Top Local Places

Kmetija Sirarstvo Videc

Vodruž 34, Sentjur, Slovenia
Agricultural Cooperative

Description

ad

Kmetija leži na nadmorski višini 430m, v prijazni vasici Vodruž (Ravne), ki je od najbližjega mesta Šentjur oddaljena 9 km.

KONTAKT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Danes se predstavljamo v starem mestnem jedru Pirana. 🌞🌊

facebook.com

Najdete nas v novem Mercatorjevem katalogu Radi imamo domače, ki je izšel kot priloga časopisa Delo. #radiimamodomače Povezava do kataloga v spletni obliki: https://issuu.com/mercator/docs/katalog-radi-imamo-domace-oktober-2

facebook.com

Priznanje za najboljšega rejca srnaste pasme koz prejme Franc Videc! Potrdilo je izdalo Ministrstvo za kmetijstvo, mi in naše koze pa se seveda strinjamo. 😀 Čestitke!

facebook.com

Danes se lahko prijetno ohladite na Zgornje Jezersko, Slovenia in hkrati ujamete dobrote z naše kmetije! 🐐

facebook.com

Danes nam v Mercator Center Šiška pri promociji pomagajo znani obrazi, mi pa se na sejmarjenju vidimo še jutri in v soboto. Vabljeni! #sejmarjenje #mercator #radiimamodomace @ulafurlan @darjagajsek

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

Obveščamo vas, da so naši izdelki od nedavnega na voljo tudi v vseh INTERSPARIH po Sloveniji. 🙂 Na degustacijo ste danes vabljeni v Interspar Supernova Koper, jutri pa na Ptuj. #sirarstvovidec v Spar mesto

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Včeraj je v sklopu prireditve Dobrote slovenskih kmetij na Ptuju potekala podelitev priznanj za najboljše domače izdelke iz Slovenije. Letos smo na ocenjevanje prijavili dva naša izdelka - mehki sir Sonček in navadni jogurt. Z veseljem vam sporočamo, da smo prejeli dve zlati priznanji! #dobroteslovenskihkmetij #zlatiznak

Timeline Photos
facebook.com

Dobrote slovenskih kmetij

Od petka do nedelje nas najdete na Ptuju, kjer poteka tradicionalni kulinarični dogodek in razstava Dobrote slovenskih kmetij, katere častni pokrovitelj je letos predsednik republike Slovenije Borut Pahor. Vabljeni!

Dobrote slovenskih kmetij
facebook.com

V Kopru bo zopet dišalo! Podeželje v mestu vabi...

Jutri nas najdete pri Taverni v sončnem Kopru na dogodku Podeželje v mestu. Vabljeni! 🌞

facebook.com

Z veseljem vam sporočamo, da smo za naše izdelke prejeli certifikat "Seneno mleko", ki je poleg že pridobljenega certifikata Izbrana kakovost Slovenija garancija za najvišjo kakovost naših proizvodov. Seneno mleko pomeni, da naše koze ne jedo silaže, pač pa le seno in zeleno travo. Mleko je tako kakovostnejše in nežnejšega okusa.

Z veseljem vam sporočamo, da smo za naše izdelke prejeli certifikat "Seneno mleko", ki je poleg že pridobljenega certifikata Izbrana kakovost Slovenija garancija za najvišjo kakovost naših proizvodov. 

Seneno mleko pomeni, da naše koze ne jedo silaže, pač pa le seno in zeleno travo. Mleko je tako kakovostnejše in nežnejšega okusa.
facebook.com

Timeline Photos

Na Mestna tržnica Celje smo ob torkih za vas odprti tudi v popoldanskih urah. Vabljeni! Delovni čas: • torek: 7:30 - 17:00; • sreda, četrtek, petek: 8:00 - 14:00; • sobota: 7:30 - 13:00.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz