Top Local Places

Rad u EU - Radne dozvole

Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana, Slovenia
Local Service
advertisement

Description

ad

Radne dozvole za EU Potrebna vam je radna dozvola za rad u nekoj od zemalja EU?
Bavimo se uslugom dobivanja radnih dozvola .

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 15:00
torek
09:00 - 15:00
sreda
09:00 - 15:00
četrtek
09:00 - 15:00
petek
09:00 - 15:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Postovani, Traze se 3 majstora za adaptacije stanova. Potrebno iskustvo: -Polaganje PVC poda -Krecenje -leplenje tapeta Ujedno se trazi i iskusan vodoinstalater. Posao se radi u Nemackoj. Za vise informacija pisite u inbox. Hvala.

facebook.com

Postovani. Zelimo da vas obavestimo, da smo trenutno popunili sve mesta za radne dozvole. Ocekujemo ponovo nekoliko slobodnih mesta za radnu dozvolu. Obavesticemo vas. Hvala .

facebook.com

Postovani, nudimo zaposlenje za 2-3 majstora za masinsku zbuku i za fasadere. Posao se radi u Sloveniji. Od kandidata očekujemo da bude samostalan,odgovoran,vredan i kolegijalan. Nudimo zaposlenje na duzi period. Za vise informacija nam pišite u inbox.

facebook.com

Postovani, vezano na nas oglas za fasadere, zelimo da se zahvalimo svima na javljanju i da vas obavestimo, da pocinjemo razmatrati vase ponude. O izboru kanditata cemo obavestiti svakog posebno.

facebook.com

Poštovani , Tražimo fasadere(majstore) sa višegodišnjim iskustvom. Od kandidata očekujemo da bude samostalan,odgovoran,vredan i kolegijalan. Zemlja rada: Nemačka Period rada: Duži period Za sva pitanja i informacije nam pišite u inbox.

facebook.com

Postovani, prvo da vam se zahvalimo na poseti i na svim komentarima. Zelimo, da vas obavestimo, da ce uskoro biti potrebni samostalni majstori sa visegodisnjim iskustvom.Struka: varilac, fasader. Zemlja rada: Nemacka Zato bi vas zamolio, da se jave iskljucivo majstori. Pisite nam u inbox. Hvala

facebook.com

Imate zagarantovan posao u nekoj od zemalja EU, a ne mozete da radite jer nemate radnu dozvolu? Zeleli bi, da radite u nekoj od zemalja EU ali ne znate gde? Mi vam mozemo pomoci! Pomoci cemo vam, da steknete pravo za rad u EU, da dobijete radnu dozvolu. Na trzistu smo prisutni vise od 20 godina. Ukoliko imate jos pitanja ili bi zeleli da vam pomognemo, slobodno nam pišite u inbox.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Recommended Before and After transformation