är svartskimmel och uppfyller våra krav mycket bra på alla plan. Funkar allt som planerat kommer vi att ha valpar för leverans nån gång i april. Parningen kommer oavsett hane att uppfylla svenska vorsteh klubbens avelsmål. Är du ute efter en ny jaktkompis till våren går det bra att höra av sig redan nu. Skicka gärna ett mail på max@qwirhauken.se med kontaktuppgifter och några rader om vad ni är ute efter samt vad ni har för planer med den nya familjemedlemmen. Det går även att maila eller ringa om det är några frågor eller funderingar, 094143010 och från utlandet 4694143010 /Max

facebook.com

Qul dag på SVK Västerbottens November utställning. Det gick väldigt bra denna helg på utställningen i Umeå, Qwirhaukens Wilma fick excellent, CERT, BIR och blev BIS 2 innan dan var slut. Även Qwirhaukens Irma var med för lite social träning och ställdes ut i valpklass där hon slog till med, HP BIR och BIS 1. Glad blir man!

facebook.com

facebook.com

Qwirhaukens Januari Olga

facebook.com

Qwirhaukens Irma och Wilma har järnkoll på kanadagässen som ligger och flyter i noret, strax utom hagelhåll.

facebook.com

The tree Qwirhaukos laddar för en sväng till fjälls, där Irmas 6 månaders dag ska firas imorgon. Irma mättes idag till 56 cm vilket innebär att hon kommer att bli medelstor som sin mor, 61 cm som färdig. Om man lägger på 5 cm när dom är ett halvår får man den färdiga höjden på jaktkompisen, som enligt rasstandard ska vara; "Kroppslängd och mankhöjd ska helst vara lika, men kroppslängden bör inte överstiga mankhöjden mer än 3 cm. Mankhöjd för hanar är 61–68 cm och tikar 57– 64 cm." Irma var idag lika hög som lång, men det förhållandet kan ändras något när hon har vuxit klart.

facebook.com

Qwirhaukens Wilma fixade entrebiljetten till höstens jaktprov med full pott på eftersöksgrenarna, 10 vatten och 10 spår, vid prov i Baggård på söndag kväll. Nu laddar vi för 25 Augusti och jakt premiären! :-)

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

@, instagram.com

malinsandqvist

@malinsandqvist, instagram.com

@, instagram.com

malinsandqvist

@malinsandqvist, instagram.com

😇

😇
@, instagram.com

malinsandqvist

😇

@malinsandqvist, instagram.com

Recommended Before and After transformation