Top Local Places

Du Verden Svolvær

Torget 15, Svolvær, Norway
Restaurant

Description

ad


RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Året 2017 sluttet ikke helt som planlagt for oss, men vi har den siste tiden virkelig kjent på hva det betyr å ha gode venner. Vi har mimret og kost oss med bildene fra sommerfesten 2017. Med dette tilbakeblikket sier vi tusen takk for all hjelp og støtte og ønsker dere et riktig godt nytt år. Vi gleder oss til flere gode stunder i 2018! Vi håper å være i drift igjen ila februar. Nærmere informasjon kommer!

facebook.com

facebook.com

Stresser du i innspurten før julehøytiden ringes inn? Eller er du i rute og vil feire at det endelig er juleferie? Uansett.. Velkommen til oss på Peppes❣️ Det er snart klart for årets siste After Work.

facebook.com

Velkommen til Du Verdens kakebord på Peppes🍰

facebook.com

facebook.com

Nu flytte vi te Peppes. Bli med, du åsså!! De to siste helgene før jul kjører vi; Du Verden «After work» fredag klokken 15-18. Du Verden Kakebord lørdag klokken 11-15. En smak av Du Verden – på Peppes i Bygården.

facebook.com

Vi håper du gjør som nissen og blir med på lasset når Du Verden flytter midlertidig inn hos Peppes Pizza i Bygården. Vi inviterer til «after work» på fredag, selvfølgelig med sushi og kakebord på lørdag. Tre viktige Du Verden-elementer begge helgene før jul. Og så oss, da! Tusen takk til alle dere som har vist omtanke og støttet oss i ei tøff tid. Vi hadde aldri gjort dette uten dere. Sees til en smak av Du Verden på Peppes 15./16. og 22./23. desember! ://www.lofotposten.no/naringsliv/svolvar/vagan/du-verden-flytter-inn-hos-peppes/s/5-29-336311

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

https://www.lofotposten.no/naringsliv/svolvar/reiseliv/du-verden-har-funnet-losning-for-julebordsgjestene/s/5-29-335669

facebook.com

Quiz

NEAR Du Verden Svolvær