Top Local Places

Klinika Božikov

Barvarska steza 4, Ljubljana, Slovenia
Health/Beauty
advertisement

Description

ad

Želja po mladosti in lepoti je zelo razširjena, estetski posegi pa ostajajo težka odločitev. Partnerski pristop kirurga olajša marsikatero dilemo. Chi è il dottor Krešimir Božikov?

Specialista in chirurgia plastica, ricostruttiva ed estetica, il dottor Božikov ha un approccio individuale alle tecniche di ringiovanimento del viso, incluse le più moderne tecniche di lifting facciale, e l’aumento del seno a fini estetici.
Altre informazioni su di lui sono disponibili sul sito: http://www.bozikov.com

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 17:00
torek
09:00 - 17:00
sreda
09:00 - 17:00
četrtek
09:00 - 17:00
petek
09:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dr. Božikov pripravlja teksturo za piling obraza Obagi Blue Skin Peel. Ta pomlajevalni poseg zmanjšuje brazgotine po aknah, gube, hiperpigmentacije in poškodbe od sonca, hkrati pa izboljša teksturo in napetost kože. Pred pomladjo je zdaj še zadnji čas za dober piling. Sprejemamo še zadnje rezervacije!

facebook.com

Dr. Božikov se ne zadržuje samo v operacijski dvorani. Na fotografiji je na neformalni večerji s kolegi iz stroke. Med njimi je tudi dr. Richard Bensimon, vodilni plastični kirurg na svetu za globoke pilinge s krotonskim oljem in "izumitelj" t. i. BensiPeela (prvi z leve).

facebook.com

Danes je poljubljanje še kako dovoljeno. Za strast poskrbite vi, za lep izgled ustnic pa mi. ❤️👄❤️

facebook.com

Na pustni torek delimo z vami en pustno norčavo obarvan spomin na dobre stare čase. Uganete, katera dva mojstra se skrivata pod masko? #pred10leti #pustneseme

facebook.com

Naša kirurginja dr. Katarina Živec bo osvežila obraz mladi dami. Gospa na pomladitev hodi redno, na vsake 4 - 5 mesecev. Pravi, da je botoks sprejela kot del rutine, kot redno obišče frizerko ali pedikerko. Tako ohranja spočit, mladosten in negovan videz.

facebook.com

Valentinovo se bliža - si želite strastnega Valentinovega poljuba? Naša kirurginja dr. Katarina Živec je takole pomladila in polepšala ustnice eni izmed naših strank, in sicer z 1 ml polnila Volbella. Fotografija zgoraj prikazuje stanje pred posegom, spodaj pa nekaj dni po njem. Gospa je z rezultatom zelo zadovoljna, saj je točno tak, ko si ga je želela: naraven, diskreten, a vendar bolj poln videz ustnic.

facebook.com

Bojan Papež, zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija, je prejel bon naše klinike za kirurško preoblikovanje telesa. Danes je prišel na informativni pregled k dr. Božikovu. Poglejte, kaj se je zgodilo.

facebook.com

Vaša obvezna oprema po povečanju dojk: KOMPRESIJSKI NEDRČEK bo vaše dojke imobiliziral in poskrbel za to, da vsadki ostanejo v pravem položaju. SILIKONSKI OBLIŽI pa bodo pokrbeli za to, da se bo brazgotina po posegu čim lepše zacelila.

facebook.com

[KOREKCIJA ŠTRLEČIH UŠES ALI OTOPLASTIKA]: Štrleča ušesa so prirojena anomalija ušes. Navadno je prevelika ušesna školjka, zadnji krak antehelične gube je slabše definiran. Zaradi obeh nepravilnosti uho izgleda veliko in štrleče. Štrleča ušesa lahko vplivajo na zmanjšano samozavest. Pri obeh spolih lahko pogojujejo obliko pričeske ter so tarča zbadljivk in posmeha. V odrasli dobi poseg izvedemo v lokalni anesteziji, traja približno 60 minut, takoj po njem pa lahko odidete domov. Naša kirurginja dr. Katarina Živec vam bo svetovala počitek z dvignjenim vzglavjem, analgetično terapijo in nekajdnevno zaščito z antibiotikom. Po tednu dni se lahko vrnete nazaj na delovno mesto, 4 do 6 tedne pa se boste morali izogibati vsem vrstam fizičnim aktivnostim, pri katerih lahko pride do udarca v uho. Oteklina izgine po enem do dveh mesecih.

facebook.com

Naša kirurginja dr. Katarina Živec je pravkar opravila blefaroplastiko. Odstranila je odvečno kožo in prerazporedila maščobo na področju zgornjih vek, zaradi česar je gospa izgledala utrujeno in slabovoljno. Kmalu bo spet veselo gledala v svet! :-)

facebook.com

Dr. Božikov je "master mind" za povečanje dojk v Sloveniji in tole je rezultat današnjega posega povečanja dojk. Pacientki je vstavil silikonske vsadke, rez pa po dogovoru z njo naredil v gubi pod dojko, kjer bo manj vidna. Gospodična bo še pred poletjem zasijala v še lepši različici sebe. :-)

facebook.com

Se poleti izogibate nošenju majic brez rokavov? Vam zaniha koža na nadlahteh, ko pomahate? S staranjem koža izgublja elastičnost, še bolj je to vidno, če shujšate. Naša kirurginja dr. Katarina Živec meni, da je prav zdaj najbolj primeren čas, da se znebite viseče kože na nadlahteh. Poseg (brahioplastiko) opravimo v splošni anesteziji in traja približno 2 uri. Rez in kasneje brazgotina običajno poteka od pazduhe do komolca. Rano zašijemo z resorbilnim šivom, ki ga telo samo razgradi. Po posegu na nadlahti namestimo kompresijsko oblačilo, ki ga nosite 3-4 tedne. Po operaciji odležite še nekaj časa v prebujevalnici, nato svetujemo, da čimprej pričnete s posedanjem in vstajanjem. Na delovno mesto se lahko vrnete po dveh tednih, večjim fizičnim aktivnostim in dvigovanju težjih bremen se morate izogibati še 4 tedne.

facebook.com