Top Local Places

Hotell Maritim Skjervøy

Strandveien 35, Skjervøy, Norway
Hotel Resort

Description

ad

Her finner du nyheter og informasjon om og fra vårt sjarmerende hotell.
Du finner også lenke til booking og hjemmeside.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Husk på texmex-buffet i kveld, folkens 😊. Spis så mye du vil for kr. 210,-/115,-. Buffeten står fremme fra kl. 18.00-21.00. Vi tar gjerne i mot bordbestilling. Velkommen 😊.

facebook.com

Vi feirer at solen er tilbake med en helaften i vår restaurant! Kjøkkenet stiller med en fristende meny og URO skal sørge for at dansefoten skal få kjørt seg! Vi håper du tar turen innom for en koselig kveld på Hotellet :) cc. .- år. Leg plikt.

facebook.com

Da er det tid for texmex-buffet i kveld igjen. Spis så mye du vil for kr. 210,- / 115,- Buffeten står fremme fra kl 18 - 21, og vi setter stor pris på forhåndsbestilling. Velkommen skal dere være :).

facebook.com

I dag er det endelig igjen klart for Tex-mex!! Spis så mye du vil for kr. 210.- / 115.- Bufeen står fremme fra kl 18 - 21 og vi ønsker dere hjertelig velkommen!!

facebook.com

Spekkhoggere på besøk i havna :)

facebook.com

I morgen 2.juledag er baren åpen fra kl 21.30, 20 års aldersgrense. Leg.plikt. Bøteriet er åpen fra kl 22, 18 års aldersgrense. Musikk over anlegg. Leg. plikt. Fri inngang 😊. Velkommen 🎄😊

facebook.com

Vi har fem gjester på hotellet som ikke kommer seg til Tromsø da hurtigruten er innstillet. Er det noen som har mulighet å kjøre dem i kveld (2 biler), og hvor mye vil det koste? Del gjerne

facebook.com

I dag er det klart for Tex-mex med innslag av jul!! Spis så mye du vil for kr. 245.- / 125.- Bufeen står fremme fra kl 18 - 21 og vi ønsker dere hjertelig velkommen!!

facebook.com

Vi minner om texmex-buffet i kveld. Spis så mye du vil for kr. 205,-/105,-. Buffeten står fremme fra kl. 18.00-21.00. Vi ønsker at det skal være mat nok til alle som kommer og spiser, derfor setter vi stor pris på forhåndsbestillinger :). Velkommen :)

facebook.com

Det er virkelig fantastisk det som skjer rett utenfor døra vår!! Vi takker og bukker for at vi har fått en helt ny sesong her ogdette er så utrolig bra for Skjervøy som et samfunn!

facebook.com

Nå har vi julematen klar!!!!

facebook.com

I kveld er det igjen tid for texmex-buffet hos oss. Spis så mye du vil for kr. 205,-/105,-. Buffeten står fremme fra kl. 18.00-21.00. Vi tar gjerne i mot forhåndsbestilling. Velkommen :)

facebook.com

Quiz