Top Local Places

Sogndalstrand Kulturhotell

Strandgaten 22, Sokndal, Norway
Diner

Description

ad

Sogndalstrand Kulturhotell består av 9 ulike hus.   Det er igjen liv i den gamle Krambua, Kommunehuset, Folvikhuset, Skredderhuset, Sjøbua, Mydlandhuset, Løa og i tillegg har vi nyåpnet landhandel i Horneland.  Velkommen til oss:) - Et hotell med særpreg -

I det gamle ladestedet Sogndalstrand - 3 mil sør for Egersund -
finner du Sogndalstrand Kulturhotell. I nyrestaurert tredrakt fra 1800 tallet tar hotellet imot farende med varme og vennlighet.

Et utradisjonelt hotell - åpent for overnatting, kurs og konferanser og som ramme rundt festlige anledninger.


--> Vi serverer middag og lunsj i kafe Folvik hver dag, ring for bord       bestilling. Søndag har vi drop-inn fra kl 12-17.

--> Krambua Konditori har åpent hver lørdag fra kl 12 - 17
     (I sommermånedene har vi åpent hver dag.)

--> Horneland Landhandel har åpent hver lørdag og søndag
       fra kl 12 til 17.

Ellers har vi catering av kaker, smørbrød og middag hver dag - hele året. Bare ta kontakt for en prat :-)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

På søndag har vi åpen cafe og feirer morsdag og bollesøndag med herlig søndagsmiddag og boller med krem! Åpent fra 12 - 16.30. PS! Mor betaler kun 100,- for søndagsmiddag m/dessertbord, så grip sjansen og inviter storfamilien med til Sogndalstrand. Velkommen!

facebook.com

Vi har fortsatt noen ledige plasser til middag og konsert på lørdag, for bordbestilling vennligst ring 51 47 72 55. Velkommen!

facebook.com

Lokalhistoriker og forfatter av artikler i Dalane tidene og flere bøker («Hådyr forteller», «Mellom Varberg og Kontrari», «Veien til frihet og kamp»), samt ettertraktet foredragsholder - Sigmund formidler lokalhistorie på en spennende måte. Hans visjon er bl.a. å ta lokalhistorien med ut i naturen og på den måten få en større naturopplevelse og historiekunnskap om området en går i. Kr 250,- per person som inkluderer foredrag og herlig suppe. For bordbestilling vennligst ring. 51 47 72 55. Velkommen!

facebook.com

Velkommen til Sogndalstrand Kulturhotell – og til«Vinterfestivalen» - vår intime festival – hvor alt er nært – og hvor det ikke er langt å gå fra opplevelse til opplevelse. Program: 18.00: Dørene åpner – festivalvorspiel i Fengselet 19.00: Kristian Arntsen (i Fengselet) 20.00 – 21.00: Tid for mat – og litt bakgrunnsmusikk: I restauranten: • Koldttallerken (kr 190,-) • Amy Berger spiller og synger ( i restauranten) I Fengselet; • Salg av drikkebonger (øl/vin kr 85,-) • Div. snacks. 21.30 Myrull (i Fengselet) 23.30 Jonas Løvås (i Fengselet) Festivalbillett kr. 390,- Fengselet er åpent fra kl. 18.00 til 01.30. Vi håper du vi få en flott kveld her hos oss!

facebook.com

Velkommen til pubquiz i fengselet! Ta med en venn eller flere og bli med til sosialt samvær og litt konkurranse:) Dørene åpnes kl 2100 og quizen starter 2200. Velkommen! Gratis inngang Aldersgrense 20 år

facebook.com

Norsk tradisjonsmat er aktuell som aldri før! Innovative kokker og unge mennesker trykker gamle mat-tradisjoner til sitt bryst og det serveres nå som herlige festmåltider. Bacalao er en av disse tradisjonelle rettene, og vi har blåst liv i denne smakfulle klippfiskretten, som har sin opprinnelse i Portugal. Ta med familie, venner og naboen til deilig middag her hos oss på Sogndalstrand lørdag 03. feb. kl. 19:30. Kr. 590,- per pers. som inkluderer 2 x fatservering med bacalao og dessert. For bordbestilling vennligst ring. tlf. 51 47 72 55. Velkommen!

facebook.com

Ikveld er det klart for quiz! Dørene åpnes kl 2100! Velkommen!

facebook.com

facebook.com

Vi har fortsatt noen ledige plasser til Thailandsk aften på lørdag 27.01. Ønsker du å bestille bord vennligst ring oss på tlf. 51 47 72 55. Velkommen!

facebook.com

facebook.com

Ønsker dere hjertelig velkommen til en deilig komlemiddag i morgen😊

facebook.com

På lørdag kommer Gunnar Berge til oss for å holde lunchforedrag. Teamet for foredraget er: «Refleksjoner gjennom et langt liv i politikk og samfunnsliv». Kr 250,- per person inkl. foredrag og herlig suppe. For bordbestilling vennligst ring tlf. 51 47 72 55. Velkommen!

facebook.com

Quiz

NEAR Sogndalstrand Kulturhotell