Top Local Places

Pal - Media d.o.o.

Kolodvorska 2a, Lendava, Slovenia
Shopping & Retail

Description

ad

Spletna stran: www.pal-media.si || Facebook skupina: http://on.fb.me/palmedia Trgovine Pal - Medie so na slovenskem področju prisotne že več let. Pohvalimo se lahko z bogato ponudbo storitev Telekoma d.d., kot njihov pooblaščen posrednik. Velika in pestra ponudba trgovin Pal - Medie ne zajema samo velike palete mobilnih aparatov, temveč tudi vse dodatne opreme zanje. Naši strokovno usposobljeni svetovalci vam bodo pa ponudili vso podporo pri nameščanju in aktiviranju izdelkov, namenjenih mobilni komunikaciji.
Ponujamo pa tudi storitve in mobilne aparate operaterjev Debitel in Izimobil.

Drug segment trgovin Pal - Medie pa so zabavna elektronika in bela tehnika. Ponujamo vam pester izbor prenosnih računalnikov in vse dodatne opreme za njih, televizorjev, igralnih konzol.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Aktualen mesečni katalog - Avgust 2017

facebook.com

POSEBNA PONUDBA SAMO ZA NAŠE KUPCE! Ob nakupu novega aparata vsi obstoječi naročniki prejmete 50% popusta na naročnino za 1 leto! Novi naročniki pa prejmete 50% popusta za kar 2 leti! (Ponudba velja do 31.08.2017 za paketa Brezskrbni B in Brezskrbni C)

facebook.com

Najbolj prodajani telefon v prosti prodaji ponovno na zalogi! Odlične lastnosti za še boljšo ceno - 109,99€! V omejenih količinah! Več - http://www.cubot.net/smartphones/rainbow2

facebook.com

https://www.facebook.com/TelekomSlovenije/posts/1766090863419272

facebook.com

Prinesite svoj stari mobitel in izkoristite posebno akcijsko ponudbo Staro za novo, v kateri je akcijska cena Samsunga Galaxy S8 ali Samsunga Galaxy S8+ znižana za 48 EUR oziroma 2 EUR v mesečnih obrokih.

facebook.com

Še ena odlična cena! LED TV Philips 32PHH4201 za 199,99€! (Cena velja do razprodaje zalog)

facebook.com

Aktualen mesečni katalog - Julij 2017

facebook.com

Samo za kratek čas v trgovinah Pal Media! LED TV TESLA 32S306BH Zaslon 81cm, HD Ready, vgrajen DVB-T2/C/S2, 3 leta garancije! Cena samo 179,99€! (do razprodaje zalog)

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Se spomnite filma Lassie se vrne domov? 😉 Nokia 3310 na zalogi v vseh naših trgovinah!

facebook.com

Quiz

BLIZU Pal - Media d.o.o.

Gp Mursko Sredisce

Lendava, Slovenia
Parking Garage / Lot