Top Local Places

Vego Media

Måstadveien 100, Trøgstad, Norway
Professional Service

Description

ad

Vi bygger hjemmesider og digitale verktøy

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

I dag ble det tur til hovedstaden, for å lære bort litt om #Wordpress. Kjekt at ikke alle dager er inne på kontoret :)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Har du en oppgave dere gjør ofte? Og på samme måte hver gang? Kanskje det kan automatiseres med et digitalt verktøy! Knapper er det som gjør at vi brukere kan gjøre en handling på PC'en, mobilen eller nettbrettet. Hvor mange knapper har du trykket på i dag? :) #godEttermiddag

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Når en av dine kunder har flere kontrakter, er det kjekt å ha en god oversikt over alle kontraktene. Også de som ikke lenger er aktive :) #planlegging #skisse #digitaltverktøy #vegomedia

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

3 NYTTIGE TING for deg som jobber med sosiale medier: 1) Finn proffe bilder for gratis bruk på www.unsplash.com 2) Bilderedigering kan du gjøre med appen Snapseed 3) Grafiske arbeider kan du gjøre på www.canva.com

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Litt arbeid med databaser i dag 💻

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Vego Media's post

I dag har det vært ☀️☀️☀️og tegn til at våren snart kommer! Så da et det best med kontorarbeid først etter at mørket har senket seg. Musikk på øret, kaffe i koppen og programmering på skjermen. Ha en fin kveld! 😊

Photos from Vego Media's post
facebook.com

Arbeidsdagen er over, en ny er rett rundt hjørnet 😁 #glede

Arbeidsdagen er over, en ny er rett rundt hjørnet 😁 #glede
facebook.com

Timeline Photos

Instagram: vegomedia

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Vego Media's post

Noen bilder fra vårt digitale verktøy for de som jobber med #skadedyr. Mange nyheter rulles snart ut 😀

Photos from Vego Media's post
facebook.com

Timeline Photos

Video + Dropbox + iPhone + Instagram fungerte! #tips Hvis du har en video på din datamaskin, som du har tenkt å legge ut på Instagram med din iPhone. Så er det ikke alltid helt rett fram. Dette var situasjonen i går her på kontoret. Problemet var å få lagret/overført videoen til en iPhone eller iPad. Slik at den videre kunne legges ut på Instagram. Disse enhetene har ikke muligheten til å lagre video direkte fra nettet, og det er heller ikke alltid like enkelt å få overført det via iTunes. Derfor ble løsningen til slutt å bruke Dropbox appen, og overføre det på den måten. Dette fungerte til slutt, men også her hadde iPhone/iPad noen grenser for hva slags videofiler de godtok. Møter du på samme situasjon, så kanskje dette kan være løsningen for deg også! :)

Timeline Photos
facebook.com

Instagram post by Vego Media • Feb 25, 2017 at 10:15pm UTC

Skrivestund på kontoret i kveld :) #arbeid #kunde #prosjekt ..med musikk fra Frost i bakgrunn 🎵

facebook.com

Ååå...! 😡 Hvorfor vises ikke linken riktig på Facebook? Har du hørt om Facebook debugger? #tips #guide 🐾 På Facebook er vi vant med å få opp et bilde og litt tekst, som en forhåndsvisning av linken. Men noen ganger fungerer ikke dette skikkelig, og da kommer det kun tekst opp, eller innhold som ikke er forventet. Dette skjer fordi Facebook enten ikke har hentet informasjon fra siden, eller fordi informasjonen som finnes tilgjengelig ikke kan tolkes riktig av Facebook. Facebook debugger er et lite #verktøy hvor du manuelt kan oppdatere informasjonen Facebook skal vite om, fra den siden du vil linke til. Spesielt for sider som aldri tidligere er linket til på Facebook er dette er viktig verktøy å bruke, for å sørge for at de har hentet ut oppdatert informasjon. ➡ Du finner Facebook debugger her: https://developers.facebook.com/tools/debug/ eller ved å søke på Google. ----- GUIDE ----- I filmen vises fremgangsmåten: 💡 1) Gå til Facebook debugger. 💡 2) Skriv inn hele den adressen (linken) som du vil at Facebook skal hente en forhåndsvisning av. 💡 3) Trykk på knappen "Debug" 💡 4) Se forhåndsvisningen i feltet "Live preview", eventuelt trykk på knappen "Fetch new information" hvis den kommer opp. 💡 5) Hvis forhåndsvisningen er riktig, så er du ferdig. Hvis ikke trykk på knappen "Scrape Again" gjentatte ganger, helt til forhåndsvisningen du forventer skal komme opp blir synlig. Om dette ikke skjer kan det være at nettsiden ikke er kodet riktig for Facebook. Det kan da være aktuelt å se på feilmeldingene som vil komme opp. Disse gir deg eller en utvikler hint om hvor feilen kan ligge. Hvis det ikke er din nettside du linker til, er det ikke så mye du kan få gjort med forhåndsvisningen som brukes. 💡 6) Når du har fått på plass forhåndsvisningen du ønsker, så kan du opprette et nytt innlegg og legge inn linken du nå har oppdatert. Den samme forhåndsvisningen vil da komme opp i ditt innlegg. Lykke til!

Ååå...! 😡 Hvorfor vises ikke linken riktig på Facebook?

Har du hørt om Facebook debugger? #tips #guide 🐾

På Facebook er vi vant med å få opp et bilde og litt tekst, som en forhåndsvisning av linken. Men noen ganger fungerer ikke dette skikkelig, og da kommer det kun tekst opp, eller innhold som ikke er forventet. Dette skjer fordi Facebook enten ikke har hentet informasjon fra siden, eller fordi informasjonen som finnes tilgjengelig ikke kan tolkes riktig av Facebook.

 Facebook debugger er et lite #verktøy hvor du manuelt kan oppdatere informasjonen Facebook skal vite om, fra den siden du vil linke til. Spesielt for sider som aldri tidligere er linket til på Facebook er dette er viktig verktøy å bruke, for å sørge for at de har hentet ut oppdatert informasjon.

➡ Du finner Facebook debugger her: https://developers.facebook.com/tools/debug/ eller ved å søke på Google.

----- GUIDE -----

I filmen vises fremgangsmåten:
💡 1) Gå til Facebook debugger.

💡 2) Skriv inn hele den adressen (linken) som du vil at Facebook skal hente en forhåndsvisning av.

💡 3) Trykk på knappen "Debug"

💡 4) Se forhåndsvisningen i feltet "Live preview", eventuelt trykk på knappen "Fetch new information" hvis den kommer opp.

💡 5) Hvis forhåndsvisningen er riktig, så er du ferdig. Hvis ikke trykk på knappen "Scrape Again" gjentatte ganger, helt til forhåndsvisningen du forventer skal komme opp blir synlig. 

Om dette ikke skjer kan det være at nettsiden ikke er kodet riktig for Facebook. Det kan da være aktuelt å se på feilmeldingene som vil komme opp. Disse gir deg eller en utvikler hint om hvor feilen kan ligge.

Hvis det ikke er din nettside du linker til, er det ikke så mye du kan få gjort med forhåndsvisningen som brukes.

💡 6) Når du har fått på plass forhåndsvisningen du ønsker, så kan du opprette et nytt innlegg og legge inn linken du nå har oppdatert. Den samme forhåndsvisningen vil da komme opp i ditt innlegg.

Lykke til!
facebook.com

Quiz

NEAR Vego Media

Sky Flight

Trøgstad, Norway
Local Business