Top Local Places

Puer Aeternus Hair & Piercing Studio

Ulica Mirka Pirca 6, Sezana, Slovenia
Professional Service

Description

ad

Studio Puer Aeternus
Ulica Mirka Pirca 6
6210 Sežana                      Naše podjetje Puer Aeternus Studio nudi visoko kakovostne frizerske in piercing storitve. Podjetje sem ustanovil leta 2009 z namenom, da strankam ponudim nekaj več, nekaj boljšega. Z delom sem začel sam, kasneje pa se mi je pridružila še sodelavka Metka, ki je po končanem šolanju takoj pričela z delom v našem studiu. Polna ambicij in z željo po znanju, je z mojo pomočjo in pomočjo Matrix izobraževalnih programov  hitro napredovala ter v slabih dveh letih  osvojila znanje, ki sam ga sam na začetku pridobival več let.  Leta 2015  smo studio preselili v večje prostore, ter v sodelovanju z Ano, dodali še piercing storitve.  Ana ima  preko 10 let izkušenj, kar tudi dokazujejo številni certifikati ki jih je pridobila na izobraževanjih pri raznih organizacijah  po Evropi in v Ameriki (APP, BMXnet,...),in spada med 4 najbol izobražene piercerke v sloveniji.

Poseben povdarek v našem studiu nudimo na področju koloracije in nege las. Specializirani smo za razne tehnike barvanj ( balayage, Easi-meche With Colour, Ombre, Bronde, Color melting,...) in  dekoloracije.
Na podlagi analize,  vam svetujemo personalizirano izbiro produktov za nego, ki so prilagojeni potrebam vaših las in lasišča. Poleg tega, vam med samim barvanjem lase negujemo s pomočjo olja jojobe, provitaminom B5 in žitnimi beljakovinami.Veselimo se vašega obiska! ;)


Piercing studio na povezavi:  https://www.facebook.com/bodypiercingsezana/

Opening Hours

ponedeljek
15:00 - 20:00
torek
09:00 - 20:00
sreda
09:00 - 20:00
četrtek
09:00 - 20:00
petek
09:00 - 20:00
sobota
09:00 - 14:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Danes dopoldan, smo v studiu gostili Matrix edukator-co Dijano Šmitran. Poučili smo se o novih RE-BOND produktih za rekonstrukcijo lasnih vezi, ter se zabavali z oblikovanjem valov. Hvala Dijana, za čudovit dopoldan. Se vidimo kmalu na Akademiji. ;)

facebook.com

facebook.com

Danes smo se pa poigrali z modrimi toni. :) Cev žur packanja! :D Hvala Patricija. Hair: Nejc

facebook.com

Rdeča in modra... Zakaj pa ne!? :) Erika, hvala za zaupanje! Hair: Nejc

facebook.com

facebook.com

Naš Color Bar 😊

facebook.com

Prvič predstavljamo novost v našem studiu, Laser za preprečevanje plešavosti in izpadanja las. Na fotografiji lahko vidimo učinek laserja, 1 mesec po zaključku terapije. Opazimo lahko, da so lasje na drugi sliki gostejši in debelejši kot na prvi sliki, največja razlika je v sredinskem delu. Za končni rezultat bo potrebna še ena terapija, da spodbudimo rast še na sprednjih zunanjih delih (kotičkih). S specifičnim striženjem bi lahko pomankljivosti zakril, vendar sem želel prikazat realen učinek, brez "dodatnih popravkov".

facebook.com

Modne tehnike color meltinga lahko uporabimo tudi na krajših laseh. Efekt je prekrasen. :) Sara, hvala za zaupanje. Hair: Nejc

facebook.com

Kolaž z dvema različnima tipoma las- koliko lahko spremenimo že samo z striženjem. Ogromno! Na zgornjih dveh slikah smo las tudi posvetlili in nevtralizirali močen oranžen ton. Hair: Metka

facebook.com

Tolko sem bil neučakan nad novo tehniko pramenov, da sem pozabil slikat pred začetkom. :) Hvala Maša! Hair: Nejc

facebook.com

Dopustniško :)

facebook.com

Nove Color Sync Metalic barve so res čudovite! Hair: Nejc

facebook.com

Quiz

BLIZU Puer Aeternus Hair & Piercing Studio