Top Local Places

STARKMAT

Ulica heroja Stariha 19, Crnomelj, Slovenia
Advertising Agency

Description

ad

Stran je namenjena vsem, ki potrebujete osvežitev ali novo zasnovo oglaševalske strategije pri svojem podjetju.

... hkrati pa vas bomo na strani obveščali o novostih na področju digitalnega marketinga.

Podjetje StarkMAT se ukvarja s trženjem, oglaševanjem, dizajnom in svetovanjem. Vašo dosedanjo marketinško strategijo lahko osvežimo, da bo bolj prodajno naravnana ali pa postavimo popolnoma nove temelje. Glavno načelo za katerim stojimo je, da vaša podoba podjetja ne sme biti samo lepa, ampak NUJNO tudi prodajna.
Za vašo blagovno znamko postavimo zgodbo, ki si jo bodo ljudje zapomnili.

Nudimo izdelavo:
- CGP (logotip)
- vizitke (ki prodajajo!)
- prodajne ponudbe (oblikovanje in vsebina)
- oblikovanje promocijskih tiskovin (plakati, letaki, transparenti, vrednostni/darilni boni, ..)
- grafična podoba prevoznega sredstva vašega podjetja
- oglaševanje na družbenih omrežjih (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter) / postavitev strani in vodenje
- e-mail marketing / zasnova direktne prodaje
- svetovanje
- predavanja: Business LinkedIn delavnice
- izdelovanje prodajnih CV-jev in spremnih pisem
- pomoč pri izgradnji vašega Personal brand-a
- pisanje člankov
- oblikovanje poslovnih prezentacij

Veseli bomo vašega povpraševanja in ustvarjanja nove zgodbe vašega podjetja!

KONTAKT:

StarkMAT
Ulica heroja Stariha 19
8340 Črnomelj

051 340 393
info@starkmat.si

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 17:00
torek
09:00 - 17:00
sreda
09:00 - 17:00
četrtek
09:00 - 17:00
petek
09:00 - 17:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Še en uspešen dogodek, ki je nastal v sodelovanju z našo agencijo. Hvala, Monika, za zaupanje. Se veselimo vseh nadaljnjih sodelovanj! ;)

facebook.com

"Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people." - Steve Jobs Še enkrat, iskrena HVALA vsem, ki ste žrtvovali tisto decembrsko nedeljo in z nami soustvarili 🔝 Active Chair PRO video. Super ste! ;) Foto: Jk Design

facebook.com

Ponosno predstavljamo PREMIERNI promocijski video našega projekta Active Chair PRO. Prepoznate kakšno znano faco v videu? ;) #madeinbelakrajina #madeinslovenia #starkmat #activechair #agencylife . . . Naročnik: Active Chair PRO Produkcija: STARKMAT Lokacija: D·Labs Snemanje: Jan Kocjan (Jk Design), Grega Drobnic(AVLab) Montaža: Jan Kocjan, Tomaž Aupič Color correction: Jan Kocjan (Jk Design) December 2017 Ostali sodelujoči: Eva Jeršin, Jure Plj Matkovič, Martina Simonic, Roman Sustarsic Kozan, Žiga Vrščaj, Maja Orešnik, Ursa Lokar in Luka Grčar. ... in naša malenkost Mateja Vrščaj, Sebastjan Štarkel in Tomaž Aupič. Iskrena HVALA vsem, ki ste si na tisto decembrsko soboto vzeli čas in postali del naše zgodbe Active Chair PRO. Big THANKS also to RIC Bela krajina EVS volunteers Damiano Santoriello in Elwin Huaman.

facebook.com

Ponosni, da smo del tudi te zgodbe. Roman, HVALA za zaupanje in se že veselimo vseh tvojih nadaljnjih projektov. Pripravite se, saj je Roman v polnem zagonu! ;) Termini njegovih individualnih svetovanj se polnijo in če želite tudi vi spremeniti svoje slabe navade - je tukaj pravi naslov➡ info@romansustarsic.si Priporočamo. --- Na fotografiji utrinek iz odmevnega predavanja "Želite narediti preboj v letu 2018?" s svetovnim predavateljem dr. Aleksandrom Šinigojem.

facebook.com

Za predavanje Doseži cilje hitreje z dr. Aleksandrom Šinigojem, ki ga organizira Roman Sustarsic Kozan, smo v STARKMAT izdelali celostno grafično podobo za tiskovine. Z večkratno mutacijo besedila smo testirali efektivnost vsebine. Glede na dosedanjo uspešno prodajo vstopnic nam je uspelo.

facebook.com

Danes smo se v Podjetniški inkubator Kočevje pogovarjali kako pri svojih produktih uporabljamo koncept UX - oblikovanje uprabniške izkušnje izdelka.

facebook.com

[ČESTITKE] Naš Sebastjan tudi uradno diplomant mednarodno izobraževalnega programa Vodenje izvoznega poslovanja – ITM. Spirit Slovenija, javna agencija P.s.: Malo zamujamo z objavo. Podelitev je bila namreč ravno dan pred premierno predstavitvijo Active Chair PRO na letošnjem Pohištvenem sejmu Ambient. Premiera je bila tako uspešna, da smo takoj morali aktivirati celotno proizvodnjo... zato objava šele sedaj, ko smo končno "zadihali". Kar pa ne pomeni, da nismo že takrat dobro proslavili dosežka našega Sebastjana. ;)

facebook.com

V sredo se bo naš Tomaž udeležil debate z naslovom Oblikovanje uporabniške izkušnje v Podjetniški inkubator Kočevje. Predstavil bo dva naša trenutno največja projekta Active Chair KIDS in Active Chair PRO.

facebook.com

Ker se zavedamo, da je nenehno izobraževanje zelo pomembno, se je danes naš Tomaž udeležil strokovnega izobraževana, ki ga je vodil prof. dr. Niko Herakovič. Ko je prišel nazaj v pisarno je izjavi: "super predavanja ! Kar blog bom napisal. "

facebook.com

⚠ Prosimo za razumevanje. Nimamo časa urejati Starkmat strani, ker smo preveč zaposleni z vodenjem projektov naših zadovoljnih strank.

facebook.com

V agenciji STARKMAT smo poskrbeli za, kakor sami pravijo, "stilsko preobrazbo" podjetja Detekta, detektivsko-varnostna agencija in svetovanje. Res smo veseli sodelovanja s tako priznanim podjetjem. HVALA za zaupanje in vaše mnenje: "Vsa zahvala gre tebi Tomaž in res smo ponosni na naš novi profesionalen izgled. Ste pravi profesionalci!" (Mateja Š. A.)

facebook.com

Za Sofia House Of Wisdom, smo v sodelovanju z My 8 Shadows Art - Martina Simonic, razvili logotip in del celostne grafične podobe. Martina, HVALA za zaupanje in veliko uspeha pri lansiranju otroške didaktične hiške v svet! ;)

facebook.com

Quiz

BLIZU STARKMAT