Top Local Places

Plesno društvo Mavrica

Cesta na Bršljanovec 12, Sezana, Slovenia
Dance Studio

Description

ad

Plesno društvo MAVRICA  Plesno društvo Mavrica deluje že četrto leto pod vodstvom Martine Tavčar.
Glavni namen tečajev je uživanje ob plesu ter spodbujanje zdravega in aktivnega preživljanja prostega časa. Udeležencem tečajev plesno društvo omogoča sprostitev in zabavo, ob kateri izboljšujejo svojo koordinacijo, fizično kondicijo, občutek za ritem in samoizražanje.
Plesni tečaji potekajo v Sežani, Hrpeljah in Dutovljah. Poleg tečajev za najmlajše, društvo ponuja tudi tečaje za osnovnošolce, srednješolce in hip-hop mame pod vodstvom izkušenih plesnih vaditeljic.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Skupaj spet zaplešimo s Plesnim društvom MAVRICA ponovimo in SUPER PUSTNO ZABAVO....A maste kej za pusta hrusta? Otroci pričakujemo polno pustnih mask, vse maske, ki ste pripravljene za zabvo. - NE MANJKAT!

facebook.com

<3

facebook.com

SREČNO 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3mymIY8h0Kg

facebook.com

facebook.com

V petek 15.12.2017 so plesalci Plesnega društva MAVRICA in vsi, ki so se dogodka udeležili ter prispevali pomoč v kakršnikoli obliki, da je dogodek uspel vsak od vseh teh naštetih je poklonil Sežani veselo vzdušje in dobro voljo. HVALA! Tokrat lahko rečemo, da kljub dežju smo plesali od do tako kot smo obljubili. Neprecenljivo in neponovljivo naša tradicija ostaja. Želimo vam vsem, da se v teh prihajajočih prazničnih dneh poveselite in imejte se radi. VESEL BOŽIČ!

facebook.com

facebook.com

Otroci, odrasli, plesalci, gledalci, spodbujevalci, vsi, ki ste prostovoljno prišli na pomoč in nam ponudili del vaše dobre volje in vašega časa ISKRENO HVALA 🎅🎅🎅 HVALA KER STE SI VZELI ČAS IN SE VESELILI Z NAMI 🎅🎅🎅 IMEJTE ŠE NAPREJ POZITVINE MISLI 🎅🎅🎅 V sloveniji je kraj kjer je BOŽIČNI PLES NA ULICI in to je Sežana 🎅🎅🎅 Lep plesni pozdrav!

facebook.com

facebook.com

MI SMO PRIPRAVLJENI 🎅🎅🎅🎅🎅🎅 VIDIMO SE JUTRI 15.12.2017 od 15h-17h 🎅🎅🎅🎅🎅🎅 NA PARTIZANSKI CESTI V SEŽANI(pred trgovino mana) 🎅🎅🎅🎅🎅🎅

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Quiz