Top Local Places

Mehiška restavracija Saloon

Vrhe 9, Slovenj Gradec, Slovenia
Restaurant/cafe

Description

ad

Mehiška restavracija SaloonVrhe 92380 Slovenj Gradectel. 02 88 22 118e- naslov: info@westsaloon.si  Ste za potovanje po svetu pravih mehiških okusov z SALOON-om?

Zagotovo ga ni Korošca, ki še nebi slišal za Mehiško restavracijo Saloon, ki se nahaja na poti iz Kotelj proti Slovenj Gradcu in sicer na Selah – Vrhe. Restavracija, ki vam poleg odlične kulinarične ponudbe, zares ogromnih porcij in prijaznega osebja, postreže še s pravim  ambientom v stilu divjega zahoda s pridihom Mehiškega temperamenta.  Restavracijo v tej podobi poznamo že prebližno 5 let. Sama ideja o nastanku, pa se je porodila lastniku lokala Nicolasu Konečniku, ko je potoval po Evropi.
Da dober glas seže daleč, dokazujejo  številni gostje iz vseh koncev Slovenije in celo sosednje Avstrije. Aromatičnost in nasitnost mehiških jedi prav nikogar ne pustita ravnodušnega in v Saloonu se zagotovo najde kakšna specialiteta  za še tako zahtevnega gosta. Ti imajo na voljo pokušino številnih steakov (Argentinski, Rumpsteak, Bivolji steak, T-bon steak), znamenito mehiško enolončnico Chilli con Carne, Fajitas, Ensalatas, Enchilliadas, številne vrste pizz in še in še… V zadnjem času je na voljo še bolj pestra izbira sladic, med katerimi ne manjka niti najbolj znana mehiška vanilijeva strnjenka.
Posebej zanimivi in pestri pa so v Saloonu konci tednov, saj svijim gostom postrežemo tudi s pravimi glasbenimi country večeri in to z živo glasbo. Za popestritev pa poskrbijo velikokrat tudi profesionalni barmani, ki vam pripravijo cocktayle po vašem izboru, vseh vrst in okusov, postrežejo pa vam jih simpatične hostese »kavbojke«, za piko na i.

Da se v Saloonu zadnje čase res veliko pestrega  in zanimivega dogaja, dokazuje tudi dejstvo, da je v našem prenovljenem »western« ambientu, posnela glasbeni spot za svoj najnovejši hit »Z nogo ob tla«,  znana Slovenska zasedba Čuki in fantje so obljubili, da z veselejm k nam še pridejo.
Pred kratkim smo bili  priča tudi zelo odmevni otvoritvi prenovljenih western prostorov.  In morda prav ta otvoritev simbolično nakazuje začetek nove in še bolj uspešne zgodbe Mehiške restavracije Saloon, saj je načrtov za prihodnost ogromno in že nekaj jih bo realiziranih prav kmalu. Zelo bomo počaščeni in veseli, če boste del te zgodbe tudi vi…
Vabljeni torej na popotovanje skozi svet mehiških okusov skupaj z nami tudi vi...

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

To je to, American Black Angus Bacon Burger,........Brutale! Samo v Saloonu!!🍔😋🤤

facebook.com

Danes vabljeni na suho zorjene steake,ribeye,cowboy........iz nasega DryAger-ja

facebook.com

facebook.com

Vrhunska sveza postrv v koruzni moki ali pa na žaru...............te že caka

facebook.com

facebook.com

Klapa Šufit,bo zaradi fenomenalnega odziva na dan zena ponovno z vami zeloooo kmalu v Saloonu. Zopet boste lahko uzivali ob vrhunski kulinariki in glasbi. Ugotovi kdaj? Pa si prisluzi kaj😊

facebook.com

facebook.com

Kaj pravite na spektakel s KLAPAMI za 8. marec? hmm?

facebook.com

Za Vas dragi gostje zorimo najboljsi black angus. Vabljeni na najboljse zorjeno beef govedino🐂

facebook.com

Tudi mi želimo Borisu in njegovi družini vse najlepše želje! Ta petek, ob 18.00, vas prijazno vabimo v dvorano špic D Dravograd, na dobrodelni koncert, kjer mu bomo skupaj pokazali kako veliko podporo ima! Z roko v roki zmoremo več! <3 VABLJENI!

facebook.com

Vabljeni ob koncu čarobnega decembra! #DelovniČas med božično-novoletnimi #prazniki: 24.12.2017 -> 12-18h 25.12.2017 -> 12-21h 26.12.2017 -> 12-21h - - - - - - - - - - - - - - - - 31.12.2017 -> 12-18h 01.01.2018 -> 12-21h 02.01.2018 -> 12-21h Vesel in miren božič ter srečno 2018!

facebook.com

LAHKO VERJAMETE? Že se poslavlja leto 2017! Začinite ga s pravim kulinaričnim razvajanjem v Saloonu! #dryeger, #steakhouse, #pizze, #tortice, #pivobud, #srečno2018

facebook.com

Quiz

BLIZU Mehiška restavracija Saloon