Top Local Places

Solni objem

Tovarniška cesta 2B, Ajdovscina, Slovenia
Health/Beauty
advertisement

Description

ad

V AJDOVŠČINI SOLNA SOBA - SOLNA TERAPIJA!!!

Solna terapija je način izboljšanja zdravja dihalnih in kožnih bolezni s pomočjo vdihavanja in izpostavljanja telesa suhemu aerosolu naravne kamene soli in ostalim faktorjem mikroklime.
NOVO! NOVO V AJDOVŠČINI SOLNA TERAPIJA!!!

Solna terapija je način izboljšanja zdravja dihalnih in kožnih bolezni s pomočjo vdihavanja in izpostavljanja telesa suhemu aerosolu naravne kamene soli in ostalim faktorjem mikroklime.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Očistite si telo odvečnih strupov z glino, s pitjem gline ali s kopel stopal. Pri nas imamo novost refleksna masaža stopal z detox telesa solno terapijo in glinena razstrupljevalna kopel, kjer imate 3 v 1. Splača se vam razvajat in s tem vam bo telo in stopala hvaležna. Najboljši čas, da se telo prečistite je sedaj ko se bliža pomlad. Za več informacij in rezervacije sem vam na voljo 📞040 850 016

facebook.com

Drage žene in dekleta, ob našem dnevu vam želim veliko uživanja in sprostitve☺🌹🌹🌹 Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri in všečkali našo stran. Ampak samo 3 dekleta sem izbrala med vami, ki ste sodelovali za razvajajne je 60min refleksne masaže stopal + solna terapija. 1. Nagrajenka, ki bo koristila razvajenje že to soboto 10.3.2018 je Karmen Bandelj 2. Nagrajenka, ki bo koristila razvajenje naslednjo soboto 17.3.2018 je Tina Tusar 3. Nagrajenka pa je Klavdija Žnidarčič, razvajenje za Vas pa bo 24.3.2018. Če vam datum ne odgovarja mi sporočite v ZS. Iskrene čestitke za lepo razvajenje vsem trem nagrajenkam 😀 Vse ženske, ki boste se od danes do sobote prišle na terapijo/tretma dobite eno majhno presenečenje.

facebook.com

🌹🌹🌹Bliža se dan žena, in sem za vas ali vaše znanke, prijateljice, kolegice pripravila eno presenečenje, zato vse tiste, ki bi rade se razvajale se mi v komentar oglasite s komentarjem "RELAX" nekoga med vami bom 3 izbrala v četrtek 8.3.2018 na dan žena, ki se boste razvajale 👣👣👣 1. bo se razvajala že to soboto. Povejte še drugim prijateljicam za relax presenečanje. 💆💆💆 No dekleta, žene pohitite in lahko bo glih vas doletela ta sreča. Srečno vsem

facebook.com

Moja dva otroka 👫sta izžrebala srečne kandidatke in to so: Ana Stanonik, Emina Topalović in Tamara Bahur Kovačič. Iskrene čestitke vsem nagrajenkam.👏🏻👏🏻 Zglasite se mi na zs. Ostalim pa se vsem lepo zahvaljujem za sodelovanje v nagradni igri. P. S.: Ne zamudite kmalu bo nova nagradna igra.

facebook.com

Danes 3.3. Imamo prosto še ob 14h in 15h. Rezervirajte si svoj termin.

facebook.com

Hvala vsem, ki me spremljate in mi zaupate, ter prihajate na solne terapije in refleksno masažo stopal, kmalu bo 1leto kar sem odprla solno sobo v Ajdovščini - Vipavski dolini in vam omogočila naravno rešitev pred raznimi boleznimi in nevšečnosti tako otrokom, kot odraslim. Ker bo kmalu 1. Obletnica salona Solnega Objema sem se odločila, da bomo 3. Otroke ali odrasle nagradili s solno terapijo 20min/40min. Naloga: :) 👍 všečkaj objavo in našo stran (če še nisi) 🌐 deli objavo javno 📝 komentar napisi sodelujem in za koga bi bila terapija otrok ali odrasla Zrebanje bo na dan obletnice se pravi 3.3.2018 ob 12h. Izžrebanec bo objavljen isti dan. Srečno vsem ❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄ P.S.: 3.3. 2018 na dan obletnice in do 6.3. Imate gratis solno terapijo. Za več informacij sem na voljo zs ali na 📞040 850 016.

facebook.com

Ponovno sprjemamo naročila na Parfume Yodeyma do 5.3.2018. Novo v ponudbi 3 novi ženski parfumi in 1 moški parfum. Na voljo samo v 100ml pakiranju: Magnetisme- Hugo Boss The scent, L'eau berlue- Chanel N5, Black elixir - Black Opium Yves Saint Laurent, Adriana rose - G. Armani -Si Rose Signature Za več informacij nas kontaktirajte na ZS, za s testirat parfume vam so na voljo pri nas v Solnem Objemu.

facebook.com

facebook.com

Iskrene čestitke VERONIKI RENAR in KRISTINI CURK, lepo darilo ob današnjem dnevu 😊💕💕💕. Zglasita se mi v zs. Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri. P.S.: Kmalu bo nova nagradna igra sledite nam, pa tudi eno presenečenje vas čaka v mesecu Marcu. Ne zamudite.

facebook.com

Pri nas v solno sobi se tudi miška mal soli 🐭

facebook.com

facebook.com

V Goriškem utripu si lahko s kuponom 10% bolj poceni pri nas izkoristite solne terapije in ostale storitve ter naravna mazilo. Pohitite saj akcija velja do konca meseca 🙂 Za vec informacije in rezervacije smo vam na voljo 📞040 850 016 ali ZS.

facebook.com

Recommended Before and After transformation