Top Local Places

Športna dvorana Radenci

Radgonska cesta 10, Radenci, Slovenia
Stadium, Arena & Sports Venue

Description

ad

Večnamensko športno dvorano, ki predstavlja gibalo športnega življenja v občini poleg izvajalcev letnega programa športa (LPŠ), za izvajanje svojih aktivno Večnamensko športno dvorano, ki predstavlja gibalo športnega življenja v občini poleg izvajalcev letnega programa športa (LPŠ), za izvajanje svojih aktivnosti uporabljajo tudi številni domači in tuji klubi in društva. Primerna je tudi za komercialne prireditve.

Večnamenska športna dvorana Radenci meri 1.706 m2, od tega zajema 1043 m2 velika dvorana, 145 m2 mala dvorana, 250 m2 tribuna, preostanek pa garderobe, kabineti, pisarne... Namenjena je šolski športni vzgoji učencev osnovne in srednje šole, programom Športne zveze Radenci, občinskim športnim programom za otroke in mladino ter športnim igram in ligaškim športnim tekmovanjem v nogometu, rokometu, košarki in odbojki. Letno jo obišče preko 7.000 uporabnikov in obiskovalcev.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Led s severa je prinesel prve novice o letošnji Radenski noči! V petek, 6. julija, na naš oder prihajajo Big Foot Mama! In ja, še vedno smo brez vstopnine! 🤘😎🎸 Povej naprej, za vsak slučaj pa nas všečkaj tu - Rekreakcija & Radenska noč 2018, da boš sproti obveščen o novicah! 💚

facebook.com

Vabljeni

facebook.com

facebook.com

Zaradi poškodb več igralcev v ekipi Ajdovščine, so gostje prosili za prestavitev tekme. Tekma tako danes ODPADE oz. se bo odigrala v drugem terminu.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Mlajši dečki A RK Arcont Radgona - RD Moškanjci Gorišnica

facebook.com

Zaradi slabih vremenskih razmer, ki so zajele večji del države, ekipa Kronos iz Logatca danes ne bo prišla na tekmo. Tekma tako danes ODPADE oz. se bo odigrala v drugem terminu.

facebook.com

RK Arcont Radgona - RK Kronos Logatec

facebook.com

OK Radenci - Hoče ll

facebook.com

facebook.com

Vabljeni!

facebook.com

Quiz