Top Local Places

Visoke grede, Mali Vegi Raj

Nadgoriška 9, Ljubljana, Slovenia
Garden Center
advertisement

Description

ad

Mali vegi raj - visoka greda s stilom.  Unikatna visoka greda, izdelana iz sibirskega macesna.  

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 20:00
torek
08:00 - 20:00
sreda
08:00 - 20:00
četrtek
08:00 - 20:00
petek
08:00 - 20:00
sobota
09:00 - 19:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kavopivci, kavoljubci, kofetarice in kofetarji - ne zlivajte kavne usedline stran! Kavna usedlina vsebuje veliko dušika, kalija in fosforja (NPK), ki so pomembni za rast rastlin. Kavno usedlino premešajte z zemljo, a ne pretirajvajte s količino (ne več kot 20% v razmerju z zemljo), saj se zaradi prevelikega zadrževanja vlage, lahko razvije plesen. Kavna usedlina pa deluje tudi proti mravljam.

facebook.com

PRIHAJA ČAS ZA SAJENJE ČESNA Konec oktobra in začetek novembra sta pravšnji čas za sajenje jesenskega česna, prej je še prezgodaj. V tem času lahko posadimo tudi spomladanske sorte česna, kar se bolje obnese kot prepozno spomladansko sajenje, če nam jo denimo zagode vreme. Pravimo, da je česen rastlina kratke dne, zato jesenskega sadimo pozno jeseni, spomladanske sorte pa zelo zgodaj spomladi - če je zemlja primerna za obdelavo, že konec februarja, vsekakor pa marca. Le v času kratkega dne razvije najprej močne korenine, da poz­neje bolje črpa hranila iz tal, je odpornejši in debelejši. Če je dan predolg, če torej jeseni s sajenjem prehitevamo in spomladi kasnimo, pa rastlina najprej naredi listje, koreninski sistem pa ostane šibek. Če posadimo česen prepozno, se glavica prepozno začne deliti na stroke ali pa se ti sploh ne razvijejo. Drobnejše stroke lahko posadimo gosteje in rastline spomladi porabimo kot mlad česen, z listi vred. Drobnejše stroke lahko posadimo gosteje in rastline spomladi porabimo kot mlad česen, z listi vred. Kaj je pomembno Sorte: Medtem ko lahko spomladanske sorte sadimo jeseni, pa jesenskih ne moremo spomladi. Ali gre za jesenski ali spomladanski tip česna, je zapisano na deklaraciji semenskega česna, drugače se za ta podatek pozanimajmo pri prodajalcu. Gnojenje: Česen potrebuje skromna tla. Ne mara gnojenja s hlevskim gnojem niti mineralnih dušikovih gnojil. Zemlji lahko dodamo le minimalno količino domačega komposta (do 1 na kvadratni meter) Pretirano gnojenje povzroči, da zraste veliko listov, v tleh pa manjše, bolj vodene, h gnitju nagnjene čebulice. Stroki: Česen sadimo s stroki, na katere glavico razdelimo tik pred sajenjem, ne denimo deset dni prej. To bi namreč povzročilo kaljenje. Debeli stroki dajo debelejše glavice. Drobnejše stročke lahko posadimo na en del grede bolj na gosto in jih spomladi uporabimo za mlad česen. Način sajenja: Jeseni sadimo česen v globino okrog sedem centimetrov, malo globlje kot spomladi. Pri zelo peščeni zemlji ga potisnemo še malce globlje. Stroki naj bodo obrnjeni s koničastim delom navzgor, sadimo jih na razdaljo 10 do 15 cm, vrste pa naj bodo med sabo oddaljene 30 cm, da ga bomo lahko okopavali. Okopavanje: Spomladi česen takoj, ko zemlja ni premokra, okopljemo. Okopavanje je odločilno za dober pridelek. VIR: Delo in doma, Julijana Bavčar

facebook.com

Visoke grede so v zadnjem času pravi hit, saj potrebujejo zelo malo prostora. Primerne so za vse tiste, ki bi radi sami na zdrav način pridelali domačo zelenjavo. Primerna postavitev na vrtu je Sever-Jug, na sončno in ne preveč vetrovno stran. Jesen je primerni čas za postavitev visoke grede, da se zemlja do pomladi uleže in odpočije. Jesenska akcija -5% na standardne dimenzije gred in 10% na polnilo in polnjenje. Celotno ponudbo najdete na naši spletni strani WWW.visoka-greda.si Pohitite z naročili zaloge so omejene!!!

