Top Local Places

Nilsen & Haukland

Tore Hunds gate 5, Harstad, Norway
Engineering/construction

Description

ad

Vi utfører alle type oppdrag innen Bolig, Håndverk, Forsikring og Næringsbygg www.nilsen-haukland.no
Vi er forhandler av Nordbohus www.nordbohus.no Nilsen & Haukland AS ble etablert i 1987 av byggmestrene Steinar Nilsen og Sveinung Haukland.

Firmaet har siden vokst jevnt og trutt og har per februar 2013 ca 90 ansatte.

Vi har solid kompetanse på de fleste fagområder innenfor byggfaget og påtar oss store og små oppdrag både for private og offentlige kunder.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi søker ny kollegaer. Se full utlysning på www.peab.no.

Timeline Photos
facebook.com

EiendomsMegler 1 Harstad

Ny enebolig i Jektvika gjøres klar for visning og salg :-)

EiendomsMegler 1 Harstad
facebook.com

Photos from Nilsen & Haukland's post

Da avslutter vi denne arbeidsuken med bilder fra Nye Narvik Torv. Nye Narvik Torv blir et signalbygg med attraktive uterom og møteplass med kafe. Et kontorbygg på totalt fem etasjer skal huse Narvik bibliotek og fylkesbiblioteket, Narviksenteret med krigsmuseum, Turistkontoret og Sparebanken Narvik. Dette er et sammarbeidsprosjekt som vi har i lag med Peab Bjørn Bygg, der vi for 215 millioner kroner skal levere 8 500 samfunnsnyttige kvadratmeter i Narvik sentrum. God Helg :-) Mere info om prosjektet finner du her: http://www.peab.no/Om-Peab/Media/Nyhetsarkiv/Bjorn-Bygg-bygger-Nye-Narvik-Torv/

Photos from Nilsen & Haukland's post
facebook.com

Timeline Photos

Vi ha fått 500 likere på vår FB side, å det feirer vi med å dele ut 3 stk. iBomb Cube Bluetooth høyttalere :-) Den ene går til liker Nr 500 som ble: Vegard Larssen Så har vi trekt ut 2 tilfeldige likere: Trond Steinar Myrland Linda Merete Holst Vinnere kan skrive adressen på melding til oss, så får de premien tilsendt i posten. Gratulere så mye til heldige vinnere, å takk til alle våre 500 likere av vår FB side :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi avslutter denne arbeidsuken med et bilde fra glade gutter som er i full gang med totalrenovering av en hytte på Forneset i Tennevika. Fra venstre: Krzysztof, Nikolay, Tord og Jørgen. God Helg :-)

Timeline Photos
facebook.com

Fryser du, eller har du trekk i huset? Vi utfører etterisolering med Cellulosefiber, som er et anerkjent miljøprodukt som benyttes i mange land. Nilsen & Haukland har blåst inn cellulosefiber både i nye og gamle bygg helt siden 1991. Etterisolering med cellulosefiber egner seg spesielt godt å utføre på eldre hus med kaldloft. På bildene ser vi Marcin, Frank og Tomasz som er i arbeid med å etterisolere et hus hvor vi også har bygd et tilbygg, i Normanns gate i Harstad. Ta kontakt med oss om du ønsker tilbud på etterisolering.

Fryser du, eller har du trekk i huset? 

Vi utfører etterisolering med Cellulosefiber, som er et anerkjent miljøprodukt som benyttes i mange land. Nilsen & Haukland har blåst inn cellulosefiber både i nye og gamle bygg helt siden 1991. Etterisolering med cellulosefiber egner seg spesielt godt å utføre på eldre hus med kaldloft. 
På bildene ser vi Marcin, Frank og Tomasz som er i arbeid med å etterisolere et hus hvor vi også har bygd et tilbygg, i Normanns gate i Harstad.

Ta kontakt med oss om du ønsker tilbud på etterisolering.
facebook.com

Timeline Photos

Som sikkert mange har fått med seg, så er vi nå en del av Peab familien. I den forbindelsen så har vi fått ny logo som vi profilerer oss med. Alle bilene har fått ny, å nå er det kontorbygget vårt i Tore Hunds gate sin tur til å få den nye Peab logoen.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Da var vi snart ferdig med ny 2-mannsbolig i Bergsveien 26 på Borkenes. Overleveringen er 1. februar. Her har guttene gjort en fantastisk innsats, å satt opp bygget på "rekordtid". Kun 3,5 mnd byggetid fra oppstart til ferdig bygg.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Nilsen & Haukland