Top Local Places

Damos d.o.o.

Velika Ligojna 20, Vrhnika, Slovenia
Engineering/construction

Description

ad

www.damos.si
V podjetju DAMOS d.o.o. združujemo dolgoletne izkušnje v gradbeništvu, katere odlikuje strokovno usposobljeno osebje. Pohvalimo se lahko s kvalitetno, strokovno in v rokih opravljeno delo. Naša prioriteta je zadovoljstvo stranke, saj smo pripravljeni uslišati njene želje in na dogovarjanja ter ji s svetovanjem dodatno pomagati pri odločitvah. Ves trud, dinamičnost, izkušnje, kakovost... se dokazujejo/odlikujejo skozi zadovoljstvo številnih poslovnih partnerjev in strank.

Primarna dejavnost so dela v grabeništvu, kjer smo spcializirani za urejanje okolice.
Verjamemo, da lahko tudi vas navdušimo nad urejanjem in spreminjanjem okolice ter postanete ena izmed mnogih zadovoljnih strank. Da vas bomo lažje in hitreje navdušili, si lahko naše dokončane projkte ogledat v galeriji slik.
Projekte se lotevamo vestno, z dogovarjanjem, svetovanjem ter upoštevanjem vaših želja, saj naš moto je: tako kot obleka... tudi urejena okolica naredi človeka.

S širitvijo podjetja se je pokazala tudi potreba računovodstvu, katere  storitve smo začeli ponujati tudi zunanjim naročnikom. V upanju, da se nekoč morda tudi srečamo, vas vabimo, da si ogledate našo pestro ponudbo gradbenih in računovodskih storitev.

Na vaša vprašanja bomo z veseljem odgovorili. Pokličite nas lahko na telefonsko številko 041/637-734, kjer smo dosegljivi od 8. do 18. ure ali nam pišite na e-pošto: info@damos.si.

KONTAKT

Quiz

BLIZU Damos d.o.o.

VGS Tech

Vrhnika, Slovenia
Small business