Top Local Places

Anitin Atelje

Vodovnikova ulica 44, Slovenska Bistrica, Slovenia
Arts & Entertainment

Description

ad

Namen strani je predstavitev ateljeja širšemu krogu ljudi. Popravilo slik (polomljeno steklo in okvirji,osvežitev starih oljnih slik),uokvirjanje slik ,gobelinov,diplom,fotografij,ter različnih predmetov.Unikatni ročni izdelki,poslikava prostorov,slikanje slik po naročilu.
Zaradi dela na terenu,prosim, da prej pokličete.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Življenje ni le belo in črno. Ogromno je sivine, ter mavričnih odtenkov, le videti jih je potrebno. Potovati čez življenje, odprtih oči, srca, ter duha. Barva čakre, ki vam najbolj pritegne pogled, je pokazatelj, na katerem področju se je še potrebno potruditi. Akril na platnu 18/24cm, NA VOLJO.

facebook.com

Dobro v slabem in slabo v dobrem. 😊 Odvisno od posameznikovega gledanja na življenje. Na voljo, akril na ovalnem platnu.

facebook.com

Spokojen hodi skozi trušč in naglico sveta in se spominjaj miru, ki ga najdeš le v tišini. Kolikor je mogoče, bodi v dobrih odnosih z vsemi ljudmi. Svojo resnico pripoveduj mirno in jasno In prisluhni drugim, tudi neumnim in nevednim, zakaj vsakdo ima svojo zgodbo. Izogibaj se bučnih, napadalnih ljudi, ker so breme za dušo. Ne primerjaj se z drugimi, da ne postaneš zagrenjen ali ohol, kajti vedno bodo večji ali manjši od tebe. Veseli se svojih del, veseli se svojih načrtov. Ohrani navdušenje za svoj poklic, naj je še tako skromen, saj je pravi zaklad v spremenljivih časih. Pri poslih bodi pazljiv, kajti svet je poln prevar. Zato nikakor ne spreglej, da je tudi zvrhan kreposti. Mnogi hodijo za visokimi vzori in povsod je življenje polno junaških dejanj. Bodi, kar si. Bodi svoj. In nikoli ne igraj ljubezni. Pa tudi ne preziraj je, čeprav si razočaran in ogorčen, zakaj ljubezen je večna, kakor je večna tudi trava. Spokojno sprejmi izkušnje let, drugo za drugo skladno odlagaj stvari iz mladosti. Neguj duhovno moč, ki te bo obvarovala nenadne nesreče. In ne spravljaj v žalost samega sebe z izmišljotinami. Mnogi strahovi se rodijo iz utrujenosti in osamljenosti. Vzdržuj pravo disciplino, a vedno bodi do sebe tudi blag. Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In, če to veš ali ne – vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav. Bodi torej v miru z Bogom, vseeno, kako si ga predstavljaš. In ne glede na to, kakšno je tvoje delo in kakšne težnje v bučnem vrvenju življenja, ohrani mir v duši. Kljub vsej nesnagi in žalosti, kljub vsem izničenim sanjam, je svet čudovit. Bodi pozoren. Bodi srečen.

facebook.com

Hvala! Hvala vsem za podeljene všečke, komentarje in delitve. Hvala vsakemu posamezniku in vsem skupaj. Zunaj je sedaj precej mrzlo, a meni je pri srcu toplo. Hvaležna sem za vašo pozornost, ter obiskanje moje strani. Upam, da moj in vaš trud obradi sadove. 😘❤️🍀. Optimiska do konca 😉, Anita. 🤗

facebook.com

Hmmm, pa sem v krajevnem mesečniku 😊. Hvala Mojca Pernat, za krasno predstavitev in tvoj čas, namenjen meni.

facebook.com

Hiihii, malo snežnega kiparjenja 😋

facebook.com

facebook.com

Kadar mi čas dopušča, ter da, "kovačeva kobila" ni bosa, naredim na svoje slikice še okvirje, ki zaključijo celoto. IŠČETA NOVE DOMOVE!

facebook.com

Razprodaja!!! Vse mora ven 😊. Zaradi mojega veselja do ustvarjanja, je postal moj mini atelje premajhen 😉. Če vas kateri od izdelkov pokliče, ga čutite in vam je všečen, dobrodošli 😊😁.

facebook.com

Domišljija nima meja, je svobodna kot regradove lučke.... Akril na platnu 30x30cm. Na prodaj 😊

facebook.com

Valentinovo, dan žena, materinski dan.... Miniaturni 7/7cm na slikarskem stojalcu. Na prodaj 😊.

facebook.com

Nadaljevanje čaker, umeščenih v različne življenjske simbole.

facebook.com

Quiz

BLIZU Anitin Atelje