Top Local Places

Lendva Községi Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség

Malom utca 6A/Mlinska ulica 6A, Lendava, Slovenia
Political Organization
advertisement

Description

ad

Lendva Községi Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség

Madžarska samoupravna narodna skupnost Občine Lendava Vida Törnar Judit – elnök/predsednca
Šooš Mihael – alelnök/podpredsednik
Alexandra Feher-Horváth – strokovni sodelavec za pravne zadeve/jogi munkatárs
Izabela Gyurkač – poslovni sekretar/ügyviteli titkár
Magyar Daniel – strokovni sodelavec za splošne zadeve/általános ügyekkel megbízott munkatárs

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

PÁLYÁZATI KIÍRÁSOK ZALA GYÖRGY EMLÉKÉRE bővebben a honlapunkon...

facebook.com

Ünnepi rajz- és esszépályázat A Magyar Országgyűlés a magyar zászló és címer emléknapjául, így összetartozásunk egyik legfontosabb ünnepéül március 16-át jelölte ki. A Nemzetstratégiai Kutatóintézet az Emberi Erőforrások Minisztériumának Oktatásért Felelős Államtitkárságával közösen, a Kárpát-medencében, illetve a világban szétszórtan élő, valamennyi magát magyarnak valló óvodás, diák és egyetemista számára pályázatot hirdet. Tekintettel arra, hogy Magyarország Nemzetpolitikai Államtitkársága Hunyadi Mátyás születésének 575., és királlyá választásának 560. évfordulója alkalmából a 2018-as évet Mátyás király emlékének szenteli, a pályázatok két témakörben (Magyar zászló és címer, valamint Mátyás, az igazságos), illetve két műfajban (rajz és esszé), a rajzpályázat esetében hét, míg az esszépályázat esetében három korcsoportban kerülnek kiírásra. A pályázat pontos feltételei, és a lebonyolításával kapcsolatos részletek az alábbi linken olvashatóak:

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Bővebben a Minority SafPack-ről...

facebook.com

A Minority SafePack kampánykezdése Szlovéniában Az Európai Nemzetiségek Föderális Uniója, a FUEN, néhány évvel ezelőtt kezdte meg a Minority SafePack kisebbségvédelmi kezdeményezés előkészítését. A csomag az európai nemzeti kisebbségek, illetve a regionális és kisebbségi nyelvek védelmét és népszerűsítését célzó intézkedéseket és jogszabályokat tartalmaz. A FUEN Európa teljes területén kampányt indított a szolidaritásra épülő kisebbségi rendszer támogatása érdekében. Szlovéniába legalább 6000 aláírás szükséges a kampány sikerességéhez. Fogjunk össze! Az alábbi linken, kb. 2 percet vesz igénybe a kitöltés:

facebook.com

Felhívás

facebook.com

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. meghírdette a 2018-as évre szóló pályázatát!

facebook.com

Nyilvános Kultúrális pályázat a 2018-as évre. Beadási határidő 2017. december 7.

facebook.com

Nyolcan nyertek felsőfokú tanulmányi támogatást! Kedden este tartotta 17. soros ülését a Lendva Községi Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség Tanácsa, amelyen egyebek közt döntöttek a felsőfokú tanulmányi támogatásra beérkezett pályázatokról, módosították az idei költségvetést, és pozitívan véleményezték a Lendvai Könyvtár és Kulturális Központ igazgatói munkakörére beérkezett pályázatot. Fehér Ilona összegzi a legfontosabbakat.

facebook.com

Pályázati felhívás egyéni vállalkozóknak...

facebook.com

Recommended Before and After transformation