Top Local Places

Kystkulturuka

P.B 60, Tvedestrand, Norway
Company

Description

ad

Kystkulturuka 2017
12 - 16 juli
27. år Kystkulturuka strekker seg over en liten uke midt i juli og tilbyr et variert program for alle aldre. Fra små intimkonserter, til workshops, egen munkefestival og store friluftskonserter på Furøya. Den minste sørlandsbyen - de største opplevelsene.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kystkulturuka trenger tips! Kjenner du en fin særing som samler på noe maritimt og gøy? Eller har naboen din lest alt som er verdt å lese om seilskutetida? Vi er på jakt etter gode formidlere til neste års kystkulturuke. Fine, flinke folk som kan lære oss om mer om kystkulturen i området vårt. Kjenner du noen? Eller har du noe å by på selv? Send oss tips her på siden vår.:) Elling Marcussen elsker sjektemotorer. Foto: Ida M. Haugen

facebook.com

Tusen hjertelig takk for i år. For et sommereventyr det ble! Vi er tilbake igjen neste år fra 11. til 15. juli. Vi sees - takk for nå! Hilsen styret i Kystkulturuka Foto: Freddy Augdal Wike

facebook.com

facebook.com

Et par solbriller og et mobiletui med noe kontanter er funnet på Furøya. Kan selvfølgelig fås tilbake mot beskrivelse.:)

facebook.com

facebook.com

Det er fortsatt ledige billetter til kirkekonserten! Kom å få en fantastisk opplevelse i Dypvåg Kirke i dag! Billetter kan du kjøpe på http:// www.hoopla.no :)

facebook.com

NB! Husk at det første du må gjøre når du kommer til Furøya i dag er å kjøpe ternemynt (festivalpenger). Det trenger du for å få kjøpt mat og drikke! ... og husk cash til båten.;-)

facebook.com

Topp oppmøte på topptur! Ettermiddagens natursti og quiz til og på Øksenåsen ble en ubetinget suksess! Over 60 møtte opp og deltok. Takk til natursti-master Jan Ove Aslaksen og quiz-master Ole Andre Johnsen.:)

facebook.com

Dagens program Byvandring kl 09.45 ​ Rusletur langs Møllebekken og brygga. Guidet tur med Per Jørg Johnsen. Gode historier! Oppmøte på Bonzo. Pris: 50,- pr person. Familiedag på Furøya kl 11.00 - 15.00 Dette er dagen da hele familien kan ha det gøy på Furøya. En fantastisk mulighet til å bli bedre kjent med denne perlen av en øy vi har her i Tvedestrand. Det blir hesjing, natursti, roing, terrengløp, fisking, leik og moro. Kl 12.00 blir det vandring på øya (mest for voksne) der Dag Søraker forteller om Furøya. Vi selger drikke, pølser og rømmegrøt. Gratis. Båttransport fra Tvedestrand havn kl 10.00 og 10.30. Retur kl 14.00 og 15.00. Båt voksne 100,-/barn 50,- t/r. Foredrag om bord i “Boy Leslie” Kl 11.00 Brygga i Tvedestrand. Spennende foredragsrekke med kystrelaterte emner vil stå på programmet. Ordstyrer Stein Kåre Kristiansen. Entre: “Hatten går rundt”. Kl 11.00 - 11.30 Jonas Gahr Støre i samtale med Stein Kåre Kristiansen. Kl 11.30 - 12.00 Jan Marcussen forteller om det planlagte kystkultursenteret på Gjeving. ​ Kl 12.00 - 12.30 Ole Andre Johnsen “Tvedestrand på de syv hav”. Åpent skip kl 14.00 - 16.00 Brygga i Tvedestrand. Åpent skip på Boy Leslie og Excelsior. Det engelske søsterskipet til Boy Leslie kommer på besøk. Det vil bli mulighet for å se en fiskekutter med det originale fiskeriutstyret om bord. Gratis. Quiz kl 17.00 Quiz på Øksenåsen med Jan Ove Aslaksen og Ole Andre Johnsen. Ta med niste og bli med på en litt annerledes “topptur”. Oppmøte ved Coop Prix. Gratis. Premie til beste lag! Intimkonsert kl 20.00 I Museumshaven spiller bandet RIFF. Fusionbandet RIFF – med røtter tilbake til studentmiljøet i Volda på 80-tallet – gjentar suksessen fra i fjor og entrer igjen scenen i Museumshaven. Kom og hør på rådmannen i Tvedestrand og bandet hans spille fantastisk jazzmusikk. Entre: 200,- Arr. i samarbeid med Tvedestrand Fjordhotell.

facebook.com

Nå er vi i gang - fullt program finner du her på face, i foldere og på plakater rundt forbi! Kos dere i Tvedestrand!

facebook.com

Åpent hus i Elling Marcussens garasje. Se og hør på gamle sjektemotorer fra sørlandskysten i tidligere tider. Harebakken 6 på Gjeving, rett ved krysset mot Risøya.

facebook.com

Husk kontanter for påmelding til seiltur turistkontoret.

facebook.com

Quiz