Top Local Places

WWP - Marbella

La Quinta Golf & Country Club, Marbella, Spain
Real estate

Description

ad

Wonen in Spanje? Of er vakantie vieren in een tweede huis? Met jaren lange ervaring in Marbella en omgeving bieden wij een breed aanbod in onroerend goed!  Al vanaf het eerste contact met u zetten wij ons in voor het verstrekken van alle informatie die u t.b.v. aankoop, verkoop, huur of verhuur nodig heeft. Voor aankoop selecteren wij voor u uit een bestand van meer dan 15.000 villa's, appartementen, penthouses, townhouses, plots etc. waarbij wij zonodig ook afspraken met collega-makelaars zullen maken - u kunt dat beter niet zelf doen - en waarna wij op afspraak alle geselecteerde objecten met u gaan bezoeken.

Bij aankoop verzorgt WWP de contacten met een eventuele hypotheekverstrekker, de begeleidende advocaat, de notaris etc. Ook in het natraject zullen wij u waar mogelijk verder helpen, want bij ons eindigt de begeleiding niet bij de overdracht.

Bij huur wordt u goed geïnformeerd over de ligging en de mogelijkheden, treft u bij aankomst een welkomstpakket en de nodige informatie aan, zijn beddegoed en badhanddoeken (geen strand-formaat) aanwezig en wordt er voor wekelijkse schoonmaak gezorgd. En mocht zich iets voordoen dat u niet kunt oplossen dan kunt u altijd bij ons terecht.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Marbella Turismo

Begin de dag met een fietstocht over de boulevard die van Marbella helemaal doorloopt via Puerto Banus naar San Pedro de Alcántara. Fijn weekend!

Marbella Turismo
facebook.com

Nieuw project op toplocatie

Nieuw project in één van de beste gebieden van Marbella/Estepona (Atalaya). Laat deze mogelijkheid niet aan u voorbij gaan. Prijs vanaf 276.000 euro.

facebook.com

INspanje.nl

facebook.com

Beleef Málaga

Andalucía: zon, strand, cultuur, lekker eten en vooral feest!

facebook.com

Hart van Andalusië

Wij zijn het zat....wie vliegt er mee? Nederland-België: Vandaag is het wisselend bewolkt en zijn er minder buien dan gisteren. Aan de temperatuur verandert niets, maar de wind neemt wel iets in kracht toe. Het wordt 20 tot 22 graden en er waait een matige westenwind. In de avond neemt vanuit het westen de bewolking toe en valt er later ook enige tijd regen.... Andalusië: Het blijft vandaag zonnig en droog in Andalusië. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 40 °C en is de wind matig, windkracht 3. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 22 °C....

Hart van Andalusiƫ
facebook.com

Photos from WWP - Marbella's post

Brand New Listing in Los Arqueros One of the best located ground floor apartments in the modern urbanisation Los Eucaliptos in Los Arqueros Golf & Country Club (18 holes golf course). Property has a lovely spacious terrace with great views and is in excellent condition. Pool is close to the property but not immediately in front. Furniture will be included in the price. Distance to shops 5 minutes by car. The nice Spanish town San Pedro de Alcántara, the beaches, Marbella and the port of Puerto Banus are on only 10 minutes driving distance. Askingprice: 330.000 euro. For more info or a viewing appointment: call Wieneke Soeteman (0034-627072656) or send an email to wieneke@wwp.es

Photos from WWP - Marbella's post
facebook.com

Photos from WWP - Marbella's post

Wat een bloemenpracht in urbanisatie La Heredia, Benahavis.

Photos from WWP - Marbella's post
facebook.com

Photos from WWP - Marbella's post

NIEUW op de markt: 48 exclusieve appartementen en penthouses met panoramisch zicht op de zee en de golf. Prijzen vanaf 267.000 euro. Voor meer informatie bel naar Wieneke Soeteman (0034-627072656) of stuur een emaiil naar sales@wwp.es

Photos from WWP - Marbella's post
facebook.com

INspanje.nl

Er is hier ook bijna altijd wel een feestje!

facebook.com

Timeline Photos

Cruiseschip vandaag in Marbella. Fijn weekend!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vandaag is het Wereld Tapas Dag. Mmmmm!

Timeline Photos
facebook.com

INspanje.nl

facebook.com

Quiz

NEAR WWP - Marbella