Top Local Places

Lindhøy Skole

Ormeletveien 5, Tjøme, Norway
School

Description

ad

Facebooksiden til Lindhøy skole, barneskolen på Tjøme.
www.lindhoy.no

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Sibirkulden er over Tjøme, den «følte» temperaturen er mye kaldere enn den faktiske. Husk godt med klær -lue, votter og gode sko❄️

facebook.com

Fra og med 24.01 vil skolen og SFO ta i bruk et nytt sms sytem. Se mer info på skolens hjemmeside.

facebook.com

Lindhøy skole ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår. Ta godt vare på hverandre -vi sees i 2018!

facebook.com

SISTE OG FØRSTE SKOLEDAG Siste skoledag før jul er onsdag 20.12. Elevene har vanlig skoledag frem til 12:50. Første skoledag i januar er onsdag 03.01.

facebook.com

OMVENDT JULEKALENDER Vi følger tradisjonen og samler inn gaver og mat til Frelsesarmeen i adventstiden. Frelsesarmeen ønsker i år tørrvarer, hermetikk eller andre matvarer med lang holdbarhet. Gavene behøver ikke pakkes inn. Varene kan leveres rett i administrasjonen. Siste innleveringsdag er 18. desember

facebook.com

HALLOVENN Norges største vennefest -et alternativ til Halloween-feiringen. Kjempeparty med karneval. Kle deg opp i hyggelige og morsomme masker og drakter og bli med. Arrangementet finner sted TIRSDAG 31.10 PÅ FREDTUN. 17.00-18.30 4-7 år. 18.30-20.00 8-12 år. Velkommen til en flott happening med mye gøy! Mange ulike stasjoner, cafè med pølser, kaker m.m. I fjor kom det 180 barn. Gratis inngang og godteri! Velkommen!

facebook.com

Vi går mot mørketid og vi ønsker alle en trygg skolevei. Torsdag 19. oktober markeres refleksdagen på Lindhøy. Siden alle elevene nå har fått refleks, vil politiet og et par voksne, dele ut reflekser til de som følger barna denne dagen.

facebook.com

I dag fikk vi besøk av Roar Jonstang, den kommende ordføreren i Færder kommune. En stolt og høytidelig elevgjeng overrakte pengene fra årets Åpen dag til TV-aksjonen og UNICEF👏👏.

facebook.com

Takk til alle som kom til Åpen dag og takk til alle som har bidratt med stort og smått. Det var mange gode aktiviteter, mat, drikke og salg. Blide barn, ungdommer og voksne. Det ble en riktig hyggelig ettermiddag. Godt for oss alle og godt for tv-aksjonen og UNICEF.

facebook.com

Høy aktivitet og mye glede på årets aktivitetsdag.

facebook.com

facebook.com

I morgen er det aktivitetsdag. Store og små møtes ute, sammen, i lek og aktivitet. Tjømes største dansegruppe varmer opp med blimed-dansen. Frivillige som ønsker å være med, møter opp ved hovedinngangen. Dette blir gøy😊

facebook.com

Quiz

NEAR Lindhøy Skole