Top Local Places

Aaltvedt

Havnevegen 50, Skien, Norway
Producer

Description

ad

Belegningsstein | Heller | Støttemur | Hagelys | Kantstein | Dekorstein/Pyntesingel | Mye mer!

Leverandør til privat og proff i hele Norge.  Fra 1958 til 2018 har vi vokst fra å være et lite murerfirma til å bli en moderne industribedrift. Aaltvedt er på god vei til å bli norges største og beste leverandør av betongprodukter til utemiljø.

Murermester Knut Aaltvedt var den orginale Steinschmecker. Siden har nye generasjoner overtatt familiebedriften, men det å være Steinschmecker ligger i vårt DNA. Det er dette DNA’et som skal gjøre oss til norgesmestere i utemiljø.

Takket være et godt samarbeid med norges ledende byggevareforhandlere er våre produkter å se i hele landet. Vi er stolte av det vi har oppnådd sammen med kundene våre. Vi har levert produkter til blant annet Larvik Havn, IKEA Slependen, Vennesla Torg, Evje Sentrum, Clarion The Edge - Tromsø, Hemsedal Skisenter, Sandnes vgs, Barbu Park, Eiganes skole, Sandnes Bystasjon, Lørenskog Stasjonsby og mange flere.

I 2001 etablerte vi et av de mest moderne anleggene innen vår bransje. I 2017 ble alle våre egenproduserte varer miljøsertifisert som ECOproduct. Våre produkter ble vurdert som grønne både med hensyn til inneklima, helse- og miljøskadelige stoffer, ressursbruk og drivhuseffekt.

Å være Steinschmecker handler om kvalitet, innovasjon og helhetlig virksomhet.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Omlag 1000 m2 er lagt med Eco-Product sertifiserte Børsta Gangbaneheller 60x90 her på Fornebu. Utførende: Steen & Lund AS

facebook.com

Mange nye bilder på Pinterest... Bli med inn i vårt univers! 🌸 https://no.pinterest.com/aaltvedtstein/

facebook.com

facebook.com

Torg belegningsstein 😍

facebook.com

Med gode ønsker om en solrik og gledesfylt påske, med solskinn og røde kinn! 🐥

facebook.com

facebook.com

Vi selger ferdig boret mur og belegningsstein. Innfellingsspot smetter rett inn! 💡 Eriksrød Steinhuggeri har utstyret i orden! 🙏🏻😎

facebook.com

Aldri mer hjulspor i grusen! For godt til å være sant? Nix, ikke med GravelFix 👊🏻👊🏻 ———————————————————————— #aaltvedt #hageliv #innkjørsel #uterom #landscaping #gravel #gravelfix #grus #dekorsten #pebbles

facebook.com

A-Betong støper til det som skal bli Europris på Kjørbekk. Riktig kvalitet til riktig tid. Som vanlig! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

facebook.com

Kan hende blir det utdelt nye kort hver vår til dem som tør å prøve lykken enda et år -Anne Grethe Preus

facebook.com

Fra 1958 til 2018 har vi vokst fra å være et lite murerfirma til å bli en moderne industribedrift. Aaltvedt er på god vei til å bli norges største og beste leverandør av betongprodukter til utemiljø. Å være Steinschmecker handler om kvalitet, innovasjon og helhetlig virksomhet. Murermester Knut Aaltvedt var den orginale Steinschmecker. Siden har nye generasjoner overtatt familiebedriften, men det å være Steinschmecker ligger i vårt DNA. Det er dette DNA’et som skal gjøre oss til norgesmestere i utemiljø. Takket være et godt samarbeid med norges ledende byggevareforhandlere er våre produkter å se i hele landet. Vi er stolte av det vi har oppnådd sammen med kundene våre. Vi har levert produkter til blant annet Larvik Havn, IKEA Slependen, Vennesla Torg, Evje Sentrum, Clarion The Edge - Tromsø, Hemsedal Skisenter, Sandnes vgs, Barbu Park, Eiganes skole, Sandnes Bystasjon, Lørenskog Stasjonsby og mange flere. I 2001 etablerte vi et av de mest moderne anleggene innen vår bransje. I 2017 ble alle våre egenproduserte varer miljøsertifisert som ECOproduct. Våre produkter ble vurdert som grønne både med hensyn til inneklima, helse- og miljøskadelige stoffer, ressursbruk og drivhuseffekt.

facebook.com

Parkstein Rødmix belegningsstein fra Aaltvedt på Lørenskog Videregående Skole. Utførende og Foto: J.I. Bygg A·S

facebook.com

Quiz

NEAR Aaltvedt