Top Local Places

Sežana Foto Film

Kraška ulica 2, Sezana, Slovenia
Advertising/Marketing

Description

ad

Pridružite se nam na festivalu SeFF 2016 Festival SeFF je fotografski dogodek na visokem strokovnem nivoju, ki ga skupaj s strokovnimi sodelavci soustvarjajo študentje VSŠ Sežana in mednarodno uveljavljeni mojstri s področij vizualnih komunikacij, reportaže, režije in filma.

Višja strokovna šola Sežana združuje strokovne sodelavce s področja fotografije, filma in videa, ki uspešno prenašajo svoja znanja in strokovnost na mlade generacije študentov.
Naše poslanstvo in hotenje je, da oplemenitimo prostor s kakovostnimi fotografskimi in filmskimi vsebinami. Zato smo se odločili, da povabimo na naš čudoviti Kras ustvarjalce in prijatelje fotografije, kjer bomo združili prijetno s koristnim, spletali vezi in pripravili dogodek na visokem strokovnem nivoju.
Na SeFF-u 2016, prvem dogodku namenjenem fotografiji in filmu v Sežani, bo tako mogoče spregovoriti z mlajšo generacijo fotografov, kot tudi z uveljavljenimi in izkušenimi strokovnjaki s področij vizualnih komunikacij, reportaže, režije in filma.
SeFF 2016, ki ga, skupaj s strokovnimi sodelavci soustvarjajo študentje in mednarodno uveljavljeni mojstri fotografije, se bo zgodil med 1. In 2. aprilom 2016 v prostorih Inkubatorja d.o.o. Sežana, na Višji strokovni šoli Sežana in v Kosovelovem domu Sežana.
Vljudno vabljeni na obisk in ogled s povabilom, da ustvarimo svet za drobec privlačnejši in boljši!

Visokošolsko središče Srečka Kosovela Sežana
Kraška ulica 2, 6210 Sežana
info@vss-sezana.si
www.vss-sezana.si


ENG

You are kindly invited to the first SeFF festival, a professional photographic event, held on Friday, 1st April, and Saturday, 2nd April 2016, on the premises of Inkubator d.o.o. Sežana, at Higher Vocational College Sežana and at the Cultural Centre of the Karst – Kosovelov dom.
SeFF will enable the participants to socialize with the younger generation of photographers as well as the renowned and experienced professionals in the field of visual communication, reportage, film directing and film.


Professional associates in the field of photography, film and video collaborate at the Higher Vocational College, transferring their knowledge and expertise to younger and ambitious generations of students.
Our mission and ambition is to enrich this locality with high-quality photo and film contents. Therefore we decided to invite to our wonderful Karst artists and friends of photography to combine, in this magnificent ambience, work with socialising, to bond and, at the same time,  to organise a highly professional event.
At SeFF 2016, the first event dedicated to photography and film in Sežana, it will be possible to speak to the younger generation of photographers as well as the renowned and experienced professionals in the field of visual communication, reportage, film directing and film.
SeFF 2016, which is created by students together with professional associates and internationally renowned masters of photography, will be held between 1st and 2nd April 2016 on the premises of Inkubator d.o.o. Sežana, at Higher Vocational College Sežana and at the Cultural Centre of the Karst – Kosovelov dom.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ŠE NEKAJ PROSTIH MEST ZA OBISK BRATISLAVE IN FESTIVALA MESEC FOTOGRAFIJE

facebook.com

Vljudno vabljeni na spremljevalni dogodek ob razstavi Niti Vilenice, ki bo v sredo, 18. 10. ob 12. uri, v NLB galeriji Avla! Spremljali boste bogat kulturni program. Več na: https://www.nlb.si/niti-vilenice Foto: Luka Škulj

facebook.com

Vsi, ki imate radi fotografijo: rezervirajte si soboto, 14.10. in se prijavite na celodnevni fotografski dogodek, na Foto maraton 2017! Sočasno bo povezal več sto fotografov v 5 mestih iz 5 držav. Tudi letos v Ljubljani! Udeležba je brezplačna, a prijava obvezna ---> www.frame.life Za dodatne informacije nas kontaktirajte na apis@zavodapis.si ali na 031 338 616.

facebook.com

V NLB Galeriji Avla v Ljubljani smo postavili fotografsko razstavo utrinkov s festivala Vilenica z naslovom NITI VILENICE. Razstava bo na ogled do 30 novembra 2017. Vljudno vabljeni! Avtorice in avtorji razstavljenih fotografij: Tina Kosmos, Maja Oblak Rolli, Ana Rojc, Jakob Gustinčič, Din Hajdarpašić, Luka Škulj, Ivo Štefanič in Aleksander Zdjarski. Fotografije so nastajale pod mentorstvom predavateljic MgA. Katarine Sadovski in doc. MgA. Jasne Klančišar.

facebook.com

Donne&Fotografia, mednarodna razstava posvečena fotografinjam 20.stoletja. 160 avtoric, ki so zaznamovale in še vedno kreirajo razvoj fotografije. Katarina Sadovski, fotografinja in naša predavateljica je bila izbrana in razstavlja poleg avtoric Sarah Moon, Tina Modotti, Berenice Abbot, Anie, Leibovitz, Diane Arbus in drugih. Poleg razstave so pripravili odličen katalog, s spremno besedo svetovno uveljavljene umetnostne zgodovinarke (specializirane za fotografijo) Naomi Rosenblum. Razstava je na ogled v Vidmu (Udine - Italija), v Chiesa di San Francesco do 7. januarja 2018. Foto: Jasna Klančišar

facebook.com

Vljudno vabljeni na odprtje projekcije Niti Vilenice v Kosovelov dom Sežana! Avtorji nastalih fotografij so: Tina Kosmos, Maja Oblak Rolli, Ana Rojc, Jakob Gustinčič, Din Hajdarpašić, Aleksander Zdjarski, Ivo Štefanič in Luka Škulj. Mentorici: doc. MgA. Jasna Klančišar in MgA. Katarina Sadovski

facebook.com

Vljudno vabljeni na odprtje razstave naših študentov in diplomanta "Stablo/Albero/Drevo", ki bo 7. 9. 2017, ob 17h, v galeriji Orsola v Bujah.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Postani inženir/ka fotografije ali oblikovanja!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz

BLIZU Sežana Foto Film