Top Local Places

ZAPELJI.se

Ul. I. celjske čete 33, Sentjur, Slovenia
Tour Agency
advertisement

Description

ad

Kombi najemi Celje, Šentjur - zapelji.se ugodno in udobno - Najem kombija - Prevozi s kombi vozili na letališča, pristanišča, VIP prevozi, prevozi potnikov Se ne želite obremenjevati s prometnimi nevšečnostmi, iskanju lokacij ali parkirnih prostorov in z neugodnimi razmerami na cesti?

Za brezskrben in zanesljiv prevoz v Sloveniji ali v tujini, brez zamud in drugih neprijetnosti se odločite za kombi prevoz z našim šoferjem. Prevozi niso krajevno omejeni, zato lahko na ta način potujete tudi na večje razdalje.
Nudimo vam:

- prevoz na letališče, pristanišče (akcijske cene)
- prevoz svatov na poroki, raznih obletnic,
- prevoz poslovnih partnerjev,
- izleti in turistični ogledi...

Da boste pravočasno in zanesljivo na cilju ter razbremenjeni organizacijskih skrbi pridobili čas, ki ga boste lahko koristneje porabili. Da bo vaša pot brezskrbna in udobnejša.

KONTAKT

Opening Hours

ponedeljek
07:00 - 21:00
torek
07:00 - 21:00
sreda
07:00 - 21:00
četrtek
07:00 - 21:00
petek
07:00 - 21:00
sobota
07:00 - 21:00
nedelja
07:00 - 21:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

ZAPELJI.se z našimi kombi vozili na smučanje. Profesionalne snežne verige v ceni najema. 🏂⛄❄

facebook.com

Mi smo že opremili naša kombi vozila z novo vinjeto za leto 2018. Če je še nimaš jo lahko dobiš brezplačno z nekaj malega sreče! Deli objavo in dopiši v komentar dva prijatelja. Ko dosežemo 200 delitev žrebamo. Kombi najemi @zapelji.se podarja vinjeto za osebno vozilo.

facebook.com

facebook.com

Greš smučat in te skrbi da bo avto premajhen?

facebook.com

facebook.com

letnik izdelave 2017, novi Euro 6b diesel motor 1.6 BITURBO, povprečna poraba: 6-7 l/100km, podaljšana karoserija, dvojna ločena klimatska naprava, dodatni webasto grelec, najnovejša NAVIGACIJA Navi 80 IntelliLink, potovalni računalnik, tempomat, start/stop funkcija, vzratna kamera+parkirni senzorji, LED dnevne luči in meglenke, osvetljevanje v zavoj, ABS, ESP, kontrola tlaka v pnevmatikah, enokrilna zadnja vrata, leva in desna zadnja stranska vrata, možnost odstranitve posamezne klopi (še večji prtljažnik) ...

facebook.com

KOMBI VW CARAVELLE 8+1

multifunkcijski zaslon z navigacijo, dvojna avtomatska klimatska naprava ...

KOMBI VW CARAVELLE 8+1
facebook.com

Recommended Before and After transformation