Top Local Places

Trysilfjell Hytter

Velkomstvegen 10, Trysil, Norway
Engineering/construction

Description

ad

Vi er Trysils lokale hytteleverandør og leverer hytter tuftet på lokalt og fagmessig håndverk. Vi tilbyr langsiktig trygghet og tilstedeværelse. Trysilfjell Hytter AS ble etablert i juni 2013 av Trysilfjell Utmarkslag SA. Trysilfjell Utmarkslag SA bestående av de største grunneierne i Trysilfjellet vil med etableringen bidra til at hyttekjøpere i Trysil skal få et lokalt alternativ, samt også bidra til at kommunens og næringslivets mål om at Trysil skal bli Norges beste hyttekommune oppnås.

Trysilfjell Hytter har som overordnet mål å levere hytter som er tuftet på lokalt  håndverk og fagmessig arbeid. Vi kan tilby våre kunder en lokal trygghet og langsiktig tilstedeværelse som ingen andre etablerte hytteleverandører kan i Trysil. Som tiltakshaver/hyttekjøper skal det være enkelt, forutsigbart og trygt å handle hytter av oss, og vi vil være tilstede også etter overtakelse på kort varsel.

Trysilfjell Hytter har som markedsmål å være tilpasningsdyktige og tidsriktige. Vi skal levere hytter tilpasset den aktive bruker, og er stadig ute etter å forbedre oss og våre produkter. Ta derfor mer enn gjerne kontakt for en hytteprat, enten du tenker å kjøpe hytte eller ikke, hvis du har ideer eller tanker om planløsninger, fargevalg osv.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

STATUS TRYSILFJELLET ARENA På Trysilfjellet Arena er nå 18 tomter solgt eller reservert, men vi har fortsatt 46 tomter igjen. Lav rente og gunstig kronekurs gjør hyttedrømmen mulig for både nordmenn, svensker og dansker som har kjøpt til nå, men vi har konkrete forespørsler også fra briter og tyskere.

Timeline Photos
facebook.com

Rekorduke for Norges største skiskole

Fantastiske Trysil leverer igjen. Ikke mindre enn 119 skiinstruktører har TrysilGuidene ute i bakkene nå!

facebook.com

Trysil - hva skjer

Byggevarekongene i Trysil! :-)

facebook.com

Flere etterlyser fagbrev enn mastergrader

VIKTIG! HVILKEN VEI SKAL UNGDOMMENE VELGE? Hva du utdanner deg til er en viktig faktor for om du får jobb eller ikke når du er ferdig på skolen. Alt for mange går rundt med en idé om at mastergrad er noe du må ha, og alt for mange har i mange år bygget opp under denne illusjonen. Master-syken er dette blitt omtalt som. Hva du som forelder sier til barna dine er viktig! Visste du at det tar ca 18 år for en master-student å hente inn lønnsforspranget til en fagarbeider? Hvis du som fagarbeider etablerer deg tidlig og hopper på de muligheter som byr seg underveis vil en med mastergrad kanskje aldri nå igjen forspranget. Det er også stort sett i byene man trenger master-gradene, noe som igjen betyr at ungdommene forsvinner ut av bygdene og inn til byene. I Trysil har vi flere hytter en hus, og det bygges hele tiden mer. I Trysil vil det i all overskuelig fremtid være behov for fagarbeidere både til bygging og vedlikehold av eksisterende bygningsmasse, men også i mange andre turistbaserte fag som kokk, servitør og andre serviceyrker. Vi mener at alle har et ansvar for å hjelpe Trysil-ungdommen til å ta de rette valgene! Vi har inngått et samarbeid med Trysil Videregående skole, og vi oppfordrer alle andre som også har muligheten til å stimulere til lærlingplasser om å gjøre det samme! http://www.dagbladet.no/2016/02/17/nyheter/arbeidsliv/utdanning/skoler/hoyere_utdanning/43183553/

facebook.com

Trysil - hva skjer

Liker du stisykling? Stisykkelfestivalen Utflukt kommer igjen til Trysil, og påmeldingen har allerede startet. Trysil Bike Arena ligger bare noen få hundre meter fra våre hytter på Trysilfjellet Arena.

facebook.com

Timeline Photos

Vi har passert 1000 følgere på Instagram. Følg oss du også og få smakebiter fra vår hverdag. Søk på trysilfjell_hytter så finner du oss.

Timeline Photos
facebook.com

Trysil Bike Arena - prosjektside

Hvis du tar med fatbiken når du kommer til Trysil for å stå på ski så kan du ta deg en sykkeltur samtidig! :-)

facebook.com

Trysil videregående skole

I dag har vi hatt besøk av en kjempeflott gjeng med tømrerelever fra Trysil Videregående skole. Nære relasjoner mellom næringsliv og skoler er viktig for å skape et godt samarbeid, og ikke minst for at ungdommene som skal føre håndverkertradisjonen videre blir kjent med hvilke muligheter som finnes i dette yrket. Vi gleder oss til å følge opp dette samarbeidet videre fremover i årene som kommer!

Trysil videregående skole
facebook.com

Trysil - hva skjer

Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe sies det! Når det er kaldt er det klart, og da får man muligheter til å fange slike øyeblikk her som Hans Martin Nysæter har gjort. Fantastisk fint!

Trysil - hva skjer
facebook.com

Trysilfjellet Arena - Januar 2016

Her er en liten oppdatering på status fremdrift på Trysilfjellet Arena på begynnelsen av nyåret. Bildene viser en blanding av ferdige hytter, hytter under oppføring, anleggsarbeider og hugging av nye skiløyper.

Trysilfjellet Arena - Januar 2016
facebook.com

Quiz

NEAR Trysilfjell Hytter