Top Local Places

Podjetje Lido

Drenov Grič - Lesno Brdo 55, Vrhnika, Slovenia
Furniture Store

Description

ad

Podjetje Lido nudi pestro ponudbo kakovostnih počivalnikov, sedežnih garnitur, miz in stolov. Privoščite si počitek v življenju - obiščite nas na Vrhniki!  Podjetje Lido smo ustanovili leta 1991, da bi ponudili slovenskemu trgu kakovostne izdelke. Skozi vsa leta si prizadevamo za kakovost, udobje ter zadovoljstvo kupcev. Spremljamo evropske in svetovne smernice na področju udobnega in zdravega sedenja ter počitka. S tem namenom skrbno izbiramo modele sedežnih garnitur, ki izpolnijo Vaše želje po počitku, udobnem sedenju, masaži ter funkcionalnosti. Na področju počivalnikov smo prvi na slovenskem tržišču izdelali nagibni počivalnik z edinstvenim drsečim mehanizmom. Skozi leta nenehno izboljšujemo ergonomijo nagibnih počivalnikov z namenom približati ljudem pravi pomen “udobnega počitka”. Počivalnike smo testirali na Biotehniški fakulteti v Ljubljani, kjer so se izkazali kot izjemno trpežni. To potrjuje certifikat slovenske kakovosti. Z visoko kakovostnimi masažnimi stoli pa smo poskrbeli tudi za ljudi, ki potrebujejo več kot počitek.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vikend je že skoraj tu! Mi si bomo privoščili udoben počitek.

facebook.com

Zopet smo dobili nove modele sedežnih garnitur. Nizko ali visoko vzglavje? Zakaj ne oboje! Kar nekaj sedežnih garnitur ponuja nastavljivo vzglavje.

facebook.com

Hitro, enostavno in zavzame minimalno prostora. To je naše pametno pohištvo! Brez pospravljanja mize ali polic, si v nekaj sekundah pripravite posteljo.

facebook.com

Novo pri Lidu! Pametno pohištvo - vgradne postelje v različnih kombinacijah z regali, mizami in sedežnimi garniturami. Pri odpiranju postelje ni potrebno odstranjevati predmetov iz regalov in pisalnih miz ali pospravljati sedežne garniture. Varen, hiter in enostaven način preklapljanja med različnimi funkcijami. Na sliki primer kombinacije postelja - regali - miza.

facebook.com

V začetku poletja ponujamo nora znižanja eksponatov. Moderno oblikovana sedežna garnitura Matiani (230 x 270 cm) je oblazinjena v kvalitetno mikrotkanino, ki omogoča izredno preprosto čiščenje. Vgrajeno ima ležišče, ki je primerno tudi za vsakodnevno spanje, pripravljeno pa je s preprostim potegom v le nekaj sekundah. Dodan ima tudi predal ter priročen tabure. Ceno 5.053,33 € smo znižali za kar 50% na le 2.526,67 €.

facebook.com

Če si želite udobnega in zdravega počitka, je sedaj pravi čas, da si privoščite anatomsko oblikovan nagibni počivalnik, saj Vam ponujamo kar 20% popust na vse eksponate počivalnikov Lido. Bogata izbira modelov, materialov, vzorcev in barv. Na sliki le nekaj Lido počivalnikov iz široke ponudbe.

facebook.com

Pozor! Simpatične klubske mizice različnih oblik ter barv smo znižali za kar 50%.

facebook.com

Da boste lahko preživljali prijetne urice v tem čudovitev vremenu, ponujamo kar 30% popust na zunanje stole:

facebook.com

Vikend je čas za počitek. Namestite se na udobni Lido počivalnik in se sprostite...

facebook.com

Zanimiva kreacija elegantnih stojal za oblačila. Na voljo tudi pri nas v pohištvenem salonu Lido.

facebook.com

V prazničnih dneh si privoščite kvaliteten počitek in si tako povrnite energijo.

facebook.com

Jin/jang - belo ali črno... Kateri vam je bolj všeč?

facebook.com

Quiz

BLIZU Podjetje Lido