Top Local Places

Kmetija Kranc - Božič

Parižlje 16, Braslovce, Slovenia
Farm

Description

ad

Družinska kmetija
Prodaja zelenjava: JAGODE, kumare za vlaganje, stročji fižol, rdeča pesa, krompir, korenje, bučke, česen, čebula,...

V jeseni možno tudi nasoljeno bučno seme (golice), lahko pa tudi nesoljeno za pekovske izdelke.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Na naši kmetiji v ponudbi: - ČEBULA - ČESEN - KROMPIR - še malo pa tudi RUMENO KORENJE Prav lepo povabljeni, ker le lokalno in domače, je najboljše :-)... Hvala!

facebook.com

Na naši kmetiji je letos možno kupiti tudi Aronijo! Pakirana je v lepi embalaži po 450g! Aronija vsebuje ogromno antioksidantov in je bomba zdravja! Vabljeni! ( Foto: Rojnik )

facebook.com

Zadnji teden avgusta, jesen se vse bolj bliža, na naši kmetiji smo že pospravili krompir, čebula je že pripravljena za stranke, česen tudi! Tako da je na naši kmetiji v ponudbi: - ČESEN - ČEBULA ( rdeča in rumena) - KROMPIR ( rumeni - sorta Concordia) - RDEČA PESA - zbiram pa tudi naročila za RUMENO KORENJE. Prav lepo povabljeni in iskrena hvala vsem, ki nas obiščete! Domače, lokalno, to je najboljše!

facebook.com

Nov teden in spet ponudba naše Kmetija Kranc - Božič: - ČESEN - ČEBULA (rdeča in rumena) - KROMPIR - RDEČA PESA pa sigurno se še kaj najde! Prav lepo povabljeni po domačo lokalno zelenjavo! Hvala!

facebook.com

Lep sobotni pozdrav! Da se malo javim in povem kaj se kaj dogaja na naši kmetiji! Zaključili smo z obiranjem kumar za vlaganje! Na razpolago pa še vedno: - česen - čebula ( rumene in rdeča) - krompir - bučke.. Prav lepo povabljeni na našo kmetijo. Hvala!

facebook.com

Kmetija Kmetija Kranc - Božič danes z vami na mestni tržnici Celje... Prodaja se paprika,česen, čebula in kumare za vlaganje.. vabljeni

facebook.com

Nov poletni teden je tukaj, pa se spet malo javim, v tem tednu v ponudbi: - česen, - čebula ( rdeča in rumena), - kumare za vlaganje - po predhodnem naročilu, - krompir, - nekaj je tudi paprike ( zelene), - bučke, - stročji fižol, - pa tudi nekaj rdeče pese. Vabljeni na našo kmetijo, ali pa naročite in se dogovorimo! Hvala ker izbirate domače in z znanim poreklom.

facebook.com

Lepo dobro jutro! Na naši kmetiji se dogaja, pridelki se pridno pospravljajo. Dobiti se da: - KROMPIR - ČESEN - ČEBULA se še mora malo posušiti, ampak bo kmalu na voljo, - KUMARE ZA VLAGANJE po naročilu - BUČKE - STROČJI FIŽOL. Prav lepo povabljeni! Hvala za izbiro domače in lokalne hrane! Čudovito soboto

facebook.com

facebook.com

Na naši kmetiji smo pričeli z prodajo: Krompirja za sprotno uporabo Stročji fižol, Bučke... Zbiram naročila za: Kumare za vlaganje Česen Čebulo Prijetne poletne dni!

facebook.com

facebook.com

Lepo pozdravljeni dragi prijatelji naše kmetije! Poletje je in na naši kmetiji je dogaja tako kot ponavadi. Prvi krompir se že izkopava, če ga želite ga naročite in ga pripravimo! Tudi bučke so že, za prijetna kosila v teh toplejših dnevih. Počasi se bomo lotili pospravljanja česna in čebule. Stročji fižol lepo cveti! Kumare za vlaganje dobivajo ograjo. Tako da so naročila že možna! Vabljeni na našo kmetijo po domače sveže pridelke! Hvala. Lep sončen pozdrav!

facebook.com

Quiz