facebook.com

Sedaj je čas da grede pripravimo na JESEN in ZIMO. Dopolnimo jih s svežo energijo (zemljo) ter les znova premažemo z lanenim oljem. Samo tako bo greda pripravljena na zimo ter prihajajoče leto. Mnogi sprašujejo, če pripeljemo samo polnilo. Ste gredo izdelali sami? Brez slabe vesti nas kontaktirajte in uredimo vam polnilo po dogovoru tudi teren. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 070 302 396.

facebook.com

Naj vaz dež ne zmoti na vašem vrtu. NAPOLNITE svoje visoke gredice ZA USPEŠEN jesenski PRIDELEK! Uspešen dan še naprej!

facebook.com

Razprodaja zalog!! Na zalogi imamo 2 grede dimenzij 1m × 1m in 60 cm višine Cena grede: 160€ Cena obeh skupaj: 300€

facebook.com

AKCIJA POLETJA! -50% na novo kolekcijo okrasnih korit. Uporabna tudi kot mini zališčni ali zelenjavni vrt na balkonu. Več informacij dobite preko elektronske pošte ali fb pogovora. IZJEMNE CENE, IZJEMEN POPUST!!

facebook.com

Photos from Visoke grede, Mali Vegi Raj's post

Še ena zadovoljna stranka. Priprava terena & postavitev petih visokih gredic 😊😊

Photos from Visoke grede, Mali Vegi Raj's post
facebook.com

Visoka greda MaliVegiRaj

Naše standardne dimenzije unikatnih gredic so na zalogi, zato POHITITE in ujemite AKCIJSKE cene. ;) Dimenzije: -90x45x45cm (popust 5% = AKCIJSKA CENA 90,25€) -90x45x65cm (popust 5% = AKCIJSKA CENA 104,50€) -130x100x80cm (popust 5% = AKCIJSKA CENA 171,00€) -200x75x80cm (popust 5% = AKCIJSKA CENA 190,00€) in 200x100x80cm (popust 5% = AKCIJSKA CENA 218,50€) DOSTAVA NA OBMOČJU LJUBLJANE JE BREZPLAČNA! Naročite lahko na naši spletni strani: www.visoka-greda.si ali na telefon 070 302 396

facebook.com

Timeline Photos

Prvomajski prazniki so mimo, pomlad je v polnem zagonu in z njo so prišle tudi NOVE AKCIJE. Ta mesec vam ob nakupu ene grede ponujamo 5% popust, ob nakupu dveh ali več pa kar 10% popust. Pohitite in ujemite svojo gredo po AKCIJSKI CENI, saj je ravno zdaj idealen čas za urejanje vašega vrta. :) Gredice lahko naročite: na naši spletni strani www.visoka-greda.si ali na mobilni telefon 070-302-396.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Pozdravljeni lastniki visokih gred in tisti, ki se zanjo še odločate. Sedaj je najboljši čas za postavitev visoke grede v vaš vrt, ker se bo kmalu začelo saditi in sejati. Včeraj so nas pobožali sončni žarki in že se je začelo govoriti kako bo treba kmalu na vrt pripravit vse potrebno in v drugi polovici marca , ko se zemlja tudi ponoči ne ohladi pod 5°C je primeren čas za sejanje in saditev solate, med solato priporočamo sejanje redkvice lahko pa poskusite tudi z rukolo ali vrtno krešo. Pohitite in do konca meseca februarja ujemite svojo gredo z izjemnim 10% popustom. Naročite lahko na telefonski številki 070 302 396, ali pa nam pošljete povpraševanje preko naše spletne strani http://www.visoka-greda.si/ Lep sončen dan ;)

Timeline Photos
facebook.com

Sreče, veselja, obilico zadovoljstva, ljubezni in veliko sveže zelenjave v letu 2017 vam želi ekipa: MaliVegiRaj!

facebook.com

Recommended Before and After transformation