Top Local Places

Sund Folkehøgskole

Flagvegen 95, Straumen, Norway
School

Description

ad

En skole for livet  - med orientering mot verden Sund folkehøgskole er en frilynt folkehøgskole som har et sterkt internasjonalt engasjement og er opptatt av miljø. Vi er kjent for lange og helt unike studieturer, god og økologisk mat, samt masse musikk og kultur på skolen.

Skoleåret 2017-2018 har vi disse linjene: Aktiv Afrika, Japan Foto, FN og internasjonal politikk, Jazz, Regnskog Amazonas, Solidaritet Nord-Sør og  Sportsfiske

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det har kommet nok et stjerneskudd til Sundfestivalen (18.-19. mai 2018): Den fantastiske Natalie Sandtorv!

facebook.com

Vi har fått oppdatering fra FN-lærer Jakob i Etiopia: Vi har det bra! Ingen uhell eller sykdom. Er i Voldia og reiser videre til Dessie. Vi har vært to netter i Lalibela og sett på kirker, og på søndag reiser vi til Awassa. Alle trives, opplever masse og lærer på veien. Internett har vi ikke fordi styresmaktene har stengt det slik at det ikke kan brukes til å organisere opprør eller føre til utenlandsk innblanding. Vi ser tegn til tidligere uro, men nå er alt rolig. Det er et spennende land! Og vi savner Sund. Og Sund savner dere! God tur videre!

facebook.com

Dette er en konferanse om bærekraft og klimakrisen. Har fokuset på økologisk bærekraft over mange år ført til apati og handlingslammelse? Kan vi stole på at demokratiske virkemidler kan løse klimakrisen? Dette blir temaer vi debatterer og diskuterer torsdag 15. og fredag 16. mars. Arrangementet er åpent for alle interesserte. Vennligst gi beskjed til Sund på info@sundfhs.no dersom du kommer. Vi får blant annet besøk av disse foredragsholderne: Professor emeritus Jørgen Randers Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender Professor Arild Vatn, Cicero Simen Knudsen, surfer og miljøverner Silje Hagerup, seniorrådgiver i ForUm for utvikling og miljø Bellona

facebook.com

Sportsfiskeklassen er på sin årlige tur til Vesterålen for å delta på skreifiske!

facebook.com

Gratulerer med Samenes nasjonaldag!

facebook.com

Regnskogklassen og Solidaritet Nord-Sør er på foredragsturné denne og neste uke. Kanskje holder de foredrag på et sted nær deg? Her er i hvert fall et foredrag som er verdt å få med seg:

facebook.com

Samfundet, Trondheim, i dag kl 1700!

facebook.com

Ååh!! Paula er elev i fotoklassen i år, og nå har hun skrevet et aldeles nydelig innlegg på sin egen blogg. Takk for at vi får dele Paula!

facebook.com

Da er det REUNION for kull 2015-16!! Hurraaa!! Her er en mimrevideo :-)

facebook.com

Jakob skriver om studiereisen med Aktiv Afrika til Zimbabwe.

facebook.com

FN og internasjonal politikk er på plass i Addis Ababa, hovedstaden i Etiopia. Første stopp: besøk hos ambassadøren!

facebook.com

På studiereise med Regnskog Amazonas får du sterke møter med folk og natur - men alt står ikke bra til. Les om de to største kampene i Amazonas.

facebook.com

Quiz