Top Local Places

TROST team - osebno trenerstvo in prodaja prehranskih dodatkov

, Kranj, Slovenia
Local Business

Description

ad

Široka ponudba osebnega trenerstva, trenerstva na daljavo, načrtovanja prehrane in prodaja športne opreme ter prehranskih dodatkov.

Sem  Rok Trost, aktiven športnik in zagovornik zdravega načina življenja.
Rojen sem leta 1988 v Kranju, kjer tudi živim. S športom se ukvarjam že od otroštva. Moje prva ljubezen je bila karate, ki ga treniram že več kot dvajset let. Kot aktiven karateist sem dosegel kar nekaj športnih uspehov ( večkratni državni prvak v različnih kategorijah in  veliko stopničk na raznih domačih in mednarodnih tekmovanjih, bil sem član slovenske karate reprezentance, za svoj največji uspeh pa štejem 2. mesto na Odprtem prvenstvu Okinave leta 2008 ).  Sem Mojster II. dan, svoje znanje in izkušnje pa kot trener karateja že nekaj let prenašam na mlajše generacije karateistov.
V srednji šoli me je poleg karateja začel zanimati tudi fitnes in podobna oblika vadbe. Zato je bilo kar naravno, da sem študij nadaljeval na Fakulteti za šport - smer športno treniranje in leta 2013 s tega področja tudi diplomiral.
V času študija sem znanje o fitnes vadbi, vadbi s prostimi utežmi in na lastni teži nenehno nadgrajeval. Moje zanimanje je bilo usmerjeno predvsem v ulični fitnes. Spremljal sem dogajanja na tem področju po svetu (posebno v ZDA), se zgledoval po njih in pridno treniral največ na Brdu pri Kranju. Z objavo posnetkov treningov in rezultatov na področju street fitnesa sem bil tudi povabljen, da se pridružim ekipi Beastmode (ZDA) in s tem se mi je uresničila večletna želja. Bistvo skupine Beastmode in pa filozofija za tem je, da vsak posameznik poskuša preseči samega sebe, pa ne samo pri vadbi, ampak tudi na drugih področjih življenja. To je tudi moja filozofija, da se maksimalno potrudim in dam vse od sebe pri vsaki stvari, ki se je lotim.

To kar delam, delam s srcem, saj sem velik del svojega življenja posvetil treningu. Šel sem čez ovire in poškodbe ( zlom nosu, počena podlaktnica, spiralni zlom dlančnic, natrgane mišice,..). Na ta način sem pridobil vztrajnost, disciplino in bogate izkušnje na področju treninga (tudi po poškodbah).
Študij na fakulteti za šport, študij velnesa in pa mednarodne licence za osebnega trenerja, so mi poleg praktičnega znanja in izkušenj, dale tudi teoretično znanje s področja športnega treniranja, kineziologije, anatomije, športne prehrane, športne psihologije, fiziologije, medicine športa,..  Znanje pa skušam vsak dan še nadgrajevati z dodatnim formalnim izobraževanjem, z udeležbo na raznih seminarjih, z prebiranjem domače in  tuje literature, člankov  in raziskav s področja treningov in prehrane. Sodelujem tudi z drugimi trenerji, fizioterapevti, psihologi, dietetiki, športnimi delavci in tudi na ta način bogatim svoje znanje.

Strokovna usposobljenost:
-  Diplomant fakultete za šport – smer športno treniranje
- Organizator poslovanja velneške dejavnosti (VGS Bled)
- Trener fitnesa (Certified Sitness Trainer, ISSA)
- Osebni trener (Certified Personal Trainer, NCFS)
- Trener karateja
- NPK Maser

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Teden prodajnih hitov

36 NAJVEČJIH Malincinih prodajnih hitov leta 2016 :) mogoče najdeš tudi kaj zase https://www.malinca.si/top-hiti.html?acc=e2ef524fbf3d9fe611d5a8e90fefdc9c

facebook.com

Timeline Photos

Stranke skrbijo da nisem lačen 🤷‍♂️🍽

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Želim vam lepe Božične praznike 🎅✌

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Najvztrajnejši decemberski frajarji na skupinski vadbi 😎❄️⛄️

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

🎄🎁Bliža se čas prazničnih obdarovanj in če še ne veste kaj podariti svojim bližnjim, imamo za vas rešitev - DARILNI BON. Naj se novoletne zaobljube uresničijo. 🎄🎁

Timeline Photos
facebook.com

Rosana trost - DP 2016

Posnetek iz državnega prvenstva v Powerliftingu. Rosana Trost v vsi trije poskusi vseh treh dvigov. Uspešnih 8/9 dvigov, kar je za prvo tekmovanje velik uspeh. Največji problem je zaradi malo slabše gibljivosti globina počepa in pa malo prehitro spuščanje droga pri bench pressu. Do prihodnjega tekmovanja bomo poskusili te napake odpraviti in narediti vseh 9/9 dvigov, hkrati pa podreti stare rekorde.

Rosana trost - DP 2016
facebook.com

Powerlifting zveza Slovenije - zveza triatlona moči

Največ državnih rekordov v powerliftingu si trenutno lasti moja varovanka Rosana 💪👑

facebook.com

Timeline Photos

!AKCIJA! velja do 22.12.2016 WHEY PROTEINI + ARAŠIDOVO MASLO = 21€ (okusi proteinov 1kg: cokolada, vanilija, piskotek ali stracciatella) Mozen osebni prevzem ali dostava. Za narocilo pisi v inbox ali trostteam@gmail.com

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Uživancija na soncu 🌞

Timeline Photos
facebook.com

Za Tjašo so postale navadne sklece že prelahke 😎💪🏋

Za Tjašo so postale navadne sklece že prelahke 😎💪🏋
facebook.com

Timeline Photos

Včeraj sva jaz in moja »stroj« mami nastopila na odprtem državnem prvenstvu v powerliftingu. Jaz v kategoriji open – 83kg, ona pa v kategoriji master 3 (60-70 let) -63kg, kjer je tudi postala državna prvakinja. Za njo je bila to prva izkušnja na tekmi z zares strogimi pravili, kljub temu pa je uspela narediti 8/9 dvigov, kar je za prvič več kot odlično. Pri telesni teži 60,2kg je dvignila: Počep – 80kg Bench press – 42,5kg Deadlift – 105kg Sam sem na tekmi zasedel 4. mesto, na kar sem v osnovi tudi ciljal saj nastopam v kategoriji, kjer imamo res najboljše in najbolj izkušene tekmovalce. Malo sem razočaran le nad dvigi, saj sem pričakoval malo več ampak žal ni šlo. To je bila tudi moja prva tekma, kjer se nastopa že 2 uri po tehtanju, kar je še dodatno otežilo zadevo. Zadovoljen pa sem s tem, da sem dal vse od sebe v danem trenutku in vem da je bil to včeraj moj maksimum. Izgovorov ni, sojenje je bilo korektno in nepristransko, organiziranost odlična zame pa nova super izkušnja, obljubim pa da bom naslednjič močnejši. Dvignjene teže: Počep – 195kg Bench press – 140kg Deadlift – 250kg Zahvale gredo mojemu trenerju @jakob škarabot za program treninga, motivacijo in vse znanje, ki ga dobim od tebe in ga lahko uporabim tudi pri svojih strankah, hvala tudi vsem mojim bližnjim, da me podpirate in spremljate na tej poti. Čestitke vsem ostalim tekmovalcem v čast mi je bilo deliti oder z vami 

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

🏋Danes smo na drzavnem prvenstvu 😎🏋

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

BLIZU TROST team - osebno trenerstvo in prodaja prehranskih dodatkov