Top Local Places

Spydeberg Bakeri & Konditori As

Wilsesvei 1, Spydeberg, Norway
Wholesale Bakery

Description

ad

Bakeri og konditoriutsalg i Spydeberg sentrum.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Konkurranse! Butikken bugner av pepperkakedeig og vi skal i sammen med Mariannes Minibakeri trekke ut en heldig vinner av 20 pakker med pepperkakedeig. Del dette innlegget og kommenter med en julehilsen og hvem som bør vinne. (vi ser for oss en barnehage eller en skoleklasse) Premien må hentes i Spydeberg eller i Askim. Trekning mandag 11.12.2017

facebook.com

Produksjonen av kokosmakroner er i full gang. Kom innom konditoriet for nystekte makroner og kaffe ☕️

facebook.com

Imorgen er det kanelbollens dag. Velkommen til nybakte kanelsnurrer og deilig kaffe.

facebook.com

Naboen vår Floyd Spydeberg inviter til morgenshopping i morgen tidlig. Ta frokosten på baker'n, og gjør noen kupp hos Madeline på Floyd etterpå 👍 https://www.facebook.com/events/345635619219701/?ti=icl

facebook.com

facebook.com

Hurra! Vi har fått deilige kanelknuter i disken. Ferske bakervarer fra klokken 07.00, mandag til lørdag. Din lokale baker.

facebook.com

Rykende ferske rugbrød og mørke ciabatta med gresskarkjerner i butikken i dag. Velkommen inn!

facebook.com

Gratulerer til vår bakerlærling Steffen Vesttorp med svennebrev. Dagens prøve ble gjennomført på nøyaktig 6 timer, som er på minuttet den tiden man har til rådighet. En flott svenneprøve ble belønnet med best mulig karakter, Meget Godt Bestått.

facebook.com

Vi ønsker alle våre kunder en fantastisk 17. mai i morgen. Vi holder stengt i morgen, men i dag bugner butikken av 17. mai kaker, rykende ferske loff, rundstykker og grovbrød.

facebook.com

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god påske! Ferske rugbrød kommer i butikken i dag klokken 12. Vi holder stengt skjærtorsdag, langfredag og 2. påskedag. Påskeaften åpner vi klokken 07.00, så da er det muligheter for ferske rundstykker og brød til frokost.

facebook.com

Softismaskinen har våknet fra vinterdvale. Nyt en deilig softis ute i solen i dag.

facebook.com

Nå har vi rykende ferske rugbrød i butikken. Du kan også prøve en kaffe fra den nye kaffemaskinen.

facebook.com

Quiz