Top Local Places

Gitte Domino Andersen.Terapi &Undervisning

Storgaten 92 . 2etg. Bankbygget., Svelvik, Norway
Alternative & Holistic Health Service

Description

ad

Terapi og undervisning.Healing/Aromaterapimassasje. Kurs i selvutvikling. Meditasjonskvelder.m.m. Svelvik. www.pusterommet.info Med hele deg i fokus.
Helhetlig terapi for kropp og sjel.
Godkjent medlem av Det  Norske Healerforbund.RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Jeg deler denne med stor glede💗.For alle som måtte være interessert. Ønsker særlig å nå ut til Alle som "går hos" meg og til dere som deltar på mine kurs. Audhild Karlsen har takket ja til å holde kurs her i Svelvik. 15-16 September. Hun er og har vært min mentor siden jeg startet opp på min personlige utvikling på midten av 90 tallet. Det er som kjent, hennes metoder jeg fører videre gjennom mitt virke. Nå kan dere få en boost i egen utvikling. Ved å få 2 hele dager i hennes gode kloke spennende nærvær. Tema er LIVSMESTRING. VI er godt i gang med påmelding, så ønsker du å sikre deg plass, ta kontakt med meg på tlf. 911 83 305. Mer info vil følge.🙏🏻 🌺🌺🌺🌺 No er kursoversikten min for 2018 lagt ut på siden min www.audhildkarlsen.no. I år vil jeg holde ett kurs på Hamar i mars og ett i Svelvik /Drammen i september utenom Førde . 😀😀😀😀😀😀

facebook.com

Sjekker inn her i dag💗ledig behandlingstime fra 1230. Ta så gjerne kontakt 911 83 305

facebook.com

facebook.com

Hei! Det nye året er godt i gang, og du er klar for å komme deg videre.!!!? Plages du av "vondter" som har oppstått av misnøye, indre/ytre konflikter, stress og uro.? Kjenner du på stivhet i kroppen.? Dårlig humør? Er du overdrevent bekymret. Tankespinn og følelseskaos. Å være menneske i ubalanse er veldig energikrevende. Men blokkeringer kan løses opp.Slipp opp gjennom bevisstgjøring og berøring. Få mer vitalitet og energi. "SELV utvikling er en todelt prosess. SELV er noe man ér å gjenfinner, og personligheten er noe man utvikler, slik man vikler ut flokene i et garnnøste. Etterhvert vil personligheten balanseres med SELV" Bli litt bedre kjent med den viktigste personen i ditt liv. Nemlig DEG SELV. KOM I BALANSE.💜!!!!!ØNSKER DU UTVIKLING.? HER ER LEDIG TID. VELKOMMEN. www.pusterommet.info tlf. 91183305. 🌸

facebook.com

Årets siste Pusterom💆🏼‍♀️Fredag 29 Desember ; ledig kl. 10-11&13.♥️Velkommen

facebook.com

www.pusterommet.info

facebook.com

Bruk mørketida til å ta ekstra godt vare på deg selv.💗 Jeg har rom og tid.(Noe ledig før jul.) Mandag- Fredag 10-17. Lørdag (etter avtale.)

facebook.com

🙏🏻

facebook.com

💜

facebook.com

Da er Lørdagens workshop fulltegnet.💖Velkommen til dere som er påmeldt. Nå skal vi aktivisere Livslyst💪💃....

facebook.com

Når vi reagerer med frykt i en situasjon som egentlig ikke er farlig, kan vi kalle det for angst.

facebook.com

Kjeder du deg? Er du sliten og lei? Det hender at livet vokser oss over hodet. Finn ut hva som forsterker/stopper din Kreativitet. Bli med på en motivasjonsdag. Hva består motivasjon av? Vi skal kartlegge ressurser og talenter. Vi skal se dypere på begrep som Lykke🌸Glede🌺Lidenskap🌸Humør🌺Eventyrlyst🌸Mot 🌺Utholdenhet🌸Nyskjerrighet. Påmelding tlf/sms 91183305. Meldingsboksen her på siden. Pris kr.1000,- inkl.lunsj.Kaffe og Te. Hjertelig velkommen.

facebook.com

Quiz

NEAR Gitte Domino Andersen.Terapi &Undervisning