Top Local Places

SEANSE - senter for kunstproduksjon

Høgskulen i Volda, pb. 500, Volda, Norway
Organization

Description

ad

SEANSE jobber for bedre kunst for og med barn og unge. Vi arrangerer og støtter kunstneropphold, seminar, kunstverksteder og konferanser i inn- og utland. SEANSE tilbyr kunstneropphold for kunstnere som arbeider med prosjekter for barn og unge. Vi har gjennom 10 år hatt over hundre kunstproduksjoner inne til veiledning og utvikling. Vi har tilgang til landets kanskje bredeste kompetanse innen kunstfag og vi oppfordrer derfor prosjekter innen alle kategorier til å søke.

SEANSE etablerer Teaching Artist Norge basert på en amerikansk modell for langsiktig og forpliktende samarbeid mellom kunst og skolefeltet. Vi arrangerte verdens første internasjonale Teaching Artist-konferanse i 2012 med deltakere fra alle kontinenter.

SEANSE arrangerer konferanser, seminar og verksteder for å spre kunnskap og kompetanse om kunst for og med barn.

SEANSE er et partnerskap mellom Møre og Romsdal Fylke og Høgskulen i Volda, med støtte fra blant annet Norsk Kulturråd og Kunnskapsdepartementet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Er du kunstnar? Har du eit ønske om å jobbe med kunstnarisk praksis i samarbeid med skule eller andre institusjonar? Då er dette kanskje noko for deg:

facebook.com

facebook.com

Minner alle på søknadsfrist for kunstneropphold 1. mars. Velkommen som søker!

facebook.com

ITAC4 - SØK OG BLI MED TIL NEW YORK I SEPTEMBER Meld deg på med bidrag (verksted, paper, kunst): Frist fredag 9. mars 2018 Meld deg på som deltager: Frist mandag 30. april 2018 I 2012 arrangerte Seanse verdens første International Teaching Artist Conference i Oslo (ITAC1)! Den ble en stor suksess og ble fulltegnet allerede før søknadsfristen. Queensland University of Technology og Queensland Performing Arts Center arrangerte den andre i 2014 (ITAC2), og Creative Scotland den tredje i 2016 (ITAC3). Gjennom disse konferansene har Seanse fått være med å skape et spennende nettverk av kunstnere og kunstinstitusjoner i hele verden. Felles er at vi arbeider med kunst i kreative partnerskap med barnehager, skoler, sykehus fengsel, eldresenter og bedrifter; kort sagt KUNST I SAMFUNNET! Lincoln Center Education, Carnegie Hall og Dreamyard Art Center arrangerer den kommende konferansen. ITAC4, som vil bli et variert møte med store kunstnere, institusjoner og kunstprogram i alle kunstformer!

facebook.com

SØK OG BLI MED OSS TIL NEW YORK I SEPTEMBER! Meld deg på med bidrag (verksted, paper, kunst): Frist fredag 9. mars 2018 Meld deg på som deltager: Frist mandag 30. april 2018 I 2012 arrangerte Seanse verdens første International Teaching Artist Conference i Oslo (ITAC1)! Den ble en stor suksess og ble fulltegnet allerede før søknadsfristen. Queensland University of Technology og Queensland Performing Arts Center arrangerte den andre i 2014 (ITAC2), og Creative Scotland den tredje i 2016 (ITAC3). Gjennom disse konferansene har Seanse fått være med å skape et spennende nettverk av kunstnere og kunstinstitusjoner i hele verden. Felles er at vi arbeider med kunst i kreative partnerskap med barnehager, skoler, sykehus fengsel, eldresenter og bedrifter; kort sagt KUNST I SAMFUNNET! Senterleder Marit sitter i Stiftelseskomiteen for ITAC konferansene og arbeider med Lincoln Center Education Carnegie Hall og Dreamyard Art Center om den kommende konferansen. ITAC4 blir et variert møte med store kunstnere, institusjoner og kunstprogram i alle kunstformer! Søk og bli med til New York! http://www.itac-conference.com/

facebook.com

Application in English

facebook.com

facebook.com

ITAC4 New York er nå åpen for søknad /ITAC4 is open for applications! Seanse organized ITAC1 in Oslo, Norway 2012, Queensland University of Technology ITAC2 in Brisbane, Australia 2014, and Creative Scotland w/Paul Hamlin Fondation ITAC3 in Edinburgh, Scotland 2016. NOW the time has come for New York! The organizers Lincoln Center Education, Carnegie Hall, Dreamyard Art Center and the International Teaching Artist Collaborative welcomes applicants from all over the world! http://www.itac-conference.com/

facebook.com

SØKNADSFRIST 1. MARS Seanse - senter for kunstproduksjon lyser ut kunstneroppholdene for 2018. Det vil være mulig å søke om opphold i juni eller oktober. Vi tar imot søknader innenfor sjangrene scenekunst, musikk, visuell kunst, litteratur, film og kulturarv. Velkommen som søker!

facebook.com

Velkommen som søker til årets kunstneropphold hos Seanse - senter for kunstproduksjon i Volda. Her finner du utfyllende informasjon og søknadsskjema:

facebook.com

Seanse - senter for kunstproduksjon fikk en gledelig melding til jul! Kulturrådet har valgt å nær doble driftsstøtten. Dette gir mulighet for å invitere flere kunstnere på kunstneropphold og fortsette å utvikle gode og kreative partnerskap for kunstnere i skoler og andre samfunnsinstitusjoner. Seanse vil fortsatt kunne prioritere kunst for de aller minste (0-6 år) gjennom Småkunstsatsningen, og videreføre samarbeid med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere. Seanses ansatte ser med positiv forventing fram til aktiviteten i 2018.

facebook.com

Seanse jobbar vidare med modellen for kunstprogram, der kunstnarlæraren går inn i skulen over ei periode på 3 veker og elevane får lære nye ferdigheiter.

facebook.com

Quiz

NEAR SEANSE - senter for kunstproduksjon