Top Local Places

Meløy kommune

Gammelveien 5, Ørnes, Norway
Region

Description

ad

Velkommen til Meløy kommune! Her legges det ut nyheter og nyttig informasjon, og Servicetorget svarer på de spørsmål du måtte ha i åpningstiden man-fre kl. 08.00-15.30. Retningslinjer for dialog på Facebook:
- Innlegg med upassende innhold eller språk, eller innlegg som ikke har noe med Meløy kommune å gjøre kan bli slettet.
- Vi har ikke anledning til å saksbehandle på Facebook. For henvendelser som krever saksbehandling ber vi deg ta direkte kontakt på telefon 75 71 00 00, e-post: postmottak@meloy.kommune.no, eller via brev til Meløy kommune, Gammelveien 5, 8150 Ørnes.
- Ikke legg personsensitiv informasjon på denne siden. Slik informasjon vil bli slettet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

På grunn av lite tilsig av vann, innfører Meløy kommune restriksjoner på vannforbruket på Reipå og Støtt.

facebook.com

Nå er helgen her igjen, og i Glomfjord vil det være stor aktivitet i forbindelse med arrangementet Høy Puls. Lørdag er det for gratis bading i Meløy Fritidsbad dersom du er født i årene 2000-2005. På Grønøy blir det karneval med dans utover lørdagskvelden. På onsdag kan du få med deg den flotte gratis konserten "Den siste mohikaner" med tre flotte musikere på Ørnes hotell og Halsa samfunnshus. Meløy bibliotek fortsetter sin workshop serie "Makerspace" for barna og inviterer til Strawbees workshop, og Glomfjord alpinsenter inviterer til damenes aften. Oversikt over de ulike arrangementene finner du på vår kulturkalender. God helg! Hilsen kulturkontoret.

facebook.com

Er du Meløy kommunes nye økonomisjef? Som økonomisjef vil du ha det overordnede ansvaret for kommunens budsjett, regnskap og økonomiarbeid. Du vil rapportere til rådmannen og være en del av rådmannens strategiske ledergruppe. Søknadsfrist 18. mars.

facebook.com

Meløy Fritidsbad har åpent lørdag 3. mars kl. 16-18 som et tilbud til deltakerne på Høy Puls Vinter i Glomfjord. I den forbindelse inviterer vi også annen ungdom i Meløy til gratis bading denne dagen. Invitasjonen er til ungdom født 2005 tom 18 år. Hilsen kulturkontoret

facebook.com

Det er stor aktivitet i Reipå havn. Nå starter arbeidet med å rydde.

facebook.com

Forlenget frist for påmelding! Vi har nå 25 påmeldte til UKM i Meløy men ønsker oss mange flere. Vi forlenger derfor påmeldingsfristen til 9. mars. På UKM kan du delta med alt mulig: dans, revy, dikt, noveller, sjonglering, film, konferansier, tegning, skulpturer, ting du har laget på sløyden eller i handarbeidstimen, sang og musikk, instrument og ellers alt du kan tenke deg. Lurer du på om ditt talent passer å vise fram på UKM? Ta kontakt med oss på telefon 75 71 07 92, så kan vi finne ut av det ilag. :) Påmelding skjer på ukm.no.

facebook.com

facebook.com

Gled deg til en konsertopplevelse med Sørfolds tre distriktsmusikere, John Kristian Karlsen, Ole-Anders Seines og Sveinar Aase. Husker du Den siste mohikaner og Davy Crockett med Arne Bendikse? Og Ivar Simastuens Brunen? Den triste historien om Gamle Svarten er heller ikke så lett å glemme. På denne konserten blir deg gjenhør med disse og flere andre slagere, krydret med humor og friset opp i nye arrangementer. Konserten ble møtte med trampeklapp da den hadde permiere i Sørfold i vår. Gratis inngang - salg av kaffe og kaker. Arr. Den kulturelle spaserstokken i Salten, Meløy kommune og Halsa Samfunnshus

facebook.com

Gled deg til en konsertopplevelse med Sørfolds tre distriktsmusikere, John Kristian Karlsen, Ole-Anders Seines og Sveinar Aase. Husker du Den siste mohikaner og Davy Crockett med Arne Bendikse? Og Ivar Simastuens Brunen? Den triste historien om Gamle Svarten er heller ikke så lett å glemme. På denne konserten blir deg gjenhør med disse og flere andre slagere, krydret med humor og friset opp i nye arrangementer. Konserten ble møtte med trampeklapp da den hadde permiere i Sørfold i vår. Gratis inngang - salg av kaffe og kaker. Arr. Den kulturelle spaserstokken i Salten, Meløy kommune og Ørnes Hotell

facebook.com

Endringer for å ta teorieksamen i Servicetorget

facebook.com

Velkommen til Barseltreff i søndre Meløy ved Vall helsestasjon. Tema: Tannhelse ved tannpleier Lene Arntzen. Del gjerne med andre foreldre du kjenner som har barn født i 2017/2018.

facebook.com

Ledige plasser på Høy Puls vinter! Helgen 3-4. mars arrangeres Høy Puls vinter for ungdom i Meløy. Her kan man være aktiv i alpinbakken, delta på kurs i slalåm og snowboard, være med på hundekjøring på fjellet, topptur eller utendørs filmkurs hvor man filmer aktivitetene i bakken og på fjellet. Deltakeravgift er kr. 200. Frist for påmelding er 27. februar. Aldersgrense: født i 2005 og opp til 18 år. Velg deg to aktiviteter og meld deg på i dag. Kontakt servicetorget tlf. 75 71 00 00 for påmelding.

facebook.com

Quiz

NEAR Meløy kommune