Top Local Places

Alarm og Installasjon AS

Sundsøya 4, Straumen, Norway
Local Business

Description

ad

Elektriske installasjoner og Alarmanlegg Alarm og Installasjon AS driver med elektriske installasjoner.
Hus, hytte, industri...
Nytt, renovasjon, vedlikehold...
Smått og stort...

Alarm og Installasjon AS har kontor på Inderøy i Nord-Trøndelag og driver med alle former for elektriske installasjoner. Bolighus og Næring.
Vi har Sertifiserte kontrollører for El-kontroll Næring, Bolig og Termografering, for alle forsikringsselskap.

Vi tilbyr også brannvarsling i landbruket, bolig og Næring.
Vi har over 800 anlegg med serviceavtaler (å det er plass til flere.)

(Elotec, Autronica, Icas, med flere)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hei. Facebook sier at våre følgere ikke har hørt fra oss på en stund, noe som stemmer siden det er over et år siden sist. ;) I disse dager holder vi på å flytte fra Utøya hvor vi har holdt hus i 12år, til Næringslokale på Sundsøya. :) Vi holder til rett frem gjennom hovedinngangen. Ellers går det jevnt, elektriske installasjoner i boliger hytter landbruk og industri, elkontroller brannkontroller termografering mm. Men, det er alltids tid til ditt oppdrag også. Mvh Tore - 97763393

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Hei Vi har nå Trekkrør for fiber og skjøter som lagervare fremover. Et tips til de som skal gjøre gravearbeider på egen tomt, at det kan være lurt å ta med fiberrør i grøfta. (Tenker spesielt lokalt på strekningen Straumen-Skarnsundet. ;) ) Nyt sola! :)

facebook.com

Hei :) I år prøver vi noe nytt, vi stiller på Boligmessa Steinkjer, 15.-17. April! Steinkjerhallen. Vi vil ha konkurranse om "vinn en elektriker", og gode messetilbud. ;) I den anledning legger vi med en link her som gir dere alle gratis inngang (100kr). (Reklame kan avregistreres)

facebook.com

Quiz