Top Local Places

Fosenhus AS

Emil Schanches gate 2A, ,
Company

Description

ad

Fosenhus AS er et entreprenørfirma med tilholdssted i Bjugn på Fosen.
Fosenhus AS er leverandør av Vestlandshus, og har totalt 40 ansatte.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Grunnet økende oppdragsmengde søker vi nå etter flere medarbeidere til spennende arbeidsoppgaver i Bjugn og Ørland. Del gjerne!

facebook.com

Dekkestøp på tomannsbolig på Sæter i Bjugn. Fine vinterforhold. Vi har flere leiligheter i ulike størrelser under planlegging.

facebook.com

LEILIGHETER KOMMER FOR SALG! I øvre del av Sæterfeltet i Bjugn kommer det tre leiligheter for salg. Disse har carport med bod, og de vil få 2 soverom. Areal på 80m2 inkludert boder. Dette blir flotte leiligheter på ett plan med utgang til solrik terrasse, og flott utsikt! Ta kontakt for mer informasjon og visning i området.

facebook.com

facebook.com

Utvendig scene bygd for Ørland kommune i Meieriparken på Brekstad. Spennende prosjekt med en utvendig kledning noe utenom det vanlige.

facebook.com

facebook.com

Ønsker alle våre ansatte, forretningsforbindelser, kunder og andre en riktig god jul, og ett godt nytt år.

facebook.com

Oppføring av enebolig med valmtak på Ottersbo, Ørland kommune. Boligen settes opp for kunde og ferdigstilles i første kvartal neste år.

facebook.com

facebook.com

Oppføring av enebolig i vannkanten på Hovde Sør på Brekstad. Vi har tidligere støpt murer og gulv, og begynte mandag morgen med elementmontering. Så langt kom vi på en uke. Husene kommer raskt opp på denne måten, og forkorter byggetid på byggeplass. God helg!

facebook.com

Bilder av noen av boligene vi har under oppføring. Disse er i Bjugn kommune. Alle fire er eneboliger med sammenhengende garasje, og vil bli ferdigstilt iløpet av vinteren. Lurer du på å bygge nytt hus, ta kontakt med oss!:)

facebook.com

Idag ble landgangen til den nye hurtigbåtkaia heist på plass slik at de flytende delene fikk landfeste.

facebook.com

Quiz

NEAR Fosenhus AS