Top Local Places

Društvo študentov Brežice

Pod obzidjem 1, Brezice, Slovenia
Organization
advertisement

Description

ad

Društvo študentov Brežice (ali krajše DŠB) je bilo ustanovljeno februarja 1995. Tistega davnega leta 1995, na sam praznik, 8. februar, se je v bivšem domu  Društvo študentov Brežice (ali krajše DŠB) je bilo ustanovljeno februarja 1995.
Tistega davnega leta 1995 se je v bivšem domu JLA zbralo deset najbolj zagretih študentov, ki so želeli spremeniti prostor v katerem živijo. Okolici so hoteli dokazati, da jim domače okolje nekaj pomeni, in da jim ni vseeno, kaj se dogaja z njihovim krajem in mladimi. Potrebno je bilo vnesti nekaj novega dogajanja, nekaj kar bi povezalo mlade in vzpodbudilo njihove raznovrstne sposobnosti, nekaj kar bi omogočilo, da pokažejo te svoje sposobnosti, naj si gre za organizacijske sposobnosti izobraževalnih, kulturnih in ostalih prireditev, kot tudi za druge sposobnosti.

Kot rezultat teh teženj, so nastali mnogi projekti, tako mednarodni kot domači, ki postajajo že tradicija . Ti mnogi projekti so bistveno oživeli dogajanje v Brežicah in okolici ter s tem v celotnem Posavju in zajemajo zadovoljevanje širokega spektra potreb mladih občine Brežice kakor tudi širšega Posavja, predvsem pa študentov in dijakov.

Opening Hours

ponedeljek
09:00 - 12:00
torek
09:00 - 12:00
sreda
09:00 - 12:00
četrtek
09:00 - 12:00
petek
09:00 - 12:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Z nastopom Vokalne skupine POPsi smo uradno zaključili z DŠB-jevimi poletnimi koncerti 2017. Letošnji dogodki so bili rekordni po številu obiskovalcev! Hvala vam in hvala vsem nastopajočim! Pa naj še kdo reče, da v Sloveniji nimamo dobrih glasbenikov ... :) Do naslednjega poletja! Foto: Nejc Pisanski

facebook.com

Zadnji poletni koncert bo zaznamovala Vokalna skupina glasbene šole POPsi -- zasedba 14-ih deklet, ki delujejo pod vodstvom Anje Kramar! Nastopajo večinoma z gospli in več glasnimi priredbami različnih zvrsti sodobne vokalne glasbe, na vse pogostejših nastopih pa jih spremljajo mentorji iste glasbene šole. Vljudno vabljeni na DŠB-jev poslovilni koncert poletja 2017!

facebook.com

Na tretjem poletnem koncertu te sezone smo gostili domačinko Adrijana Lorber, ki je k sodelovanju povabila Neža Jurečič, Kristjan Račič in Robi Petan. Grajsko dvorišče so napolnili z dobrim vzdušjem in presenečenji, na lica pa privabili nasmehe in tudi kakšno solzico. Nekaj utrinkov je ujel Jaka Ceglar, za kar se mu najlepše zahvaljujemo! :)

facebook.com

>>> https://www.facebook.com/events/762604907242996/?ti=cl 🖤

facebook.com

Pridi pokazat svoje teniško znanje ;)

facebook.com

Sami Brežičani! Ta četrtek na grajskem! Vstop prost. 💙🎶✌❤🤗

facebook.com

Čas je za noro poletno doživetje. Med 11. in 13. avgustom smo v Vodnem parku Radlje, kjer se bo odvijal veliki poletni glasbeni festival - @Summer Fest Radlje 2017. Če še nimaš vstopnice, si lahko festivalsko ali dnevno priskrbiš preko vseh prodajnih mest Eventima in preko spleta http://bit.ly/SFRadlje2017.

facebook.com

Društvo študentov Brežice in Teniški klub Brežice v soboto, 5. 8. 2017 organizirata 4. turnir začetnikov. Žreb se prične ob 15.00h, v Tie Break Coffe zraven teniških igrišč. Za pogostitev igralcev bo tudi tokrat poskrbel DŠB, tako da ne bote lačni :) Predhodne prijave in dodatne informacije: Klemen (040618260) in Marko (031446892) P.S. - Tie Break Coffe tokrat za vas pripravlja akcijske cene pijač :) Se vidimo!

facebook.com

Adrijana Lorber, Robi Petan, Kristjan Račič in Neža Jurečič, vsi Brežičani, pripravljajo s svojimi glasbenimi temperami obarvane že znane pesmi! Koncert bo drugačen od ostalih na najboljši možen način! VSTOP PROST!

facebook.com

Drugi v sklopu DŠB-jevih poletnih koncertov 2017 so nas s svojimi melodijami začarali PLIŠ. Pridružite nam se spet 3. avgusta, ko bo na grajskem dvorišču nastopila domačinka Adrijana Lorber z gosti (ti pa so: Robi Petan, Kristjan Račič, Neža Jurečič). Se vidimo! 🙂

facebook.com

PLIŠ prvič v Brežicah! 🦋🦋🦋 Ta četrtek ob 21ih na grajskem dvorišču! VSTOP PROST! 🎶💛🌻🐝

facebook.com

Krasni SOUL, JAZZ IN JAZ z domačinko Anjo Hrastovšek na glavnem vokalu odpirajo DŠB-jeve poletne koncerte 2017!

facebook.com

Recommended Before and After transformation