Top Local Places

Občinski odbor SD Ravne na Koroškem

Prežihova ulica 24, Ravne na Koroskem, Slovenia
Political organization

Description

ad

Občinski odbor Socialnih demokratov Ravne na Koroškem (ObO SD Ravne) je organizacija, v katero se združujemo Socialni demokrati z Raven na Koroškem.  Občinski odbor SD Ravne na Koroškem želi z Vami kreirati moderno in transparentno politično kulturo s prepoznavnimi akterji in dejanji. Ker se nam pridružujejo novi člani, želimo, da se tudi Vi odločite za kreiranje svetle prihodnosti v moderni stranki s prepoznavnimi vrednotami in načeli. Želimo in hočemo boljšo sedanjost za vse nas in lepšo prihodnost za naše otroke...
ObO SD Ravne na Koroškem sestavljamo člani/ce ter simpatizerji/ke in zagovorniki vrednot socialne demokracije. Smo politična stranka, ki se na lokalnem nivoju bori za temeljne socialne vrednote ter za pravice in svoboščine delovnih ljudi in občanov.

V okviru naše stranke deluje na lokalnem nivoju tudi podmladek SD, Mladi forum SD Mežiška dolina, v katerega se združujejo mladi med 15. in 32. letom starosti.

V kolikor se želite pridružiti Občinskemu odboru SD Ravne na Koroškem ali Mlademu forumu SD Mežiške doline, nas prosim kontaktirajte na sd.meziskadolina@gmail.com.

Prav tako lahko kontaktirate našo svetniško skupino v občinskem svetu Občine Ravne na Koroškem. Naše vrste zastopajo:

1. mag. Zlatko HALILOVIČ

2. Dušan DRETNIK


Vodstvo občinske organizacije:

mag. Zlatko HALILOVIČ - predsednik

Milena Zagernik - tajnica


KONTAKT

Quiz

BLIZU Občinski odbor SD Ravne na Koroškem