Top Local Places

Trysilsenteret

Storvegen 2, Trysil, Norway
Shopping/retail

Description

ad

Kjøpesenter midt i Trysil sentrum Trysilsenteret har en flott beliggenhet i Trysil sentrum med kort avstand til Trysilfjellet.
Trysilsenteret har 15 butikker fordelt på et bredt bransjespekter.
Hos oss finner du:
Apotek 1, Vinmonopolet, Coop Mega, Coop Elektro, Coop Kjøkken & hjem, Eurosko, Floriss, Sport 1, B.young, Fransa, Trend, Notabene, Carisma Optikk og Husets Kafè.
Coop Mega har åpent 9-20 (9-18), mens øvrige butikker har åpent 9-18, fredag 9-19, (9-18)
Velkommen innom til en hyggelig handel !

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Photos from Trysilsenteret's post

Hva med å invitere mor eller din "Valentine" på middag? - med påfølgende Kaffe Frappe😋

Photos from Trysilsenteret's post
facebook.com

Timeline Photos

Gratis kaffe og kake 😀 lørdag kl 13.00 Serveres i 2. etg Trysilsenteret Husk å kjøpe noe fint til mor❤️ Og hva med å spandere middag på husets kafé på søndag?

Timeline Photos
facebook.com

Trysilsenteret's cover photo

Trysilsenteret's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Gratulerer til Linnea, Sondre, Embrick, og Madelen! Dere har vunnet sentergavekort på 250,- som kan brukes på hele senteret. Hentes på Fransa i 2. Etg. Takk for kjempefine tegninger!😀👍🏻 Se alle 41 flotte bidrag utstilt v/ Trend i 2. Etg. på Trysilsenteret (Alle vinnere er kontaktet på tlf)

Timeline Photos
facebook.com

Go'fredag

Go'fredag
facebook.com

Go'fredag

Go'fredag
facebook.com

Timeline Photos

Barnas dag på fredag 5/2 kl 17-19 2. Etg Trysilsenteret Kom og syng med Bente Ønsk deg en sang Gratis boller og saft Ansiktsmaling Tegneverksted med trekking av premier Velkommen!

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Gratis flott moteshow! Fredag kl 17.00 Gode tilbud i butikkene. Velkommen!

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

renatekarlsmoen

🌸 elevbedrift

@renatekarlsmoen, instagram.com

amanjosi

Thats hw I end up with friday♡

@amanjosi, instagram.com

thehikingcoupleilovenorway,friluftsliv,instanaturelover,kildentiletrikereliv,smabarnsforeldre,liveterbestute,mountainsofnorway,turistforeningen,norsknatur,norsketurbilder,helst_ute,mittfriluftsliv,welcometonature,paturmedbarn,landscapeofnorway,nortrip,utno,ute,fjelldate,instanature,hverdagslykke,trysil,komdegut,skøyter,outdoors

I mangel på gode snøforhold blir skøytene tatt i bruk⛸😃 Mektig imponert av minsten som fikk sine skøyter til jul👍🏻👍🏻😃😃❤️❤️ #ilovenorway#mountainsofnorway#helst_ute#fjelldate#mittfriluftsliv#friluftsliv#liveterbestute#ute#utno#turistforeningen#norsknatur#NorskeTurbilder#komdegut#nortrip#kildentiletrikereliv#welcometonature#instanature#instanaturelover i#landscapeofnorway#smabarnsforeldre#paturmedbarn#trysil#skøyter#outdoors#hverdagslykke

ilovenorway,friluftsliv,instanaturelover,kildentiletrikereliv,smabarnsforeldre,liveterbestute,mountainsofnorway,turistforeningen,norsknatur,norsketurbilder,helst_ute,mittfriluftsliv,welcometonature,paturmedbarn,landscapeofnorway,nortrip,utno,ute,fjelldate,instanature,hverdagslykke,trysil,komdegut,skøyter,outdoors
@thehikingcouple, instagram.com

Quiz