Top Local Places

Športna zveza Kranj

Partizanska 35, Kranj, Slovenia
Sports Promoter

Description

ad

Festival športa Kranj Prvi FESTIVAL ŠPORTA – KRANJ 2015, ki poteka pod sloganom »aktivno preživljanje prostega časa«, je nastal v sodelovanju Športne zveze Kranj, Mestne občine Kranj, Zavoda za šport Kranj, Zavoda za turizem Kranj, Zdravstvenega doma Kranj, Kranjskih vrtcev, Kranjskih osnovnih šol in Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenje športnih zvez ter drugih izvajalcev športnih programov.

Namen oziroma cilj festivala je predvsem predstavitev izvajalcev športnih programov in možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v Kranju in okolici, in prav s tem namenom je pripravljen tudi katalog ŠPORT V KRANJU 2015 / 2016.

V katalogu je predstavljenih več kot 40 športnih društev in drugih izvajalcev športnih programov, ki jih bodo izvajali v prihajajoči sezoni, ter javna športna infrastruktura v Kranju, kjer se športni programi izvajajo.
Katalog nudi pregledno in hitro informacijo o tem kako, kje in zakaj bi začeli aktivno izkoriščati svoj prosti čas za športno dejavnost.
Če vas, izvajalcev programov športa, ni v tem tiskanem katalogu, vas lahko objavimo v spletnem katalogu, ki se bo dopolnjeval in posodabljal vse leto in je objavljen na spletni strani www.sportkranj.si.

Program festivala je z različnimi športnimi prireditvami in dogodki zelo pester. Udeležite se lahko več kot 50 dogodkov in športnih prireditev, ki se v večini odvijajo v Športnem centru Kranj.
Program festivala in spletni katalog Šport v Kranju 2015 / 2016 je objavljen tudi na spletni strani www.sportkranj.si.


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Festival športa Kranj2017-Športna tržnica in Tek za Kranj

facebook.com

Festival športa Kranj2017 - športni dan učencev 3. razredov osnovnih šol

facebook.com

facebook.com

Nekaj utrinkov z otvoritve razstave S POŽRTVOVALNOSTJO IN PREDANOSTJO DO PRVEGA KOLESARSKEGA KLUBA NA GORENJSKEM – 60 LET KOLESARSKEGA KLUBA KRANJ in tiskovne konference ob dogodku KRANJ PRAZNUJE 100 LET, posvečen 40 letnem delovanju kantautorja ANDREJA ŠIFRERJA in 60 letnici Kolesarskega kluba Kranj

facebook.com

facebook.com

Kljub nesrečnemu porazu, čestitke za srčno in odprto igro!!!

facebook.com

ODPRTO PRVENTSVO KRANJA - v Športnem parku Stražišče se se Odprtega prvenstva Kranja udeležili lokostrelci 15 klubov iz Slovenije in Avstrije

facebook.com

facebook.com

COC Kranj2017

facebook.com

facebook.com

NK TRIGLAV čestitke za vrnitev v elitni razred slovenskega nogometa. Verjamemo, da bo vaše moštvo stalnica v 1. SNL in da boste v vzpodbudo vsem nogometnim klubom na Gorenjskem. Srečno!!

facebook.com

facebook.com

Quiz

BLIZU Športna zveza Kranj