Top Local Places

Stanart Agencija Za Nepremičnine

Zadružna cesta 16, Crnomelj, Slovenia
Company

Description

ad

Smo podjetje, ki strokovno, varno in zanesljivo posreduje pri prodaji, nakupu, oddaji in najemu nepremičnin na področju JUGOVZHODNE in OSREDNJE SLOVENIJE. Agencija za nepremičnine, posredništvo in finančno svetovanje d.o.o.

Smo podjetje, ki strokovno, varno in zanesljivo posreduje pri prodaji, nakupu, oddaji, najemu in menjavi  nepremičnin. Za opravljanje tovrstne dejavnosti imamo tudi vse potrebno znanje in kvalifikacije. Smo imetniki licence za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika pri Ministrstvu za infrastrukturo in prostor Republike Slovenije. Za zagotavljanje kvalitetnih storitev se povezujemo s strokovnjaki z različnih področji.

Prednost, ki vam jo nudimo, je, da pri nas lahko opravite vse nepremičninske posle na enem mestu. Prihranimo vam čas in denar! Na podlagi dolgoletnih izkušenj, administrativne težave povezane z nepremičnino rešujemo hitro ter učinkovito in vas ob tem čim manj obremenjujemo! V kolikor ste potencialni kupec za vas raziščemo in analiziramo trg nepremičnin ter vam poiščemo najbolj ustreznega ponudnika in lokacijo. Trudimo se, da s poštenim in odkritim pristopom strankam zagotovimo, da izvedo vse pomembne ekonomske ter zakonske podatke in dejstva v prometu z nepremičninami. Predvsem se  poglobimo v posebnosti vsake stranke in se zanje tudi kar najbolje zavzamemo. Poleg tega zagotavljamo odzivnost in sodoben način poslovanja.

Pomagamo vam pri pridobivanju kredita z najboljšimi pogoji kreditiranja. Z našo pomočjo, za vaš denar dobite kar največ. Naš cilj je zadovoljna stranka, ki kljub hitremu življenjskemu tempu in pomanjkanju časa z našo pomočjo varno kupi oziroma proda nepremičnino. Garantiramo dobre, varne in predvsem kvalitetne usluge, saj smo prepričani, da je ena večjih investicij v življenju vsakega posameznika  prav nakup nepremičnine.

Opening Hours

ponedeljek
08:00 - 16:00
torek
08:00 - 16:00
sreda
08:00 - 16:00
četrtek
08:00 - 16:00
petek
08:00 - 16:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Turško ugodje z starodavno dušo

Iz turške kulture se lahko izvzame marsikaj uporabnega za bivanje. Nekaj namigov...

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Kitajske vaze, japonski minimalizem ali indijski mir?

Morda ste za prenovo ali samo kak umirjajoč kotiček ter potrebujete idejo?

facebook.com

Prodaja, Stanovanje, 2-sobno, Jugovzhodna Slovenija, Črnomelj

Lepo, dvosobno stanovanje:

facebook.com

Prodaja, Hiša, Samostojna, Jugovzhodna Slovenija, Črnomelj

Izredno ugodna nepremičnina v naši ponudbi: Hiša z gospodarskimi objekti in pripadajočim zemljiščem v bližini reke Kolpe;

facebook.com

Timeline Photos

Petkova modrost:

Timeline Photos
facebook.com

Razvajanje po pariško

Morda vam je že všeč pariški slog opremljanja, dekoracije? Prispevek, vam bo v tem primeru pomagal ta slog še malo izpiliti. http://umetnostbivanja.weebly.com/blog/razvajanje-po-parisko

facebook.com

Prav poseben občutek je mladim ljudem najti njihovo prvo lastniško stanovanje. <3 In smo veseli, da prvič zaupajo prav nam! Mimogrede našli smo res ljubek kotiček pod soncem! :) Mojca Kambič je dovolila, da z vami delimo kaj je o tej naši skupni avanturi zapisala: "Hitri, odzivni, prijazni, ustrežljivi, upoštevanje mojih želja. S storitvami sem zelo zadovoljna in vesela v svojem novem stanovanju." :)

facebook.com

Svet

Drazbe imajo veliko pasti, ce jih ne poznas se ne mores obvarovati. 😐

facebook.com

STANART ZGODBA

Stanart zgodba, ampak od takrat, ko je v zgodbo prikorakala Maja. Pred tem je bilo veliko znoja, truda, dela...ampak o tej zgodbi, kdaj drugič. :)

facebook.com

Európa (XIX. század vége) | Mapire - A Habsburg Birodalom Történelmi Térképei

Danes bomo delili nekaj izredno zanimivega, in sicer, Avstro ogrska karta iz obdobja 1850-1890. Predvsem je zanimivo primerjati poselitev naših krajev v tem času in danes:

facebook.com

Quiz